- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Mavi Menekse
- #1.561
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim hayırlı saglıklı evlat nasip eylesin kuzum inşallah dogal yollardan bir evlat sahibi olursun..Kızlar hakkınızı helal edin. Negatif tüp bebekden sonra buralara çok girmedim. O yüzde dua listesine uyamadım şimdi nasıl yapmam lazım hergün belirlenen 2 kişiyemi okunuyor ona göre bende başlayayayım. İnşaAllah ramazan hepimize hayırlı haberler almayı nasip eder.
Allah razı olsun olsun İnşaAllah gönlümden geçende normal yoldan kalmak inşallah nasip olur.Rabbim hayırlı saglıklı evlat nasip eylesin kuzum inşallah dogal yollardan bir evlat sahibi olursun..
Geldigimiz yere kadar gel kişilerde hergun 2 kişiye okuyoruz evet yetişirsin bizlere..
Gönlünden geceni Rabbim sana nasip eylesin inşaallahAllah razı olsun olsun İnşaAllah gönlümden geçende normal yoldan kalmak inşallah nasip olur.
Geldiniz yere kadar okurum. Başladım bile 1 kişi için 100 keremi 200 keremi canım
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah canımKızlar hakkınızı helal edin. Negatif tüp bebekden sonra buralara çok girmedim. O yüzde dua listesine uyamadım şimdi nasıl yapmam lazım hergün belirlenen 2 kişiyemi okunuyor ona göre bende başlayayayım. İnşaAllah ramazan hepimize hayırlı haberler almayı nasip eder.
Okudum Rabbim kabul etsin İnşaAllah