Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm ben okudum hastanedeyken bildirim yapmayı unuttumSelam kızlar bugün listemiz bitiyor bildirimlerinizi bekliyorum.
6. @beyons
9. H Hasretimm123
10. the last chat bender
12. @Gulumse90
16. @gecenin_resmi
18. @EceKaan
Benim bebeğimde omfaloseldi, 27 Ağustos da ege Üniversitesi tıp fakültesinde doğum yaptım. Bebeğim o günden beri yoğun bakımda dev omfalosel cvs ve amniyosentezim temiz çıktı, 6 operasyon 2 ameliyatla bağırsak mide karaciğer içeri sokuldu kapandı duvar. Ama organlar baskı yaptığından akciğer enfeksiyonu oldu oda çözülecek. Tedavisi olmayan bir hastalık değil süreç çok uzun sadece bir de doğru doktor tabiAminn benim zaten kronik durumlarım var bunları bilerek tüp bebeğe başlamıştık. Geçen hafta bebegimize omfalosel tanısı konuldu. Şimdi yaşamla bağdaşmayan kromozom defekti var mı ? Bunun için koryon villus biyopsisi yapıldı. Sonucunu bekliyoruz. Daha sonraki haftalar kalp? Akciğer yönünden değerlendirilecek omfalosel ile beraber bu sorunlar olabiliyormuş. Yani duaya çok ihtiyacim var...
Okudum hepimize bağışladım Allah kabul etsin inşallah amin23.10.2024 TARİHLİ LİSTEMİZ
DUAMIZ:
“RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN”
(SAFFAT SURESİ 100. AYET)
ANLAMI:
“RABBiM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE”
1. nursevdi (NURSEVEN)
2. Asimisa (HATİCE KIZI ARMAĞAN)
3. E ebra34 (FERİDE)
4. Eckubra (NİMET KIZI ECE)
5. MMorsalkimm (GÜLSEREN KIZI ÖZGE)
6. cemile___ (TÜLAY)
7. heralde (NEZAHAT KIZI EBRU)
8. the last chat bender (BAHAR)
9. Y Yaz2021 (ZELİHA KIZI EKİN)
10. love_story (ÖZLEM) gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi bebeğini afiyetle kucağına alması niyetiyle
11. H harivefaa (AYNUR KIZI HARİKA)
12. L lov3y (GÜLSEN) sağlıklı bebeği olsun
13. F ftkz (FERDANE)
14. G Gunduzguzell1 (RÜMEYSA) gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi, bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alması niyetiyle
15. gul_cann (HALİME KIZI ZEYNEP)
16. Burcin05 (BURÇİN)
17. mavibaloncuk (AYŞE)
18. aci_cikolata (NERİMAN KIZI RAZİYE)
Listemizin tamamlanma tarihi: 07.11.2024
LİSTE ŞU AN ALIMLARA KAPALIDIR
Not 1: Liste bitim tarihine kadar okuyup okumadığını bildirmeyenler listeden çıkarılır.
Not 2: (YENİ KATILAN ARKADAŞLAR İÇİN)
Yukarıdaki ayeti belirtilen süre içerisinde her bir arkadaşımız için ismiyle niyet ederek 100 tane okuyoruz.
Selam 8 Kasım’da yeni liste başlayacak eklerim tabi isminiz nedir acaba?Merhaba liste alima açılınca ekler misiniz . Asimisa
Çok mutlu olurum Kevser ismim annemin ismi seherSelam 8 Kasım’da yeni liste başlayacak eklerim tabi isminiz nedir acaba?
Hepinize dua ettim Allah im kabul etsin tez vakitte bizleri şükredenlerden eylesin amin23.10.2024 TARİHLİ LİSTEMİZ
DUAMIZ:
ANLAMI:
1. nursevdi (NURSEVEN)
3. E ebra34 (FERİDE)
6. cemile___ (TÜLAY)
10. love_story (ÖZLEM) gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi bebeğini afiyetle kucağına alması niyetiyle
13. F ftkz (FERDANE)
14. G Gunduzguzell1 (RÜMEYSA) gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi, bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alması niyetiyle
16. Burcin05 (BURÇİN)
17. mavibaloncuk (AYŞE)
Not 1: Liste bitim tarihine kadar okuyup okumadığını bildirmeyenler listeden çıkarılır.
Yukarıdaki ayeti belirtilen süre içerisinde her bir arkadaşımız için ismiyle niyet ederek 100 tane okuyoruz.
Okudum, RABBİM kabul etsin inşallah :)23.10.2024 TARİHLİ LİSTEMİZ
DUAMIZ:
ANLAMI:
1. nursevdi (NURSEVEN)
3. E ebra34 (FERİDE)
6. cemile___ (TÜLAY)
13. F ftkz (FERDANE)
16. Burcin05 (BURÇİN)
17. mavibaloncuk (AYŞE)
Tüm listeye okudum Allah kabul etsinGünaydın,
bugün listemiz bitiyor bildirimlerinizi bekliyorum
5. MMorsalkimm
15. gul_cann
16. Burcin05