- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
aaa sende demi var polikistk yumurtaliklar ne alemde peki buyüyo mu catlio mucanım yaa aynısı bende de var polikistik over ama bana doktorum ilaç falan vermedi sadece folicasit verdiydi adetin 3 günü gitcem bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa sende demi var polikistk yumurtaliklar ne alemde peki buyüyo mu catlio mucanım yaa aynısı bende de var polikistik over ama bana doktorum ilaç falan vermedi sadece folicasit verdiydi adetin 3 günü gitcem bende
moralim yerlerde yine gttim en sonki gittigmle kalms büyümems daha fazla
üfff ne bilim kür felanda yapmadm bi yan etki fln yapar diye ilacla denedk ikidir yok büyüme olmuyo istenilen büyüklüge gelmioCanimm kur falan yapsan yum buyumesi icin Rabbim yardimcin olsun canim
üfff ne bilim kür felanda yapmadm bi yan etki fln yapar diye ilacla denedk ikidir yok büyüme olmuyo istenilen büyüklüge gelmio
Suan elim ayagm titrio resmn gözyaslrmi durduramiyorm kendime engel olamiyorm resmen Allah dindir artk su gözyaslarimizi yalvariyorm
gecen ay günde iki ictm hc cwp wermedi bu ay günde 3 ictim gecen persembe doktora qttqmde doktor büyümeye baslams dedi hatta p.tesiye kadr iliski olmasn dedi p.tesi tekrar gel dedi o kadr umutlu dedi ki bqn yine qttm en sonki kaldiqi yerde kalms hc büyume olmamsCanım ya çok üzüldüm kaç tane içtinki klomen de büyümedi
gecen ay günde iki ictm hc cwp wermedi bu ay günde 3 ictim gecen persembe doktora qttqmde doktor büyümeye baslams dedi hatta p.tesiye kadr iliski olmasn dedi p.tesi tekrar gel dedi o kadr umutlu dedi ki bqn yine qttm en sonki kaldiqi yerde kalms hc büyume olmams
cnm lutfen sakin ol çok zor bizi bizden başkasi ve rabbimden başkasi anlayamaz. Allaha siğinmaktan başka ne gelir elden. benim iki kuzenim biri teyzemin digeri dayimin kizi. ikiside pko li. biri yeni ogrendi hamile oldugunu masallah. ondada gelisme sorunu vs vardi. diger kuzenimde tedavi oldu 2 seneden sonra klomenle ikizleri oldu :) masallah. Allahtan umit kesilmez Allahin izniyle hepimizin bebegi olacak zor cok cok zor hemde...bendede cikolata kisti var igneyle bile çatlamiyor.ama elden ne gelir parayla ev araba esya alabilirsin ama evladi Rabbim verecek duaya devam edelim canm benim kendini kotu hissetme lutfen hepimizin caresiz anlari oluyor ama ins gozyazlarimiz dinecek rabbim bizlerede tattiracak bu kadar dua hic boşa gidermiSuan elim ayagm titrio resmn gözyaslrmi durduramiyorm kendime engel olamiyorm resmen Allah dindir artk su gözyaslarimizi yalvariyorm
iste gecen ay demsti igneye baslayalm diye ama yinede igneye gecmeden günde 3 kere kullanimda büyüme olr belki diye tekrar hap kullandm ama nafile..önmzdeki ay igneden baska care yokAnladım canım Dr un daha iyi bilir tabi de iğne tedavisine geçse keşke
elimde degil gözyaslarimi durduramiyormcnm lutfen sakin ol çok zor bizi bizden başkasi ve rabbimden başkasi anlayamaz. Allaha siğinmaktan başka ne gelir elden. benim iki kuzenim biri teyzemin digeri dayimin kizi. ikiside pko li. biri yeni ogrendi hamile oldugunu masallah. ondada gelisme sorunu vs vardi. diger kuzenimde tedavi oldu 2 seneden sonra klomenle ikizleri oldu :) masallah. Allahtan umit kesilmez Allahin izniyle hepimizin bebegi olacak zor cok cok zor hemde...bendede cikolata kisti var igneyle bile çatlamiyor.ama elden ne gelir parayla ev araba esya alabilirsin ama evladi Rabbim verecek duaya devam edelim canm benim kendini kotu hissetme lutfen hepimizin caresiz anlari oluyor ama ins gozyazlarimiz dinecek rabbim bizlerede tattiracak bu kadar dua hic boşa gidermi
Canim telden girdigim icn burayi takip etmem zor oluyor. Bide bu siralarda evdeydim o yuzden okudum.carsamba goreve baslayacagim ins. Bndan sonra bu kadar ojuyamam zaten. Birazcik ilerleyeyom demistim evde oluncaCanım 4.5.6 kişiler için almıştın zaten
Daha 4. Kişideyiz.
Sen hergün k. Kulübü ne girmiyomusunki 7 kişiye birden alıyorsun.
İkişer ikişer alabilirsin.
Hem listemizin kuralı var 2. Kişiyi dua almayanı siliyoruz. Sen 7 kişiye birden dua alıyorsun ama onlara sıra gelene kadar belki silinecekler.
Listede olmayana dua almış olacaksın
aaa sende demi var polikistk yumurtaliklar ne alemde peki buyüyo mu catlio mu
insallah snn sonucun ii olur..canım yumurtayla ilgili bişey söylemedi ki bana bu gittiğimde onuda sorayım bi geçenlerde patolojiye sıvı göndertmişti sonucunda çok yoğun bi şekilde iltihap var dedi onun için cleocin diye vajinal krem var onu verdi kullandım bitti bakalım hayırlısı şimdi beklemedeyim
iste gecen ay demsti igneye baslayalm diye ama yinede igneye gecmeden günde 3 kere kullanimda büyüme olr belki diye tekrar hap kullandm ama nafile..önmzdeki ay igneden baska care yok