- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
Canım hem adetli iken hem de abdestsiz okunabiliyorBen adet oldum da, adetliyken okunabilir mi?
Yoksa sadece abdestli mi okunuyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hem adetli iken hem de abdestsiz okunabiliyorBen adet oldum da, adetliyken okunabilir mi?
Yoksa sadece abdestli mi okunuyor?
Teşekkürler canimCanım hem adetli iken hem de abdestsiz okunabiliyor
Rica ederimTeşekkürler canim
Hepimiz için okudum listeye yeni eklenen olursa diye 17 kişi içinde okudum devam ederim kalanlar için bu ara işlerim yoğun olabilir fırsat buldukça okuyup bitirdim rabbim kabul etsin inşallah25.08.2022 TARİHLİ LİSTEMİZ
DUAMIZ:
''RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN"
(SAFFAT SURESİ 100.AYET)
ANLAMI:
"RABBİM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE "
1- @ K kartanem2 ( SULTAN )
2- @Vavin ( HAVVA KIZI ARZU )
3- @ nursevdi ( KADİR KIZI NURSEVEN )
4- @Asimisa ( ARMAĞAN )
5- Hasretim30 ( ESİN )
6- @bsra61 ( BÜŞRA )
7- @ CYdA ( CEYDA )
8- @ perestu ( KEVSER )
9- madamseker ( VİLDAN )
10- @Sonsuz umut ( ZERRİN )
11- @the last chat bender ( BAHAR )
12- @flamel ( DİLARA )
13- @guelcihan21 ( GÜLÇİN ADIGÜZEL CEVHER )
14- @ E ebra34 ( FERİDE )
15- @Hali ( ELİF )
16- @seymaa-34 ( ŞEYMA )
17- M Meshk07 ( BURCU )
Listemizin tamamlanma tarihi: 05.09.2022
LİSTE ŞU AN ALIMLARA AÇIKTIR
NOT 1: Liste bitim tarihine kadar okuyup okumadığını bildirmeyenler listeden çıkarılır
NOT 2: ( YENİ KATILAN ARKADAŞLAR İÇİN ) Yukarıdaki ayeti belirtilen süre içerisinde her bir arkadaşımız için ismiyle niyet ederek 100'er tane okuyoruz
Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah
iki prensesin annesi canım İnternet paketim yoktu dönemedim. Tüm listeye okudum. Yeni liste başlamış sanırım bir sonraki listeye alabilirsen çok mutlu olurum14.08.2022 TARİHLİ LİSTEMİZ
DUAMIZ:
''RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN"
(SAFFAT SURESİ 100.AYET)
ANLAMI:
"RABBİM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE "
1- K kartanem2 ( SULTAN )
2- @Vavin ( HAVVA KIZI ARZU )
3- nursevdi ( KADİR KIZI NURSEVEN )
4- @SoLeiL12 ( RAHİME ) YENİ LİSTEDE OLMAYACAK
5- @Asimisa ( ARMAĞAN )
6- @ Hasretim30 ( ESİN )
7- @bsra61 ( BÜŞRA )
8- CYdA ( CEYDA )
9- perestu ( KEVSER )
10- @ madamseker ( VİLDAN )
11- @Sonsuz umut ( ZERRİN)
12- T There is Hope ( NESLİ KIZI ŞENNUR )
13- @the last chat bender ( BAHAR )
14- @flamel ( DİLARA )
15- @guelcihan21 ( GÜLÇİN ADIGÜZEL CEVHER )
16- E ebra34 ( FERİDE )
17- @Pembeyuvam ( HATİCE )
18- @Hali ( ELİF )
19- @seymaa-34 ( ŞEYMA )
20- @ M Meshk07 ( BURCU )
Listemizin tamamlanma tarihi: 24.08.2022
LİSTE ŞU AN ALIMLARA KAPALIDIR
En geç 24.08.2022 tarihine kadar bitirilecektir.
NOT 1: Liste bitim tarihine kadar okuyup okumadığını bildirmeyenler listeden çıkarılır.
NOT 2: (YENİ KATILAN ARKADAŞLAR İÇİN) Yukarıdaki ayeti belirtilen süre içerisinde her bir arkadaşımız için ismiyle niyet ederek 100'er tane okuyoruz.
Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah
Tamam canım eklerim bir sonrakineiki prensesin annesi canım İnternet paketim yoktu dönemedim. Tüm listeye okudum. Yeni liste başlamış sanırım bir sonraki listeye alabilirsen çok mutlu olurum
Evet canım ikizlerim oldu elhamdülillah. Darısı tüm isteyenlere olsun inşallahdenizinhikayesi arkadaşım kusura bakma sen doğum yatın mı çok forma giremiyorum, şimdiden hayırlı olsun.rabbim sizlere bağışlasın inşallah
Helal olsun canım. Siz de helal edin. Evet canım ikizler için çok zor diyorlar. Allah büyüktür. Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır der inşirah suresinde. Allah sağlık sorunu vermesin de gerisi bir şekilde hallolur diye düşünüyorum. En kısa zamanda sizlerden de güzel haberler gelir inşallahiki prensesin annesi canim tüm listeye okudum doğum yapmissin mevlam anali babali sağlikli hayirli evlatlar eylesin sanada kolayliklar versin insallah ikiz bebek gerçekten cok zormus bu aksam anladiim misafirlerim vardi bir yasinda ikizleri vardi aman allahim ne anne bi dakika durabiliyo ne baba ne dede babanne hep peslerindeler biz onlardan daha cok yorulduk gercekten çok zor disardan sevmesi cok guzel maşallah sanada hem ikizler birde bizlerle ugrasiyorsun hakkini helal et canim benim
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı mutlu, uzuun ömürleri olsun yavrularınızınEvet canım ikizlerim oldu elhamdülillah. Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
Amin Allah razı olsun canım. Dualarımdasınıziki prensesin annesi Tüm listeye okudum canım rabbim kabul etsin. Bebeklerin ile sağlıklı mutlu huzurlu bir ömrün olsun. Darısı bize isteyene olsun inşaAllah
Amin canım. Rabbim hepimizin evlatlarını hayırlı sağlıklı imanlı kılsın inşallah. Tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin Allahımiki prensesin annesi canım gözün aydın doğum yapmışsın ikizlerin olmuş maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsunlar inşallah
Burda birbirimize çok dua ettik Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah