bende kotu bi haftasomu gecirdim . rabbime sukurler sun baska dert vermesin anne olamamak gercekten cok zormuş hele acaba ne kadar zaman sonra hamile kalacam , kalabilecek miyim, benim imtihanim cocuksuzluk mu diye diye kafayi yiyecem. ben ki bekarliktan beri bebek delisi bir insanm. arkadaslarim yoldan geçen yakişiklilara bakardi benimse gozum hep bebeklerde cocuklarda egilip severdim. simdi sevmeye korkuyorum nazar degdirdi gözu kaldi derler diye.eşim şimdiye kadar hep bosver olacak dert etme neden bu kadar kafana takiyosun adet olursan ol ne var bunda bi daha deneriz derdi.dun aksam sancim var dedim adetime 10 gun var ama sanki olacam gibi dedim . surat asti gene mi dedi. gene mi bebek yok yani dedi . o kadar koydu ki cok agladim ona belli etmedm ama çok kirildim zaten yeterince mahalle baskisina maruzum.her goren bebek yok mu yok mu diyor.yagmur yagiyordu Allahim ne olursun isteyen herkese hayirli evlatlar ver diye dua ettim
rabbim buyuk ins ol derse olacak ben inaniyorum o bizim daha çok dua etmemizi daha çok ibadet etmemizi istiyor.