Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Bende dayanirim insallah agriya aciya bende hem cocuk istiyorum hem acimasin bi yerim istiyorum olmiycak iş..
Canim adetim 6 gun surdu 12.14 ve 16 gun gittim yum catlamisti. 12. Gun 18 mm di 14. Gun 20 mm di 16.gunde catlamisti ve yine tutmamisti...

Yaptircaklarin ne oldugunu bilmiyorum canim ama hsg iyi cikmis hemde 2 kez ne guzel
ben iki kez cektirmeme ragmen ve iyi cıkt demelerine ragmen içim hiç rahat değil bu nisanda gidecem dktora hipereskopi yada laparoskopi istiycem bakalım insallah kabul eder

SIRAYLA BİR ARKADAŞAMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
"HUVALLÂHUL HÂLİGUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"

MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR...
OKUYORUZ.

==> S Sevimli
arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;
1=MASCULİN.........................200
2=YASEMİN............................250
3=ESES50................................300
4=ŞENGÜL1976......................
5=SEVİMLİ_090......................300
6=BUKEETBUKET...................
7=ELMİRASU.........................350
8=ESMERM91.........................300
9=GUL_CANN........................300
10=CEREN15..........................350
11=DAMLA_22.......................300
12=MAVİZM............... ..(((mazeretli)))
13=GÜL333............................400
14=ZAHİDEM70.....................
15=ZEYNEP0682....................200
16=ZEYNEB21........................300
17=DERYA--07.......................300
18=HASRETİMSENSİN..........350

19=YENİBİDÜNYA.................
20=EFSUN_ADA.....................400
21=ESK26Z............................
22=BABYİNLOVE..................200
23=TUBATESBİH..................500
24=ZEYNEPCE90...................400
25=TUBAMMS.......................350

KALAN...................................1.150

2 ARKADAŞIMIZIN DUASINA ÜST ÜSTE MAZERETSİZ KATILMAYANLARI LİSTEDEN ÇIKARILIR...

NOT: YENİ KİŞİ ALINMAYACAKTIR.

Canım işte bende bunu anlamıyorum çatlıyor ama niye sperm le birleşmiyoki. Peki sana doktor. 18mm olunca ilişki dedimi. Yoksa 20 mm olunca çatlar ilişki olmalımı dedi. Yada hergün mü olacak dedi

Canim 18 mm olunca bana gun asiri iliski onerdi... 16.gun gittigimde catlamis dedi catladiktan sonraki 3-4 gunde onemli dedi yani tahminen 12.gun ile 19.gun arasi gun asiri iliskiyle tutma olasiligi yuksekmis..
Birde benim teyzem 11 yil sonra tup bebekle hamile kaldi.oda baya tedavi gordu esindede sorun vardi vs.ama o zaman duydugum bi kac kelime hatirliyorum gidisimde doktora sorucam bazi kadinlarin yumurtasi spermi kabul etmezmis yani disari atarlarmis e dollenmede olmazmis. Sebebi ne bunun bilmiyorum sadece duydugum bi laf.bunuda sorucam doktora.

Canım işte bende bunu anlamıyorum çatlıyor ama niye sperm le birleşmiyoki. Peki sana doktor. 18mm olunca ilişki dedimi. Yoksa 20 mm olunca çatlar ilişki olmalımı dedi. Yada hergün mü olacak dedi

Aynen bende duydum maydnz sut buhari dimi.. Yapayim diyorum bende bi tanidigimda sebebsiz kisirlikti.4 yilin sonunda maydnz sut buhariyla kaldim diyo simdi 3 aylik hamile.. Birde tabi stres yapmadim diyo mumkunmu???
canım ilki net cıkmamıstı o yuzden ikincisini istediler ikincisinde ben süt buharı falan yaptırmıstım o yuzden hep acabalar var kafamda

Anladim canim ben 11. Gün gitcem inşallah bakalım ne diyecek.
Aaaa canım bende duydum ya.
Sperm alerjimiz varsa rahim spermi yabancı görüp kabul etmiyormuş.
Canım ne zaman gitcen doktora.
İstersen adet olmadım diye git söktürücü falan verir hamile degilsen. Hem o zamanda sor bunu. Bende merak ediyorum

Aynen bende duydum maydnz sut buhari dimi.. Yapayim diyorum bende bi tanidigimda sebebsiz kisirlikti.4 yilin sonunda maydnz sut buhariyla kaldim diyo simdi 3 aylik hamile.. Birde tabi stres yapmadim diyo mumkunmu???
heralde öleydi bilmiyom ben ebeye gidiyodum ama dikatli yapılması gerekiyo sütte bakteri çok oldugundan mikrobik hastalık olma sansı yüksek ben mesala mantar olusmusTu ve bidönem cektim onu

Iste asil adi alerji galiba.Hic bakmadimda netten duydugumu yazdim :)
Yok canim benim bazen 2,3 gun gecikir olurum bugun yarin heralde.Doktora adetin 3.gunu gidiyimki hormon testi yaptirayim..Bizdede alerji yoktur umarim.Testle anlasilirsa alerji sanada haber veririm yaptirirsin cnm

Ayy oda zor ya faydasi var derken zarar vermeside kotu canim
heralde öleydi bilmiyom ben ebeye gidiyodum ama dikatli yapılması gerekiyo sütte bakteri çok oldugundan mikrobik hastalık olma sansı yüksek ben mesala mantar olusmusTu ve bidönem cektim onu

Iste asil adi alerji galiba.Hic bakmadimda netten duydugumu yazdim :)
Yok canim benim bazen 2,3 gun gecikir olurum bugun yarin heralde.Doktora adetin 3.gunu gidiyimki hormon testi yaptirayim..Bizdede alerji yoktur umarim
Tamam canım sor mutlaka banada haber ver olur mu

Bende süt buharı yapacaktım okudum bende bi sayfa da mantar yaptığını o yüzden yapmadım.
Ne yapcaz bilmiyorum böyle ya

"]SIRAYLA BİR ARKADAŞAMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
"HUVALLÂHUL HÂLİGUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"

MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR...
OKUYORUZ.

==> S Sevimli
arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;
1=MASCULİN.........................200
2=YASEMİN............................250
3=ESES50................................300
4=ŞENGÜL1976......................
5=SEVİMLİ_090......................300
6=BUKEETBUKET...................
7=ELMİRASU.........................350
8=ESMERM91.........................300
9=GUL_CANN........................300
10=CEREN15..........................350
11=DAMLA_22.......................300
12=MAVİZM............... ..(((mazeretli)))
13=GÜL333............................400
14=ZAHİDEM70.....................
15=ZEYNEP0682....................200
16=ZEYNEB21........................300
17=DERYA--07.......................300
18=HASRETİMSENSİN..........350

19=YENİBİDÜNYA.................
20=EFSUN_ADA.....................400
21=ESK26Z............................
22=BABYİNLOVE..................200
23=TUBATESBİH..................500
24=ZEYNEPCE90...................400
25=TUBAMMS.......................350

KALAN...................................1.150

2 ARKADAŞIMIZIN DUASINA ÜST ÜSTE MAZERETSİZ KATILMAYANLARI LİSTEDEN ÇIKARILIR...

NOT: YENİ KİŞİ ALINMAYACAKTIR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…