- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
- Konu Sahibi Mavi Menekse
Maşallah canımArkadaşlar dualarınız İçin şimdiden Allah razı olsun. Dayanamadım kan verdim 45 çıktı hamileyim sanırım ama 2 gün sonra gene vereceğim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canımArkadaşlar dualarınız İçin şimdiden Allah razı olsun. Dayanamadım kan verdim 45 çıktı hamileyim sanırım ama 2 gün sonra gene vereceğim.
Maşallah canım
Rabbim saglıkla kucagına aldırsın inşaAllahArkadaşlar dualarınız İçin şimdiden Allah razı olsun. Dayanamadım kan verdim 45 çıktı hamileyim sanırım ama 2 gün sonra gene vereceğim.
Rabbim tamamına erdirsin inşallah çok sevindimArkadaşlar dualarınız İçin şimdiden Allah razı olsun. Dayanamadım kan verdim 45 çıktı hamileyim sanırım ama 2 gün sonra gene vereceğim.
Amin inşallah cümlemize arkadaşlarRabbim saglıkla kucagına aldırsın inşaAllah
Amin inşallah teşekkür ederim çok sağolunRabbim tamamına erdirsin inşallah çok sevindim
Ayyy rabbim nasıl güzel haber bu Allahım saglika ilersin ins ins bizlerede nasip olurArkadaşlar dualarınız İçin şimdiden Allah razı olsun. Dayanamadım kan verdim 45 çıktı hamileyim sanırım ama 2 gün sonra gene vereceğim.
İnşallah teşekkür ederim... İnşallah daha güzel haberler veririz.Ayyy rabbim nasıl güzel haber bu Allahım saglika ilersin ins ins bizlerede nasip olur
My_Moonlight06 ve M Mavi Menekse arkadaşlarımızın niyetine okudum Rabbim kabul eylesin inşallah"Rabb'im! Bana salihlerden bağışla."
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
Rabbi heb li mines salihin.
(Saffat Suresi 100. Ayet)
Anne olabilmek; hayırlı, sağlıklı bir çocuğumuz olması için Hz. İbrahim peygamberimizin ettiği dua ile burada toplanıyoruz.
(Adetli iken ezbere ya da telefondan okuyabiliyormuşuz kızlar dua niyetine olduğu için. "Diyanet İşleri Başkanlığına göre de kadınlar âdet günlerinde veya nifâs (lohusalık) hâllerinde iken dua edebilirler; zikir ve dua anlamı taşıyan âyet-i kerimeleri okuyabilirler. Bunun yanında, kelime-i şehâdet, kelime-i tevhid, istiğfar, salâvat-ı şerife getirebilirler. Tefsir, hadis ve fıkıh eserlerini okuyup inceleyebilirler.")
Her gün 2 arkadaşımıza 100 er adet toplamda 200 adet okumuş olacağız.
Listemiz herkese açıktır.
Listeyi oluşturduktan sonra her gün 16.00 da sırası gelen kişinin adını paylaşacağım. Okuyan arkadaşlar okuduğunu bildirip o kişiyi etiketleyecek.
Sayı sınırlaması yok.
Herhangi bir tedavisi olanlar varsa başta söyleyin listeyi ona göre ayarlayıp üstlere alalım.
Hayyal
DantelKiz
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@Ssevincli
L a v i n
Nefes0858
Hayat su
ShiningLife
Papatyamveben-Mavi
kızlar bende aksam okuycam buraya yazcam ınsallaahhh
My_Moonlight06 , M Mavi Menekse okudum , Allah kabul etsin"Rabb'im! Bana salihlerden bağışla."
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
Rabbi heb li mines salihin.
(Saffat Suresi 100. Ayet)
Anne olabilmek; hayırlı, sağlıklı bir çocuğumuz olması için Hz. İbrahim peygamberimizin ettiği dua ile burada toplanıyoruz.
(Adetli iken ezbere ya da telefondan okuyabiliyormuşuz kızlar dua niyetine olduğu için. "Diyanet İşleri Başkanlığına göre de kadınlar âdet günlerinde veya nifâs (lohusalık) hâllerinde iken dua edebilirler; zikir ve dua anlamı taşıyan âyet-i kerimeleri okuyabilirler. Bunun yanında, kelime-i şehâdet, kelime-i tevhid, istiğfar, salâvat-ı şerife getirebilirler. Tefsir, hadis ve fıkıh eserlerini okuyup inceleyebilirler.")
Her gün 2 arkadaşımıza 100 er adet toplamda 200 adet okumuş olacağız.
Listemiz herkese açıktır.
Listeyi oluşturduktan sonra her gün 16.00 da sırası gelen kişinin adını paylaşacağım. Okuyan arkadaşlar okuduğunu bildirip o kişiyi etiketleyecek.
Sayı sınırlaması yok.
Herhangi bir tedavisi olanlar varsa başta söyleyin listeyi ona göre ayarlayıp üstlere alalım.
Hayyal
DantelKiz
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@Ssevincli
L a v i n
Nefes0858
Hayat su
ShiningLife
Papatyamveben-Mavi
Gözün aydın canım hayırlısı olsun hayırlısı ile sağlıkla devam etsin inşallahArkadaşlar dualarınız İçin şimdiden Allah razı olsun. Dayanamadım kan verdim 45 çıktı hamileyim sanırım ama 2 gün sonra gene vereceğim.
Amin bana dua eder misiniz? Hamilenin duası kabul olur derler.Gözün aydın canım hayırlısı olsun hayırlısı ile sağlıkla devam etsin inşallah
Ederim tabiki her zaman herkese ediyorum inşallah sizde hayırlısı ile keseyi görüp kalp atışını duyarsınız. İsteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallahAmin bana dua eder misiniz? Hamilenin duası kabul olur derler.