- 2 Nisan 2011
- 70
- 81
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım. Rabbim daha fazla aratmadan bekletmeden sizlere de nasip etsin inşallahHayirli olsun Allah anali babali bütüsün Insallah
Amin Allah razı olsun kardeşim. Sizlerin de güzel haberleri gelir inşallahiki prensesin annesi tüm arkadaşlarıma okudum allah kabul etsin yeni listede varım canım,allah analı babalı büyütsün,hayırlı olsun canım çok sevindim
Oyy oyy maşallah. Darısı bana da olsun. Amin. Sağlıcakla büyüsünlerEvet canım ikizlerim oldu elhamdülillah. Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
Yaaa maşallah darısı boz isteyenlereEvet canım ikizlerim oldu elhamdülillah. Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
Oyy oyy maşallah. Darısı bana da olsun. Amin. Sağlıcakla büyüsünler
Sizlerden de müjdeli haberler gelsin inşallah tez zamandaYaaa maşallah darısı boz isteyenlere
Allah anali babali sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip Etsin ins
Bu akşam başlayacak canımYeni liste ne zaman gelecek
Bitti canım
Amin.Sizlerden de müjdeli haberler gelsin inşallah tez zamanda
Ben önceki okumayı bugün bitireceğim, dun sadece 4 kisiye okuyanildim..bugun tamamlayacağım..
25.08 okumasını şimdi tamamladım.
Allah kabul etsin inşallah canımiki prensesin annesi , listeye son eklenen arkadaşımız içinde okudum.