- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
-
- Konu Sahibi Mavi Menekse
- #1.281
Sagol kuzum hiç test birsey yapmadılar ya bu gece ya yarın tekrar gidicem. Allah razı olsunCanım benim çok geçmiş olsun neyin vatmış bizede haber et Rabbim Şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin etmez miyim hemen ederimmm
Rabbim.acil şifalar versin inşallah kuzumKızlarım cok hastayım geceden beri kusma mide bulantısı sabahtan beri de atesle bogusuyorum hastaneye gittim sadece iğne yaptılar dua eder dua beklerim sizdenbu gece bana dualarınızda yer verin olur mu
15.03.2022 tarihli listemizin eenn güncel halidir kontrol ediniz..
Duamız:
'RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN'
(Saffat suresi 100. ayet)
Anlamı: Rabbim bize katından salih evlatlar ver.
Bugun ki arkadaslarımızTiniminimavihanim /Esra ve madamseker / Vildan
1- @Hayyal /Rüya
2- @pokemonn1
3-Bademimmmm /Nesibe
4- @Omrumu 7 em1ne
5- @A R Y A
6- @MaviSasa234
7- @Teach_ /Meryem
8- @tucimo
9- @DantelKiz /Kübra
10- @seyaco /Servinur
11-Tiniminimavihanim /Esra
12-madamseker /Vildan
13-papatyalikizz
14- @LorenaEce
15- @herzamanbirumutvar16 /Zahide
16-ShiningLife /Gamze
17-akgnss
18-Jane Jetgil /Duygu
19-the last chat bender
20-Papatyamveben-Mavi /Özge
21- P pembe_gozluk
22-Hali /Elif@
23-Cookiie
24- A Arzumsunn
25-Roosaa
26-Meral01
27-OraEtLabora
28- @Btlaydnz23
29- M Mavi Menekse /Öznur
Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim ya Şafii ismi ile sana şifa versin inşallah gene kötü olursan tekrardan git Hemen iyileşmen dileğiyleKızlarım cok hastayım geceden beri kusma mide bulantısı sabahtan beri de atesle bogusuyorum hastaneye gittim sadece iğne yaptılar dua eder dua beklerim sizdenbu gece bana dualarınızda yer verin olur mu
Amin inşallah kuzumRabbim.acil şifalar versin inşallah kuzum
Cok sagol kuzum inşallah aminCanım çok çok geçmiş olsun Rabbim ya Şafii ismi ile sana şifa versin inşallah gene kötü olursan tekrardan git Hemen iyileşmen dileğiyle
İnşallah bu ay müjdeli haberi al canımVallahi tam zamanında bana denk geldi yumurtlama gunlerimdi Allah razı olsun dualarımız kabul olsun insallah
Geçmiş olsun Allah şifalar versinKızlarım cok hastayım geceden beri kusma mide bulantısı sabahtan beri de atesle bogusuyorum hastaneye gittim sadece iğne yaptılar dua eder dua beklerim sizdenbu gece bana dualarınızda yer verin olur mu
Sagol kuzum amin inşaallahGeçmiş olsun Allah şifalar versin
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin tabiki dua ederizKızlarım cok hastayım geceden beri kusma mide bulantısı sabahtan beri de atesle bogusuyorum hastaneye gittim sadece iğne yaptılar dua eder dua beklerim sizdenbu gece bana dualarınızda yer verin olur mu
Allah razı olsun kuzum amiinn inşallahÇok geçmiş olsun rabbim şifa versin tabiki dua ederizBol C vitamini al meyve ye bol su iç geçip gitsin inşallah bir şey kalmasın
Allah hiçbir hastalıktan eser kalmayacak şekilde acil şifalar versin canımKızlarım cok hastayım geceden beri kusma mide bulantısı sabahtan beri de atesle bogusuyorum hastaneye gittim sadece iğne yaptılar dua eder dua beklerim sizdenbu gece bana dualarınızda yer verin olur mu
Hastalıkta iştahsızlık boşuna değil canım kendini zorlamaAllah razı olsun kuzum amiinn inşallahhic birşey yiyip icemiyorum maalesef midem almıyor..
Amiinn canıımmAllah hiçbir hastalıktan eser kalmayacak şekilde acil şifalar versin canım
Öyle galiba kuzum vucut bilir kendiniHastalıkta iştahsızlık boşuna değil canım kendini zorlama
Arkadaşlarım niyetine okudum Rabbim kabul etsin
Çooook geçmişler olsun Rabbim acil şifalar versinKızlarım cok hastayım geceden beri kusma mide bulantısı sabahtan beri de atesle bogusuyorum hastaneye gittim sadece iğne yaptılar dua eder dua beklerim sizdenbu gece bana dualarınızda yer verin olur mu
Okudum Allah kabul etsin15.03.2022 tarihli listemizin eenn güncel halidir kontrol ediniz..
Duamız:
'RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN'
(Saffat suresi 100. ayet)
Anlamı: Rabbim bize katından salih evlatlar ver.
Bugun ki arkadaslarımız P pembe_gozluk veHali /Elif
1- @Hayyal /Rüya
2- @pokemonn1
3-Bademimmmm /Nesibe
4- @Omrumu 7 em1ne
5- @A R Y A
6- @MaviSasa234
7- @Teach_ /Meryem
8- @tucimo
9- @DantelKiz /Kübra
10- @seyaco /Servinur
11-Tiniminimavihanim /Esra
12-madamseker /Vildan
13-papatyalikizz
14- @LorenaEce
15- @herzamanbirumutvar16 /Zahide
16-ShiningLife /Gamze
17-akgnss
18-Jane Jetgil /Duygu
19-the last chat bender
20-Papatyamveben-Mavi /Özge
21- P pembe_gozluk
22-Hali /Elif
23-Cookiie
24- A Arzumsunn
25-Roosaa
26-Meral01
27-OraEtLabora
28- @Btlaydnz23
29- M Mavi Menekse /Öznur
Allah razı olsun kuzum sagolasın hic bilmiyorum bende bugün doktora gidip kan idrar isticem bakalımÇooook geçmişler olsun Rabbim acil şifalar versinNiye oldu ki acaba böyle çok üzüldüm