- 29 Haziran 2022
- 1.391
- 1.992
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüm arkadaşlarıma okudum. Allah'ım hepimizin dualarını kabul ve makbul eylesinSelam bugün liste bitiyor bildirimlerinizi bekliyorum
Eckubra
MMorsalkimm
the last chat bender
Gulumse90
@alen83
C Ceylan 87
gecenin_resmi
İnşallah burada bulunan herkese Allah nasip.etsin evlat ama off brn yine hamile kalmadım bu ay sil.bastan umutlan dua et olmuyor24.09.2024 TARİHLİ LİSTEMİZ
DUAMIZ:
“RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN”
(SAFFAT SURESİ 100. AYET)
ANLAMI:
“RABBiM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE”
1. nursevdi (NURSEVEN)
2. Asimisa (HATİCE KIZI ARMAĞAN)
3. E ebra34 (FERİDE)
4. Eckubra (NİMET KIZI ECE)
5. MMorsalkimm (GÜLSEREN KIZI ÖZGE)
6. beyons (REFİKA KIZI BEYHAN)
7. cemile___ (TÜLAY)
8. heralde (NEZAHAT KIZI EBRU)
9. H Hasretimm123 (GİZEM)
10. the last chat bender (BAHAR)
11. ParlayanGece (HATİCE KIZI MERVE) gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi niyetiyle
12. Y Yaz2021 (ZELİHA KIZI EKİN)
13. Gulumse90 (ŞAYESTE KIZI ÖZLEM) gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi niyetiyle
14. love_story (ÖZLEM) gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi bebeğini afiyetle kucağına alması niyetiyle
15. H harivefaa (AYNUR KIZI HARİKA)
16. L lov3y (GÜLSEN) sağlıklı bebeği olsun
17. C Ceylan 87 (AYŞE)
18. gecenin_resmi (ESRA)
19. F ftkz (FERDANE)
20. E EceKaan (AYÇA)
21. G Gunduzguzell1 (RÜMEYSA)
Listemizin tamamlanma tarihi: 02.10.2024
LİSTE ŞU AN ALIMLARA AÇIKTIR
Not 1: Liste bitim tarihine kadar okuyup okumadığını bildirmeyenler listeden çıkarılır.
Not 2: (YENİ KATILAN ARKADAŞLAR İÇİN)
Yukarıdaki ayeti belirtilen süre içerisinde her bir arkadaşımız için ismiyle niyet ederek 100 tane okuyoruz.
Duâdan vazgeçme,ne zaman kabul olur bilemezsinİnşallah burada bulunan herkese Allah nasip.etsin evlat ama off brn yine hamile kalmadım bu ay sil.bastan umutlan dua et olmuyor
Olmuyor yaşım geçiyor amh düşük çikolata kisti amann olmuyor yaDuâdan vazgeçme,ne zaman kabul olur bilemezsin
Benim çikolata kıstım var kullanayim miKızlar kistler için araştırın, hayıt otu çok faydalı ama siz yinede hormonlariniza baktırın öyle kullanın sadece tavsiye
Araştırın ama yinede bir uzmana sorun sıkıntı olmasın ama hayıt otu çok iyi geliyo yumurtalıklara, benim reglmi duzenledi , hayıt içince hemen regl oluyorum, internete yazın baya bişey yazıyı oradaBenim çikolata kıstım var kullanayim mi
Amin Allah im bize ettiğin tüm duaları kabul etsinTüm arkadaşlarımın niyetine okudum Rabbim kabul etsin dualarını kalbinde olan şeyleri hayırlısını çevirerek karşılarına çevirsin
AminnAmin Allah im bize ettiğin tüm duaları kabul etsin
Amin Allah im.bu ay listemizdekilerden hamile kalmayı nasip.et bize aminAsimisa arkadaşım tüm listeyi bitirdim. Rabbim kabul etsin inşallah amiiiiin...