- 7 Kasım 2014
- 6.878
- 10.455
- Konu Sahibi Mavi Menekse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır kuzum hic bi sıkıntı yok okudugun kişileri etiket etmen yeterliM Mavi Menekse Canim bişey soracağim niyet olarak herkesin niyetini belli ya hani o niyet üzere okunuyor bu dua. Ben simdi günde 2kişi yerine okuyabildigim kisilerin niyetine okusam ve etiket yapsam sıkıntı olur mu ? Listenin ekran görüntüsünü aldim ve her bir arkadaşın ismini/nickini okuyup niyetleniyorum duaya
Allah razi olsun canim Önumüzdeki 2hafta mesgul olacagim tasinma isimiz varda önumüzde o yüzden geri kalmamak ve yetiştirebilmek için müsait iken herkes icin okuyayim dedimHayır kuzum hic bi sıkıntı yok okudugun kişileri etiket etmen yeterli
Kolay gelsin canım sorun yok listeyi tek gunde bitiren arkadaslarımız bile oluyorAllah razi olsun canim Önumüzdeki 2hafta mesgul olacagim tasinma isimiz varda önumüzde o yüzden geri kalmamak ve yetiştirebilmek için müsait iken herkes icin okuyayim dedim
DantelKiz Kübra ve Tiniminimavihanim /Esra adına okudum, Rabbım hayırlı saglıklı evlatlar versın ınsallahh. @oznurvarolLİstemiz bu şekilde kızlar okuyamayacagım diyen varsa söylesin şimdiden çıkaralım.
İsmini ekletmek olursa da ekleriz.
Her aksam 21.00'da okundu listesi paylasacağım.
Bugun ki arkadaslarımız Omrumu 7 ve madamseker
1- Omrumu 7
2- madamseker
3- M MaviMabellee /Nesibe
4- civciv161616 /Zahide
5- the last chat bender
6- @Sasa234
7- @Teach_ /Meryem
8- @poncikbirgelincik
9- DantelKiz /Kübra
10- Tiniminimavihanim /Esra
11- Hayyal /Rüya
12- papatyalikizz
13- Hali /Elif
14- A R Y A
15- @ShiningLife /Gamze
16- Papatyamveben-Mavi /Özge
17- @L a v i n /Ceren
18- @Jane Jetgil /Duygu
19- @pembe_gozluk
20- @tucimo
21- @Huzurlu Masum
22- @Hogwartss
23- Madammor
24- @LorenaEce
25- @geceyagmuru
26- M Mavi Menekse /Öznur
Omrumu 7 ve madamseker arkadaşlarım adına duamı ettim Allah kabul etsin.01.03.2022 tarihli listemiz
Duamız:
'RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN'
(Saffat suresi 100. ayet)
Anlamı: Rabbim bize katından salih evlatlar ver.
1- Omrumu 7
2- madamseker
3- M MaviMabellee /Nesibe
4- civciv161616 /Zahide
5- the last chat bender
6- @Sasa234
7- @Teach_ /Meryem
8- @poncikbirgelincik
9- DantelKiz /Kübra
10- Tiniminimavihanim /Esra
11- Hayyal /Rüya
12- papatyalikizz
13- Hali /Elif
14- A R Y A
15- @ShiningLife /Gamze
16- Papatyamveben-Mavi /Özge
17- @L a v i n /Ceren
18- @Jane Jetgil /Duygu
19- @pembe_gozluk
20- @tucimo
21- @Huzurlu Masum
22- @Hogwartss
23- Madammor
24- @LorenaEce
25- @geceyagmuru
26- M Mavi Menekse /Öznur
Listemizin tamamlanma tarihi 15.02.2022
LİSTE ŞU AN ALIMLARA KAPALIDIR.
Yukarıdaki ayeti her bir arkadasımızın niyetine 100 defa okuyoruz.
Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşeAllah..
Sağol canım teşekkür ederim ama zaten hızlı okuyan arkadaşlar var bu hafta içine denk geliyor bir şekilde, inceliğin için teşekkür ederim tekrardan
Ne demek Allah hepimizin gönlüne göre hayırlısıyla nasip etsin inşaallahSağol canım teşekkür ederim ama zaten hızlı okuyan arkadaşlar var bu hafta içine denk geliyor bir şekilde, inceliğin için teşekkür ederim tekrardan
Kuzum korkma hic okuyabilenler okusun listede işaretlerim ben senin günündeAslında listeyi ben geç vakitte gördüm, perşembe günü doktor kontrolüm var. Artık kim o gün bana okuyabilirse rica etsem o güne bana okuyabilir misiniz?
Benim icin tabi ki sorun yok kuzular siz aranızda karar verdikten sonra değişirim tabi son kararınızı bildirin banaSağol canım teşekkür ederim ama zaten hızlı okuyan arkadaşlar var bu hafta içine denk geliyor bir şekilde, inceliğin için teşekkür ederim tekrardan
okurum ben hemen kuzumAslında listeyi ben geç vakitte gördüm, perşembe günü doktor kontrolüm var. Artık kim o gün bana okuyabilirse rica etsem o güne bana okuyabilir misiniz?
@ Hayyal ve papatyalikizz adına okudum , Rabbım hayırlı ,sağlıklı evlatlar versın inşallaahh , amınnn M Mavi MenekseDantelKiz Kübra ve Tiniminimavihanim /Esra adına okudum, Rabbım hayırlı saglıklı evlatlar versın ınsallahh. @oznurvarol
Teşekkür ediyorumokurum ben hemen kuzum