- 14 Ocak 2015
- 142
- 230
- 18
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ankara ünvts. cebeci tıp fakultesine gidiyorum salih taşkın özel muaynesine bende memnunum doktordan ama maddi yönden zorluyo biraz son aşılamamı o yaptı ama tutmadı simdi nisan sonu bekliyom 2 ay doğum kontrol hapı verdi bakalım senin gittigin doktor paralımıHacettepe hastanesine gidiyorum canim Doc Dr Gurkan Bozdag doktorum.Cok memnunum belki duymussundir ismini bilmiyorum.Ozel klinikte gibi ilgileniyo sagolsun gercektennerken yasta docentligini almis ama haketmis bi doktor Gurkan bey.Senin doktorun kim canim?
cebeci tıp fak. salih taskın cnm sen hangisine gidiyon sendemi ankaradasıncnm hangi doktora qidiyosun ?
Tatlm bnmde adettn snra tam gün olark bsy diyemcm ama akintm oluyodu ki hala oluyo bnde ooo yumurtam büyüdü catladi demekki diodm ama doktora qttiqmde doktor hamilelk icin gerekli olan büyümeyi saglayamadigini ögrendm
cnm sn nereye gidiosn doktor olark ?
Canım esk26 rumuzlu biri var listedeEskişehir den katılan varmı aramızda kızlar bişey danışmak istiyorum
EVET canm belki bana bi cvp verirCanım esk26 rumuzlu biri var listede
Belki o Eskişehirlidir.
Normalde docent oldugu icin 122 lira muayen ucreti veriyosun ama asilamani devlet karsiliyo ilaclarina rapor cikiyo.Ama ben polikilinikte muayene oldum.asilamaya karar veriler zaten hastanenin tup bek unitesinden gurkan bey sorumlu devlet karsiladi ilk asilamami.Sadece ilaclara 200 lira verdik rapor cikardiklari icin.Bide asilamanin yapilacagi katateri 50 liraya aldik.122 lirada asilamayi yaptigi gun gurkan beye giris yaptirdik o kadar yani 372 liraya asilamam oldu vede ozlde gibi ilgilendi sagilsun girkan bey.Hic paragoz bi insan degil asla para sormuyo devletin.imkanlarindan yararlandiriyo.Tup bebekte ayni sekilde canim.Bence sende bi git gurkan beye.ankara ünvts. cebeci tıp fakultesine gidiyorum salih taşkın özel muaynesine bende memnunum doktordan ama maddi yönden zorluyo biraz son aşılamamı o yaptı ama tutmadı simdi nisan sonu bekliyom 2 ay doğum kontrol hapı verdi bakalım senin gittigin doktor paralımı
bnde mehmet erdeme qidiorm özel muaynehanesinecebeci tıp fak. salih taskın cnm sen hangisine gidiyon sendemi ankaradasın
[/QUOTE][/QUOTE]]SIRAYLA BİR ARKADAŞAMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
"HUVALLÂHUL HÂLİGUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"
MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR...
OKUYORUZ.
==> @buketbukeet arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=MASCULİN.........................300
2=YASEMİN............................250
3=ESES50................................300
4=ŞENGÜL1976.......................300
5=SEVİMLİ_090......................
6=BUKEETBUKET...................
7=ELMİRASU..........................
8=ESMERM91.........................
9=GUL_CANN.........................
10=CEREN15..........................
11=DAMLA_22.......................
12=MAVİZM............... ..(((mazeretli)))
13=GÜL333............................400
14=ZAHİDEM70.....................
15=ZEYNEP0682.....................200
16=ZEYNEB21........................300
17=DERYA--07.......................
18=HASRETİMSENSİN..........350
19=YENİBİDÜNYA.................
20=EFSUN_ADA.....................
21=ESK26Z............................
22=BABYİNLOVE.................
23=TUBATESBİH..................
24=ZEYNEPCE90...................400
25=TUBAMMS.......................
KALAN...................................4.200
2 ARKADAŞIMIZIN DUASINA ÜST ÜSTE MAZERETSİZ KATILMAYANLARI LİSTEDEN ÇIKARILIR...
NOT: YENİ KİŞİ ALINMAYACAKTIR.