- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
- 298
Aynen canım duyunca bende yapmadımAy bende yapıcaktım iyiki yazın canım ben zaten hemen mantar oluyorum iyiki yapmadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım duyunca bende yapmadımAy bende yapıcaktım iyiki yazın canım ben zaten hemen mantar oluyorum iyiki yapmadım
cnm hangi doktora qidiyosun ?Bu arada kizlar biliyosunuz ben Ankaradayim dun Haci Bayrami Veli hazretlerini ziyarete gittim hastaneden cikinca.Hepiniz icin dua ettim Rabbim kabul etsin insallah hepimize saglikli sihhatli evlatlar verir en yakin zamanda
Tatlm bnmde adettn snra tam gün olark bsy diyemcm ama akintm oluyodu ki hala oluyo bnde ooo yumurtam büyüdü catladi demekki diodm ama doktora qttiqmde doktor hamilelk icin gerekli olan büyümeyi saglayamadigini ögrendmCanım ben yumurtlama günlerimi tahmin edebiliyorum akıntım oluyo şeffaf uzayan sonra kasıklarımda ağrı oluyo sadece 1 gün tamam diyorum kesin yumurtlama günüm ama olmuyo malesef yine.
Hsg çektireli 5 ay falan oluyor canım.
İlk 3 ayda olma olasılığı yüksek diye duymuştum bende ama olmadı işte.
Ateş ölçme yapmadım.
Adetimin 11. Günü gidicem ancak doktora o zaman büyüklüğüne baksın bi. Bide 15. Gün giderim çatlamış mı diye öğrenirim en azından. Daha çatlamışsa deneme yapmayız boşuna. Valla artık ödev gibi geliyor bu iş bize ya. Yok şu gün yapmamız lazım yok şu günü kaçırmamamız lazım diye diye stres oluyoz
cnm sn nereye gidiosn doktor olark ?saol cnm amin insallah hangi hastaneye gidiyosun cnm doktorun kim bende ankaradayım
Aaa öylemi canım benim ki ler niye bana öyle demedi. Büyüyor çatlıyor sorun yok dediler.cnm hangi doktora qidiyosun ?
Tatlm bnmde adettn snra tam gün olark bsy diyemcm ama akintm oluyodu ki hala oluyo bnde ooo yumurtam büyüdü catladi demekki diodm ama doktora qttiqmde doktor hamilelk icin gerekli olan büyümeyi saglayamadigini ögrendm
cnm sn nereye gidiosn doktor olark ?
cnm ne zaman qtmistn daha önce yani adetn kacinci qunü qttinde ole dediler ve kac defa qttinAaa öylemi canım benim ki ler niye bana öyle demedi. Büyüyor çatlıyor sorun yok dediler.
İşte bu ay adetin 11. Günü gitcem ne diycek acaba o zaman
Canım ben takip yaptırmadım.cnm ne zaman qtmistn daha önce yani adetn kacinci qunü qttinde ole dediler ve kac defa qttin
Hacettepe hastanesine gidiyorum canim Doc Dr Gurkan Bozdag doktorum.Cok memnunum belki duymussundir ismini bilmiyorum.Ozel klinikte gibi ilgileniyo sagolsun gercektennerken yasta docentligini almis ama haketmis bi doktor Gurkan bey.Senin doktorun kim canim?saol cnm amin insallah hangi hastaneye gidiyosun cnm doktorun kim bende ankaradayım
Hacettepede Gürkan Bozdag canim doktorum.cnm hangi doktora qidiyosun ?
Tatlm bnmde adettn snra tam gün olark bsy diyemcm ama akintm oluyodu ki hala oluyo bnde ooo yumurtam büyüdü catladi demekki diodm ama doktora qttiqmde doktor hamilelk icin gerekli olan büyümeyi saglayamadigini ögrendm
cnm sn nereye gidiosn doktor olark ?