- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
- 298
Tamam canım ekliyorum sanaCanim kalani aliyimmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım ekliyorum sanaCanim kalani aliyimmi
canım ben o yüzden ona sıra gelince atladım döndüğünde ne zaman dönerse o zaman okuruz dedim keşke sende yapsaydınMavizm hala dualara katılmayacakmısın.
Mazeretini söyledin ama liste başından beri kimseye dua okumadın.
Kendinede okuduk.
Şurda listenin bitmesine ne kaldı hala yoksun.
Mazeret derken bi kaç günlük mazeret olabilirdi.
Liste başında ben bu tura katılmayacağım deseydin.
Bunca kişiye okumayacaksan
Bir sonraki tura girerdin canım
Canım bilemedim ya. Hep iyi niyetimizden işte.canım ben o yüzden ona sıra gelince atladım döndüğünde ne zaman dönerse o zaman okuruz dedim keşke sende yapsaydın
boşver canım napalım allah rızası için okuduk napalım inşallah hakkıyla olmuştur. Ay bu ay çok hüzünlüyüm bennnn herşeye ağlıyorum adet zamanımı düşündükçe ağlıyorum yine hayal kırıklığı yaşicam diyeCanım bilemedim ya. Hep iyi niyetimizden işte.
Bak volhat ta mazeretliydi. Ne zaman döneceğim belli değil silin yazdı. Dönünce gelirim yazdı.
Bu bi kaç gün diyince ne bileyim böyle olacağını tahmin edemedim.
Bende dün doktora gittim adetimin 12. Günüydü yumurtam 16. mm dedi doktor.boşver canım napalım allah rızası için okuduk napalım inşallah hakkıyla olmuştur. Ay bu ay çok hüzünlüyüm bennnn herşeye ağlıyorum adet zamanımı düşündükçe ağlıyorum yine hayal kırıklığı yaşicam diye
bugün öylesine bi karnım ağrıyordu eşimle konuşurken lafın gelişi dedim ay karnım ağrıdı diye okadar üzülerek yinemi adet oluyorsun diye sorduki içim parçalandı ilk defa onunda çok üzüldüğünü hissettim artık galiba dayanamıyorum tükeniyor gibi hissediyorumBende dün doktora gittim adetimin 12. Günüydü yumurtam 16. mm dedi doktor.
5 gün içinde çatlar dedi.
Ama adetim yaklaşınca aynı duyguları yaşıyorum senle canım.
Bi türlü olmuyor ya olmuyor
Çok zor canım herkes üzülür tabiki bu duruma. İmtihanımız bu bizimde.bugün öylesine bi karnım ağrıyordu eşimle konuşurken lafın gelişi dedim ay karnım ağrıdı diye okadar üzülerek yinemi adet oluyorsun diye sorduki içim parçalandı ilk defa onunda çok üzüldüğünü hissettim artık galiba dayanamıyorum tükeniyor gibi hissediyorum
Çok zor canım herkes üzülür tabiki bu duruma. İmtihanımız bu bizimde.bugün öylesine bi karnım ağrıyordu eşimle konuşurken lafın gelişi dedim ay karnım ağrıdı diye okadar üzülerek yinemi adet oluyorsun diye sorduki içim parçalandı ilk defa onunda çok üzüldüğünü hissettim artık galiba dayanamıyorum tükeniyor gibi hissediyorum
bizimde 3 sene bitti canım artık herkes soruyor çok zor hayatım hep imtihanlarla geçti hala öyle geçiyor sabır sabır diyorumÇok zor canım herkes üzülür tabiki bu duruma. İmtihanımız bu bizimde.
Şöyle bi topiklere bakıyorum da 5 sene 10 sene sonra çocuk sahibi olan o kadar kişi varki..
Sabretmemiz lazım canım.
İnşallah Tez zamanda gelir mucizelerimiz
350 alıyorumSIRAYLA BİR ARKADAŞAMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
"HUVALLÂHUL HÂLİGUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"
MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR...
OKUYORUZ.
==> duambelli arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=MASCULİN.........................
2=YASEMİN............................250
3=ESES50................................250
4=ŞENGÜL1976.......................300
5=SEVİMLİ_090............. .........300
6=BUKEETBUKET.......... .........
7=ELMİRASU..........................
8=ESMERM91.............. ............300
9=GUL_CANN.........................
10=CEREN15...........................
11=DAMLA_22........................
12=MAVİZM.......(((mazeretli)))
13=GÜL333............................. 300
14=ZAHİDEM70.......................
15=ZEYNEP0682.......................
16=ZEYNEB21.........................
17=DUAMBELLİ......................
18=HASRETİMSENSİN...........
19=YENİBİDÜNYA..................
20=ESK26Z.............................
21=BABYİNLOVE...................
22=TUBATESBİH....................
23=ZEYNEPCE90....................
24=TUBAMMS.........................
KALAN....................................5.300
2 ARKADAŞIMIZIN DUASINA ÜST ÜSTE MAZERETSİZ KATILMAYANLARI LİSTEDEN ÇIKARILIR...
................ LİSTEMİZ KAPALIDIR...........