• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

SIRAYLA BİR ARKADAŞAMIZA
....... 7.000 ADET;
"HUVALLÂHUL HÂLİGUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"

MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR...
OKUYORUZ.

==> S Sevimli
arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;
1=MASCULİN.........................200
2=YASEMİN............................250
3=ESES50................................300
4=ŞENGÜL1976......................
5=SEVİMLİ_090......................300
6=BUKEETBUKET...................
7=ELMİRASU.........................350
8=ESMERM91.........................300
9=GUL_CANN........................300
10=CEREN15..........................350
11=DAMLA_22.......................300
12=MAVİZM............... ..(((mazeretli)))
13=GÜL333............................400
14=ZAHİDEM70.....................
15=ZEYNEP0682....................
16=ZEYNEB21........................300
17=DERYA--07.......................300
18=HASRETİMSENSİN..........350

19=YENİBİDÜNYA.................
20=EFSUN_ADA.....................400
21=ESK26Z............................
22=BABYİNLOVE..................200
23=TUBATESBİH..................500
24=ZEYNEPCE90...................400
25=TUBAMMS.......................350

KALAN...................................1.350

2 ARKADAŞIMIZIN DUASINA ÜST ÜSTE MAZERETSİZ KATILMAYANLARI LİSTEDEN ÇIKARILIR...

NOT: YENİ KİŞİ ALINMAYACAKTIR.[/QUOTE]

Bende ilk defa bu ay dortgozle adet olmayi bekliyorum son kez kadin doguma gidicem artik ilaclami asilamami tupmu ne yapilmasi gerekiyosa yapin diycem. ama 2 gun geciktim:((
Bende zaten şuan adet olduğum için ilaç aldım canım.
Sanada geçmiş olsun

Canim biliorumki hamile degilim zaten olsamda bi kutu antibiotik bitirdim :( Bugune kadar gittigm doktorlar sorun yok diyip durdu,esin gitsin dediler esim gitti ondada cok sukur sorun yok bende simdi iyi bi doktor ogrendim 3.gunu ona gidicem sebebsiz cocuk olmamasi cok kotu ya eminim cogu arkadasimiz yasiyodur :(
Canım geçmiş adetin o surat ne öyle
İnşallah bebiş vardır hadi gülümse

Canim biliorumki hamile degilim zaten olsamda bi kutu antibiotik bitirdim :KK43: Bugune kadar gittigm doktorlar sorun yok diyip durdu,esin gitsin dediler esim gitti ondada cok sukur sorun yok bende simdi iyi bi doktor ogrendim 3.gunu ona gidicem sebebsiz cocuk olmamasi cok kotu ya eminim cogu arkadasimiz yasiyodur :KK43:
Canım bizimde sebepsiz olmuyor eşimdede bende de sorun yok ama olmuyor ben rahim filmi çektirdim oda temiz niye olmuyor anlamadım bende.
Biz 1.5 yıllık evliyiz hiç olmadı düşük falanda olmadı yani hiç hamile kalamadım.
Siz ne kadarlık evlisiniz

Ayniyiz canim benimde 1.5 yil oldu benden de 2 ay once hsg istediler ama yaptirmadim. Korktum daha dogrusu acidan agridan..
Bi kez kimyasal gebelik yasadim bazi doktorlara gore kimyasal bi gebelik degildir sen 1.5 yildir hic hamile kalmamissin hsg cektir diyolar bazi doktorlarda kimyasalda olsa gebe kalmissin hormonlarinda normal bekle diyolar..
Yum takibide yaptirmistim oda iyiydi..Sen yaptirdinmi hic canim?
Canım bizimde sebepsiz olmuyor eşimdede bende de sorun yok ama olmuyor ben rahim filmi çektirdim oda temiz niye olmuyor anlamadım bende.
Biz 1.5 yıllık evliyiz hiç olmadı düşük falanda olmadı yani hiç hamile kalamadım.
Siz ne kadarlık evlisiniz

Ayniyiz canim benimde 1.5 yil oldu benden de 2 ay once hsg istediler ama yaptirmadim. Korktum daha dogrusu acidan agridan..
Bi kez kimyasal gebelik yasadim bazi doktorlara gore kimyasal bi gebelik degildir sen 1.5 yildir hic hamile kalmamissin hsg cektir diyolar bazi doktorlarda kimyasalda olsa gebe kalmissin hormonlarinda normal bekle diyolar..
Yum takibide yaptirmistim oda iyiydi..Sen yaptirdinmi hic canim?
Ben hiç yumurta takibi yaptırmadım canım. Köyde olduğum için sık sık gidemiyorum doktora.
Yumurtam büyüyor çatlıyor dedi doktor kendiliğinden dedi.
Hormonlarımda iyi. Bu ay takip yaptırmaya çalışacam bakalım
Canım hsg den korkma aklında şüphe kalmasın istersen çektir hsg ne olur ne olmaz belki bişey çıkar sorunu bulmuş olursunuz.

Bu gidicem doktorun methini cok duydum eger ki oda isterse cektiricem galiba canim mecbur anestezili yaptirdin sen dimi o daha rahatmis sanirim...Yum takibi icin ust uste gitmek gerek zor oluyo zaten canim sende ovu gunleri falan takip etsen mesela dijital ates olcmeyle ovulasyon gunleri bilip ona gore degerlendirirsin..Birde hsg den sonra hamile kalma olasiligi yuksekmis senin cok oldumu cektireli?
Ben hiç yumurta takibi yaptırmadım canım. Köyde olduğum için sık sık gidemiyorum doktora.
Yumurtam büyüyor çatlıyor dedi doktor kendiliğinden dedi.
Hormonlarımda iyi. Bu ay takip yaptırmaya çalışacam bakalım
Canım hsg den korkma aklında şüphe kalmasın istersen çektir hsg ne olur ne olmaz belki bişey çıkar sorunu bulmuş olursunuz.

Bu gidicem doktorun methini cok duydum eger ki oda isterse cektiricem galiba canim mecbur anestezili yaptirdin sen dimi o daha rahatmis sanirim...Yum takibi icin ust uste gitmek gerek zor oluyo zaten canim sende ovu gunleri falan takip etsen mesela dijital ates olcmeyle ovulasyon gunleri bilip ona gore degerlendirirsin..Birde hsg den sonra hamile kalma olasiligi yuksekmis senin cok oldumu cektireli?
Canım ben yumurtlama günlerimi tahmin edebiliyorum akıntım oluyo şeffaf uzayan sonra kasıklarımda ağrı oluyo sadece 1 gün tamam diyorum kesin yumurtlama günüm ama olmuyo malesef yine.
Hsg çektireli 5 ay falan oluyor canım.
İlk 3 ayda olma olasılığı yüksek diye duymuştum bende ama olmadı işte.
Ateş ölçme yapmadım.
Adetimin 11. Günü gidicem ancak doktora o zaman büyüklüğüne baksın bi. Bide 15. Gün giderim çatlamış mı diye öğrenirim en azından. Daha çatlamışsa deneme yapmayız boşuna. Valla artık ödev gibi geliyor bu iş bize ya. Yok şu gün yapmamız lazım yok şu günü kaçırmamamız lazım diye diye stres oluyoz

Bu arada kizlar biliyosunuz ben Ankaradayim dun Haci Bayrami Veli hazretlerini ziyarete gittim hastaneden cikinca.Hepiniz icin dua ettim Rabbim kabul etsin insallah hepimize saglikli sihhatli evlatlar verir en yakin zamanda
saol cnm amin insallah hangi hastaneye gidiyosun cnm doktorun kim bende ankaradayım

bende iki kez cektirdim ıkısındede ıkı kez verdiler ilacı canım anestesiz daha saglıklıymıs o kadarda kötü değil evet sancın oluyo ama sanıyelık nelere dayanmıyoruzki bence bebek için deger dtorum uyanık olup takip edilmen sart demişti bana adet sancısı gıbı oluyo agrısı

Ay sormaa valla dogru dedin hep bi hesaplama insani kasıyor stresten olmuyo diyolar sonrada :(
Rabbim buyuk eskiden daha cok takiyodum her adet gunu agliyodum sinir krizlerine giriyodum sacma sapan tripler yapiyodum esime...Ama ogrendim ki (dusukten sonra)Veren Allah Alanda Allah. Yani zaten hersey O'ndan biliyorum ama bunun bilincinde davraniyorum artik canim.Herseyin ilaci sabir ve dua.Rabbim daha buyuk dert vermesin.
Insallah seninde takiplerin bosa cikmaz canim sende bende hepimiz kavusuruz elimizden geleni yapip tevekkul etmekten baska carede yok..
Canım ben yumurtlama günlerimi tahmin edebiliyorum akıntım oluyo şeffaf uzayan sonra kasıklarımda ağrı oluyo sadece 1 gün tamam diyorum kesin yumurtlama günüm ama olmuyo malesef yine.
Hsg çektireli 5 ay falan oluyor canım.
İlk 3 ayda olma olasılığı yüksek diye duymuştum bende ama olmadı işte.
Ateş ölçme yapmadım.
Adetimin 11. Günü gidicem ancak doktora o zaman büyüklüğüne baksın bi. Bide 15. Gün giderim çatlamış mı diye öğrenirim en azından. Daha çatlamışsa deneme yapmayız boşuna. Valla artık ödev gibi geliyor bu iş bize ya. Yok şu gün yapmamız lazım yok şu günü kaçırmamamız lazım diye diye stres oluyoz

Aynen canim hsg mecbursa cektiricem artik sizde beni cesaretlendirdiniz ya se min ya se min sagolun :KK36:
bende iki kez cektirdim ıkısındede ıkı kez verdiler ilacı canım anestesiz daha saglıklıymıs o kadarda kötü değil evet sancın oluyo ama sanıyelık nelere dayanmıyoruzki bence bebek için deger dtorum uyanık olup takip edilmen sart demişti bana adet sancısı gıbı oluyo agrısı

Seninde temizmi cikti canim

Ay sormaa valla dogru dedin hep bi hesaplama insani kasıyor stresten olmuyo diyolar sonrada :KK43:
Rabbim buyuk eskiden daha cok takiyodum her adet gunu agliyodum sinir krizlerine giriyodum sacma sapan tripler yapiyodum esime...Ama ogrendim ki (dusukten sonra)Veren Allah Alanda Allah. Yani zaten hersey O'ndan biliyorum ama bunun bilincinde davraniyorum artik canim.Herseyin ilaci sabir ve dua.Rabbim daha buyuk dert vermesin.
Insallah seninde takiplerin bosa cikmaz canim sende bende hepimiz kavusuruz elimizden geleni yapip tevekkul etmekten baska carede yok..
Amin canım aminnn
Canım ben hsg anestezi li çektirmedim.
Doktor çekmedi daha doğrusu.
Adet ağrısı çekiyorsunuz adetinizin ilk günü saatlerce dedi.
Bu o ağrının bir kaç dakikalığı dedi.
Gerçekten de öyle valla kendini kasmazsan çok kolay hepsi 5 dk.
Bu arada sen yumurta takibi ne. Kaçıncı günler gittin toplam kaç kere gittin canım

Back