- 30 Mart 2018
- 1.126
- 1.882
- Konu Sahibi Mavi Menekse
- #1.041
Hayyal ve Iron Butterfly arkadaşlarıma okudum Rabbim saglıklı sıhhatli yavrular nasip etsin M Mavi Menekse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlarım Hayyal Iron Butterfly Bademimmmm Omrumu 7 niyetine okudum allah kabul etsin inşallah en kısa zamanda müjdelerinizi almanız dileğimle..
Hayyal ve Iron Butterfly kızçelerimin niyetine okudum. Hayırlı güzel haberlerinizi alalım inşAllah.Allah kabul etsiin
Rabbim szilerden razı olsun Allah razı olsun dua kardeşlerim iyi haberlerle geldim inşallah rahim 11 mm olmuş ve perşembe saat 1 de transferim olacak nasipse sizi Allah için çok seviyorumHayyal ve Iron Butterfly arkadaşlarıma okudum Rabbim saglıklı sıhhatli yavrular nasip etsin M Mavi Menekse
Aaa çok sevindimmmmmm hadi saglıkla hayırla al gel bebişiniiiii sıkı sıkı tutunsunnn çok aminnnnRabbim szilerden razı olsun Allah razı olsun dua kardeşlerim iyi haberlerle geldim inşallah rahim 11 mm olmuş ve perşembe saat 1 de transferim olacak nasipse sizi Allah için çok seviyorum
Çok amin inşallahAaa çok sevindimmmmmm hadi saglıkla hayırla al gel bebişiniiiii sıkı sıkı tutunsunnn çok aminnnn
Allah razı olsun beni o kadar çok mutlu ettiniz ki okunan dualarla ne desem kelimelere sığmaz çok çok teşekkür ederimIron Butterfly ve Hayyal için okudum rabbim kabul etsin inşallah en kısa zamanda müjdeli haberlerle mutluluğumuz katlansın Iron Butterfly çok mutlu oldum canım inşallah bunun ardıda çok çok güzel olsun senin için ayrıca da dua edeceğim
Perşembe saat 1de tekrar dua edeceğim sana inşallah canım benim, her şey gönlünce olsunRabbim szilerden razı olsun Allah razı olsun dua kardeşlerim iyi haberlerle geldim inşallah rahim 11 mm olmuş ve perşembe saat 1 de transferim olacak nasipse sizi Allah için çok seviyorum
Kızz arada kaynamayım gör beni M Mavi MenekseKuzum benim bat tarihim 20-21-22 arasından biri, beni 18ine gelecek şekilde ayarlar mısın arkadaşların rızası olursa? Duanıza en çok ihtiyacım olacak günler o zamanlarda olacak
Tamam kız tekrar listeyi paylasıcam merak etme aklımdaKızz arada kaynamayım gör beni M Mavi Menekse
Evet ben kendimi listede göremedim ama cumartesine gelebilecek gibiysem gireyim inşallahseyaco kuzum sen bana özel mesaj gondermişsin katılcak mısın okuyabilcek misin sende arkadaslara karsılıklı okuma yapıyoruz cunku
Gözün aydın çiçeğimm herşey çok güzel olacak inşAllah pozitif haberini almak nasip olsun inşAllahRabbim szilerden razı olsun Allah razı olsun dua kardeşlerim iyi haberlerle geldim inşallah rahim 11 mm olmuş ve perşembe saat 1 de transferim olacak nasipse sizi Allah için çok seviyorum
Perşembe saat 1de tekrar dua edeceğim sana inşallah canım benim, her şey gönlünce olsun
Kuşummmmmm Allah razı olsun vallahi öyle motive oldum ki nasılGözün aydın çiçeğimm herşey çok güzel olacak inşAllah pozitif haberini almak nasip olsun inşAllah
Adımın yanına ismimi de Demet olarak ekler misiniz15.03.2022 tarihli listemizin eenn güncel halidir kontrol ediniz..
Duamız:
'RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN'
(Saffat suresi 100. ayet)
Anlamı: Rabbim bize katından salih evlatlar ver.
1- Hayyal /Rüya
2- Iron Butterfly
3- Bademimmmm /Nesibe
4- Omrumu 7
5- A R Y A
6- MaviSasa234
7- Teach_Mavi /Meryem
8- -Arwen-
9- DantelKiz /Kübra
10- seyaco /Servinur
11- Tiniminimavihanim /Esra
12- madamseker /Vildan