- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün öylesine bi karnım ağrıyordu eşimle konuşurken lafın gelişi dedim ay karnım ağrıdı diye okadar üzülerek yinemi adet oluyorsun diye sorduki içim parçalandı ilk defa onunda çok üzüldüğünü hissettim artık galiba dayanamıyorum tükeniyor gibi hissediyorum
Aynen canım ben okadar kızıyordum ki senin umrunda değil diye belki onun da benim gibi üzüldüğünü ağlayarak göstermesini bekledim tabi onlar alamıyor yakınmıyor içinde yalnız yaşıyor ben onun üzüntüsünü anlayamamışım bende aşılama yaptırınca her gün bands portakal sıkar kahvaltı hazırlar bir sürü meyveler falan alırdı bende çok üzülürdüm çünkü hissetim tutmadığını rabbim tez zamanda göndersin mucizemizicanım zaten biz üzülüyoruz aglıyoruz duygularımızı acıkca yasıyoruz ama eslerimiz öle değil biz daha cok üzülecez korkusuna duygularını yasayamıyolar en cok bende esime üzülüyorum simdi görünce nasıl duygulandım ben subatta 3. asılamamı oldum hergün bebek varmıs gibi sabahları onunla konusuyo veda ediyodu hergün mahvoluyodum olsun ben hissleri azda olsa yasıyorum diyodu ama rabbimin taktiri tutmadı 2 ay radan sonra bu ay sonu tekrar gidecem bakalım hayırlısı
Amin inşallah canımSıra bendeymiş arkadaşlarım, Allahtan imanlı sağlıklı hayırlı bir evlat diliyorum evimize ses okur neşe olur en kısa zamanda sabrımızın karşılığını alırım alırıZ, okuyan dillerden Allah razı olsun, teşekkürler. 300alayım kendimede, teşekkürler hepimizin yüzü güler kucağı dolar inşallah
Aynen ya kızlar erkekler için daha zor biz kadınlar uzulunce hemrn agliyoruz ama eslerimiz bizi teselli etmek için içlerine atıyorlar kimseyle de dertlesmiyorlar. Tüp bebek yaptirdigimda benim esimde hergün karnımı seviyordu konuşuyordu ama sinuc negatif olunca yıkıldı resmen onu hiç öyle görmemiştim o yüzden artık eşimin yanında aglamamaya çalışıyorum a bazen tutamiyorum Rabbim sabır versin bizlere çok zor bi imtihancanım zaten biz üzülüyoruz aglıyoruz duygularımızı acıkca yasıyoruz ama eslerimiz öle değil biz daha cok üzülecez korkusuna duygularını yasayamıyolar en cok bende esime üzülüyorum simdi görünce nasıl duygulandım ben subatta 3. asılamamı oldum hergün bebek varmıs gibi sabahları onunla konusuyo veda ediyodu hergün mahvoluyodum olsun ben hissleri azda olsa yasıyorum diyodu ama rabbimin taktiri tutmadı 2 ay radan sonra bu ay sonu tekrar gidecem bakalım hayırlısı
evet cnm bende öle hissediyodum kızardım ama simdi cok iyi anlıyorumAynen canım ben okadar kızıyordum ki senin umrunda değil diye belki onun da benim gibi üzüldüğünü ağlayarak göstermesini bekledim tabi onlar alamıyor yakınmıyor içinde yalnız yaşıyor ben onun üzüntüsünü anlayamamışım bende aşılama yaptırınca her gün bands portakal sıkar kahvaltı hazırlar bir sürü meyveler falan alırdı bende çok üzülürdüm çünkü hissetim tutmadığını rabbim tez zamanda göndersin mucizemizi
Evet canım bencede öyle onlar hep içinde yaşıyorlar.A
Aynen ya kızlar erkekler için daha zor biz kadınlar uzulunce hemrn agliyoruz ama eslerimiz bizi teselli etmek için içlerine atıyorlar kimseyle de dertlesmiyorlar. Tüp bebek yaptirdigimda benim esimde hergün karnımı seviyordu konuşuyordu ama sinuc negatif olunca yıkıldı resmen onu hiç öyle görmemiştim o yüzden artık eşimin yanında aglamamaya çalışıyorum a bazen tutamiyorum Rabbim sabır versin bizlere çok zor bi imtihan
Çok zor bu süreç canım yaa başkasına söylesen aman ne ağlıyorsun bebek için der. Bunu ancak yaşayan anlar. Benim bi anim bi animi tutmuyor bi bak dışarı çıkıp gezmek istiyorum bi bak evden dışarı cikasim gelmiyo hayat bazen çok anlamsız geliyo ama eşim her anında yanımda şükür. Allah onları başımıza eksik etmesinEvet canım bencede öyle onlar hep içinde yaşıyorlar.
Ben kaç kez eşimin dizinde ağladım.
Hep teselli veriyor bana.
Çok istiyor ama bana belli etmiyor.
Amin canım aminnn.Çok zor bu süreç canım yaa başkasına söylesen aman ne ağlıyorsun bebek için der. Bunu ancak yaşayan anlar. Benim bi anim bi animi tutmuyor bi bak dışarı çıkıp gezmek istiyorum bi bak evden dışarı cikasim gelmiyo hayat bazen çok anlamsız geliyo ama eşim her anında yanımda şükür. Allah onları başımıza eksik etmesin