• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

"]SIRAYLA BİR ARKADAŞAMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
"HUVALLÂHUL HÂLİGUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"

MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR...
OKUYORUZ.

==> zeynep0682
arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;
1=MASCULİN.........................300
2=YASEMİN............................250
3=ESES50................................250
4=ŞENGÜL1976.......................300
5=SEVİMLİ_090............. .........300
6=BUKEETBUKET.......... .........300
7=ELMİRASU..........................350
8=ESMERM91.............. ............300
9=GUL_CANN.........................300
10=CEREN15...........................350
11=DAMLA_22........................300
12=MAVİZM.......(((mazeretli)))
13=GÜL333............................300
14=ZAHİDEM70......................300
15=ZEYNEP0682.....................200
16=ZEYNEB21........................250
17=DUAMBELLİ......................300
18=HASRETİMSENSİN...........350

19=YENİBİDÜNYA..................300
20=ESK26Z.............................200
21=BABYİNLOVE...................300
22=TUBATESBİH....................500
23=ZEYNEPCE90....................300
24=TUBAMMS.........................400

KALAN.....................................0

2 ARKADAŞIMIZIN DUASINA ÜST ÜSTE MAZERETSİZ KATILMAYANLARI LİSTEDEN ÇIKARILIR...

.............. . LİSTEMİZ KAPALIDIR............
[/QUOTE]

Evet buyuyor catliyor ama yine negatif testler bakalim bende 12.gunu gidicem klomenin 3.gunu bitti belki sanada klomen verir obur ay o sekilde hamile kalanda epey var insallah faydasini goruruz
Canım eşim de bende sigaradan nefret ediyoruz kokusundan bile.
Hem dinimizce haram sigara.
Canım benim hep yumurtam büyüyor çatlıyor zaten kendiliğinden ama olmuyor işte galiba stres evet.
Bakalım yine test yaptırcak eşim

Evet buyuyor catliyor ama yine negatif testler bakalim bende 12.gunu gidicem klomenin 3.gunu bitti belki sanada klomen verir obur ay o sekilde hamile kalanda epey var insallah faydasini goruruz
Hayırlısı canım inşallah Rabbim tez zamanda gönderir mucizelerimizi

Canım eşim de bende sigaradan nefret ediyoruz kokusundan bile.
Hem dinimizce haram sigara.
Canım benim hep yumurtam büyüyor çatlıyor zaten kendiliğinden ama olmuyor işte galiba stres evet.
Bakalım yine test yaptırcak eşim
Benimde bugün 3 cü aşılamam oldu okadar umutsuzumki bunda hastaneden geldim halı yıkadım bilmiyom Allah'ım affetsin 2 ci aşılamada 2 yumurtm vardı Çoğul gebelik riski var diye yapmıycaklardı bile ama olmadı nasip eşimin de benimde sorun yok ama bebekde yok :KK51: Hyrlısı

Halı mı yikadin??:KK57:
Benimde bugün 3 cü aşılamam oldu okadar umutsuzumki bunda hastaneden geldim halı yıkadım bilmiyom Allah'ım affetsin 2 ci aşılamada 2 yumurtm vardı Çoğul gebelik riski var diye yapmıycaklardı bile ama olmadı nasip eşimin de benimde sorun yok ama bebekde yok :KK51: Hyrlısı

aaaaa cnm neden dikkat etmiyosun ne zahmetlerden geciyoruz yat dinlen arada dolas niye halı falan yıkıyosun

Canım ben de üç ay klomen kullandim catliyor ama bir türlü bebis tutmuyor doktor da bu yumurtanin kalitesini arttiralim dedi igne verdi bu ay igne kullandim bakalım inşallah Rabbim bütün isteyenlere nasip eder.

SIRAYLA BİR ARKADAŞAMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
"HUVALLÂHUL HÂLİGUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"

MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR...
OKUYORUZ.

==> Zeyneb21
arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;
1=MASCULİN.........................300
2=YASEMİN............................250
3=ESES50................................250
4=ŞENGÜL1976.......................300
5=SEVİMLİ_090............. .........300
6=BUKEETBUKET.......... .........300
7=ELMİRASU..........................
8=ESMERM91.............. ............300
9=GUL_CANN.........................
10=CEREN15...........................
11=DAMLA_22........................
12=MAVİZM.......(((mazeretli)))
13=GÜL333............................. 300
14=ZAHİDEM70......................300
15=ZEYNEP0682.....................200
16=ZEYNEB21........................250
17=DUAMBELLİ......................
18=HASRETİMSENSİN...........

19=YENİBİDÜNYA..................
20=ESK26Z.............................
21=BABYİNLOVE...................250
22=TUBATESBİH....................
23=ZEYNEPCE90....................300
24=TUBAMMS.........................

KALAN.....................................3.400

2 ARKADAŞIMIZIN DUASINA ÜST ÜSTE MAZERETSİZ KATILMAYANLARI LİSTEDEN ÇIKARILIR...

.............. . LİSTEMİZ KAPALIDIR............

Canım keşke yıkamasaydın halı.
Ama seni çok iyi anlıyorum bende de öyle bi an oluyor ki hiç olmayacak düşüncesi mahvediyor beni.
İnşallah bebeğin seninledir

Canım ben de üç ay klomen kullandim catliyor ama bir türlü bebis tutmuyor doktor da bu yumurtanin kalitesini arttiralim dedi igne verdi bu ay igne kullandim bakalım inşallah Rabbim bütün isteyenlere nasip eder.
Benim yumurtam kendiliğinden büyüyüp çatlıyor bizimde bebek yok.
Doktor eşim in sperm tahlilini yenilememizi söyledi değişiklik gösterebiliyor zamanla dedi.
Bakalım ne olacak

Benim yumurtam kendiliğinden büyüyüp çatlıyor bizimde bebek yok.
Doktor eşim in sperm tahlilini yenilememizi söyledi değişiklik gösterebiliyor zamanla dedi.
Bakalım ne olacak
İçini rahat tut canım benim eşimin içi hiç rahat etmiyor benden kaynaklanan bişey varsa diye iki ayda bir yapıyor testi . Eşin yediğine içtiğine dikkat etsin canım keçi boynuzu pekmezi gerçekten arttırıyor spermin sayısını mesela ceviz, fındık, bitter çıkolata bunlarda arttırıyor.

Back