Canım çok zor yaşadıklarımız gerçektenSelamlar hepinize kızlar bu gün çok kötüyüm ve aglamakliyim Karnım ağrıyor adet olcam yine olmadı . Psikolojim çok kötü 5 yıl olcak artık çok yoruldum ne yapcami bilemiyorum. Dondurulmuş embiryomla tekrar tüp bebek mi yaptırsam diyorum o sürece de hazır hissetmiyorum daha ama aylar yillar geçiyor anneler günü geldi ve benim artık bi anneler gününü daha aynı şeyleri yaşayarak geçirmeye gücüm kalmadı Allah im yardım et bizlere imtihanimizi kolaylastir ya Rabbi... ; ( buket hakkını Helal Et senin duan bitmiş yetisemedim girmedim nete kötüyüm çok. Rabbim sana hayırlı bir evlat versin hasretin bitsin inşallah tez vakitte
Selamlar hepinize kızlar bu gün çok kötüyüm ve aglamakliyim Karnım ağrıyor adet olcam yine olmadı . Psikolojim çok kötü 5 yıl olcak artık çok yoruldum ne yapcami bilemiyorum. Dondurulmuş embiryomla tekrar tüp bebek mi yaptırsam diyorum o sürece de hazır hissetmiyorum daha ama aylar yillar geçiyor anneler günü geldi ve benim artık bi anneler gününü daha aynı şeyleri yaşayarak geçirmeye gücüm kalmadı Allah im yardım et bizlere imtihanimizi kolaylastir ya Rabbi... ; ( buket hakkını Helal Et senin duan bitmiş yetisemedim girmedim nete kötüyüm çok. Rabbim sana hayırlı bir evlat versin hasretin bitsin inşallah tez vakitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?