hacettepede arkadasım calısıyo ona sordum ama kac demedi adını ögrendiğim ii oldu cnm bakalım inşallahNormalde docent oldugu icin 122 lira muayen ucreti veriyosun ama asilamani devlet karsiliyo ilaclarina rapor cikiyo.Ama ben polikilinikte muayene oldum.asilamaya karar veriler zaten hastanenin tup bek unitesinden gurkan bey sorumlu devlet karsiladi ilk asilamami.Sadece ilaclara 200 lira verdik rapor cikardiklari icin.Bide asilamanin yapilacagi katateri 50 liraya aldik.122 lirada asilamayi yaptigi gun gurkan beye giris yaptirdik o kadar yani 372 liraya asilamam oldu vede ozlde gibi ilgilendi sagilsun girkan bey.Hic paragoz bi insan degil asla para sormuyo devletin.imkanlarindan yararlandiriyo.Tup bebekte ayni sekilde canim.Bence sende bi git gurkan beye.
Amin canım dualarımızla yumurtlama günün tutar inşallahYaşasın sıra bana gelmiş kızlarAllah razı olsun şimdiden herkesten
Bugün veya yarın yumurtlama günüm çok ii denk geldi, hayırlısıyla bu bekleyiş biter bu ay inşallahPerşembe gününün hürmetine Rabbîm geri çevirmesin ona açılan ellerimizi inşallah... Amiiiinnnn...
Sen bi dusun canim karar ver ama ben memnunum doktorumdan tavsiye de ederim...Hakkimizda hayirlisi olsun insallahhacettepede arkadasım calısıyo ona sordum ama kac demedi adını ögrendiğim ii oldu cnm bakalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?