• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

kızlar benımde tuplerım tıklaı oldugu ıcın bebegım olmuyor subat ayında asıl sebebı ogrendım cok agladım uzuldum :KK43: Sonra dedımkı vardır rabbimin bildiği dedim ve tup bebek merkezi arastırdım 2 ay once fethıye hocamla tanıstım cok tatlı bır bayan cokta ılgılı bır merkez butun kan testlerımı yaptırdı sukur bısı cıkmadı sadece kanım bıraz erken pıhtılasıyor du onun ıcın genetık test verdık ılaclarla duzelecegını soyledıler bırazdan da dıyetısyenlerı benı arayacak... Elbet evlatsızlık cok zor ama baskalarının bebegının olması sızı asla uzmesın elbet bızde anne olacagız Yoktan var eden yuce rabbım bızlerede nasıp edecektır bu duyuguyu.. oyle ıcımden geldı yazmak ıstedım
Canım sorunun bulunmasıda iyi.
İnşallah güzel bi tedaviyle gelir bebeşin

inan yasemn elimde degil gözyaslrm hani cesmeyi acarsnda şaril şaril akar ya aynen o durumdaym suan ya yumurta bu sekilde büyümemeye devam ederse düşün ki tüp bebek sansm bile yok ..
Anlıyorum seni canım ya.
Ama bak olumsuz düşünmek olumsuzlukları getirir.
Güzel düşünelim inş. Güzel haberler alırız zamanla

Pko'lular Soğan
Rezerv problemi olanlar da Saraçoğlu'nun İncir kürünü muhakkak yapsın..
Üşenmeyin yapın. Yanında da hareket edin.. Yürüyüş olur evde göbek atmak olur muhakkak yapın. GÜzel beslenin..
Tavuk yemeyin!... Durumu kabullenin.. Güzel ve olumlu olun. Gerisi Allah'a kalmış:)
Sevgiler..

]SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
"HUVALLÂHUL HÂLİGUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"

MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR...
OKUYORUZ.

==> şengül
arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;
1=MASCULİN.........................150
2=ESMERM91 ........................200
3=ESES50................................200
4=ŞENGÜL1976.......................200
5=BUKEETBUKET.......... .........200
6=ELMİRASU...........................200
7=YASEMİN........... ..................150
8=CEREN15..............................250
9=DAMLA_22........................... 300
10=GÜL333...............................200
11=ZAHİDEM70........................300
12=ZEYNEP0682........................150
13=ZEYNEB21...........................200
14=DUAMBELLİ........................200
15=HASRETİMSENSİN...............250

16=YENİBİDÜNYA......... ...........200
17=ESK26Z..................................200
18=BABYİNLOVE......................150
19=TUBATESBİH.....................200
20=ZEYNEPCE90.....................200
21=TUBAMMS.........................200
22=EMBİE................................200
23=VOLHAT............................200
24=SULTAN.............................200
25=GÜLAYEKER......................
26=DEBORAH26......................150
27=ÖZGECAN19......................200
28=WHİTEROSE55...................200
29=MGLİ..................................200
30=SECİDO...............................100
31=PORTAKALES.....................200
32=SEDAAAAAA.......................200
33=FİLİZ2012............................200
34=CGPBAS...............................300
35=KELEBEGIMYAGMUR.........250

KALAN.......................................700

*2 ARKADAŞIMIZIN DUASINA ÜST ÜSTE MAZERETSİZ KATILMAYANLAR LİSTEDEN ÇIKARILIR..
*HAFTA SONU AKTİF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUALARINIZI ERKENDEN ALIN..

...................LİSTEMİZ KAPALIDIR.............
[/QUOTE]

Pko'lular Soğan
Üşenmeyin yapın. Yanında da hareket edin.. Yürüyüş olur evde göbek atmak olur muhakkak yapın. GÜzel beslenin..
Tavuk yemeyin!... Durumu kabullenin.. Güzel ve olumlu olun. Gerisi Allah'a kalmış:)
Sevgiler..
neden tavuk yememek gerekiyor canm

esmerm91 esmerm91
Merhaba arkadaşım.. Durumun ve yaşın hakkında pek bilgim yok aslında ama sana biraz bişiler söylemek istedim. Nacizene hoş gürürsen..
Benim ailemde benim dışımda tüp bebek tedavisi gören 3 kişi daha var.. Biri kuzenim 30 yaşında menapoza girdi.
1 yumurtası ya oluşuyor ya oluşmuyordu.. 3. tüp bebek tedavise hazırlanırken kontrole gittiğinde doktor bu ay 1 yumurtan olgunlaşmış istersen bu fırsatı kacırma demiş.. O hafta çalışmışlar gerçekten :) ve sonuç: aynı yumurta ikizi şimdi 18aylık oldular.
Bu sürece gelmeden bol bol incir kürü yapmıştı ve faydasını görmüştü canım...

sonra görümcem 38 yaşında tek tüp ve 3 yumurtayla 2 tüp bebek deneme süreci malesef negatif ile sonuçlandı.. Ve şuan en iyi hastanelerde prof. ona asla normal yolla anne olamazsın dediklerini biliyorum.. Bu süreçte kafadan attı. Napalım herkes anne olmak zorunda değil demekki dedi.. Evlat edinirim dedi.. Öyle bi süre geçti.. Sonra doktora gitti 2 yumurtan var olgunlaşmışlar ama elini çabuk tut dedi. Ve o ay 1 hafta gecikti. Menapoza girdim diye gözlerini tavana dikip depresif takılırken benim zorumla idrar testi yaptık.. Çok şükür çift çizgiyi gördük. Sonuç şimdi 2 yaşına girmek üzere olan bi oğlu var..
Yani demem o ki; seni üzen şey tam olarak ne! Hiçbir şey henüz bitmiş değil...
Bu iki hikayeden ve diğer eminim duydugun bir sürü hikayeden çıkarılacak tek sonuç teslimiyet!.
Kendini üzdüğün, direttiğin, niyeler içinde sorularla dolaştığın, insanların bakışlarını ve sorularını dert edindiğn taktirde her gün biraz daha mutsuz olacaksın..
Oysa Allah'a sığınırsan ve o vaktini bilir elbet dersen, yapabildiklerini yapıp yapamadıklarında dua edersen bence sende güzel bir anne olacaksın...

Canım sorunun bulunmasıda iyi.
İnşallah güzel bi tedaviyle gelir bebeşin
amin hepimiz canım ama kendınızı bebek olmuyor dıye soyutlamayın daha cok acır canınız :( benım esımın arkadası benden sonra evlendı suan dogumuna 1 ay var bebek kıyafetlerını beraber yıkadık utuledık cokta keyıf aldım .. Dıger akrabalarının esı dogum yaptı hafta sonu bebek kırkı var duaya gıdecegız Allah emınımkı bu duyguları bzede tattıracak

Pko'lular Soğan
Sevgiler..
Canım bende pko var tavuk niye yemiyoruz? Bende bu ilk defa ilaç kullandım yarın kontrol var heyecanlıyım...

neden tavuk yememek gerekiyor canm

bende şaşırdım neden tavuk yenmemesi gerekiyor

Tavukda hormon ve kimyasal seviyeleri çok fazla.. Normalde bi tavuk 90 günde olgunlaşırken bizim marketten alıp yediğimiz tavuklar malesef daha kısa sürede ilaçlarla şişirilip piyasaya sunuluyor.
Bu yüzden vitamin alamadığımız gibi vücudumuza bu ilaçları alıyoruz. Oyüzden kanser, kısırlık, erken ergenlik gibi bir çok seylere sebep oluyorlar..
Organiğini bulursanız elbet afiyet olsun ama benim doktorumda en başta onu söylemişti.. Tavuz agzına sürmyeceksın diye.

Canım bende pko var tavuk niye yemiyoruz? Bende bu ilk defa ilaç kullandım yarın kontrol var heyecanlıyım...

Dilerim güzel haberlerle dönersin :)
az önce dediğim gibi çok fazla hormon ve kimyasallarla olgunlaştırıldıkları için; kısırlık, kanser, erken ergenlik vs.. bi sürü şeye sebep oluyor.. O yüzden mümkün olduğunda uzak kalmanı öneririm.

Back