- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.785
- Konu Sahibi Mavi Menekse
Nefes0858 Nefes0858 (Ferda) ve Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim (Esra) arkadaşlarım adına duamı ettim. Allah kabul etsin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma canım benim Rabbimin yazdıgından öteye gidemeyiz biz. o bebegin yiyecek ekmegi varsa yer zaten sakin kalarak bekle gören arkadaslarımız dua edecektir sana..merhaba benim kesem oluştu hayırlısıyla bebeğiminde kalp atışını duymam için şubat 22 sinde randevum var lütfen benim içinde okuyabilirmisiniz şimdiden allah razı olsun ilk gebeliğim sağlıksız gebelikti buda öyle olacak diye çok korkuyorum
Canım senin için 100 adet okudum. Rabbim gümbür gümbür o sesi duymayı nasip etsin Hayırlı sağlıklı bir gebelik olsun Allahın izniylemerhaba benim kesem oluştu hayırlısıyla bebeğiminde kalp atışını duymam için şubat 22 sinde randevum var lütfen benim içinde okuyabilirmisiniz şimdiden allah razı olsun ilk gebeliğim sağlıksız gebelikti buda öyle olacak diye çok korkuyorum
canım çok teşekkür ederim Allah razı olsunCanım senin için 100 adet okudum. Rabbim gümbür gümbür o sesi duymayı nasip etsin Hayırlı sağlıklı bir gebelik olsun Allahın izniyle
canım çok teşekkür edeim Allah razı olsunKorkma canım benim Rabbimin yazdıgından öteye gidemeyiz biz. o bebegin yiyecek ekmegi varsa yer zaten sakin kalarak bekle gören arkadaslarımız dua edecektir sana..
Nefes0858 ve Tiniminimavihanim arkadaşlarıma okudum Rabbim dualarımız kabul etsin inşaallah M Mavi Menekse
Nefes0858 Nefes0858 (Ferda) ve Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim (Esra) arkadaşlarım adına duamı ettim. Allah kabul etsin inşallah.
Allah razı olsun kızlar nefesinize sağlıkNefes0858 (Ferda) ve Tiniminimavihanim (Esra) arkadaşlarımız adına okudum.Allahım kabul etsin inşallahh
Amin inşallah canım darısı sizlere Allah razı olsun ❤Nefes0858 (Ferda) ve kendim adına okudum.Rabbim kabul etsin.Ferdacım oğluşunu Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah
amin canım allah razı olsun
Senin için 100 adet okudum Rabbim kabul etsin inşallah hayırlısı ile kalp atışını duyarsın sağlıkla devam eder inşallahmerhaba benim kesem oluştu hayırlısıyla bebeğiminde kalp atışını duymam için şubat 22 sinde randevum var lütfen benim içinde okuyabilirmisiniz şimdiden allah razı olsun ilk gebeliğim sağlıksız gebelikti buda öyle olacak diye çok korkuyorum
Bir gebenin Böyle duasını böyle almak çok güzel Allah razı olsun canım benim amiinnnnKendim ve Tiniminimavihanim için okudum. RABBİM kabul etsin inşallah Esracım Rabbim senide hayırlısı ile tez zamanda sevindirsin inşallah
Olur inşaallahRabbim hayırla evlat versin canım benim bu liste alıma kapandı bi sonraki listeye seni de ekleyelim olur mu
15.02.2022 tarihli listemiz
Duamız:
'RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN'
(Saffat suresi 100. ayet)
Anlamı: Rabbim bize katından salih evlatlar ver.
1- Hayyal / Rüya
2- DantelKiz / Kübra
3- @Ssevincli
4- @Jane Jetgil / Duygu
5- Nefes0858 / Ferda
6- Tiniminimavihanim / Esra
7- @Szrsz
8- @papatyalikizz
9- @L a v i n / Ceren
10- @Mylv48 / Aysun
11- Hali / Elif
12- @ShiningLife / Gamze
13- @Mabellee / Nesibe
14- @Cicsk
15- civciv161616 / Zahide
16- A Arzumsunn
17- @the last chat bender
18- @A R Y A
19- M Mavi Menekse / Öznur
20- Teach_Mavi / Meryem
21- @papatyamveben / Özge
Listemizin tamamlanma tarihi 26.02.2022
LİSTE ŞU AN ALIMLARA KAPALIDIR.
Yukarıdaki ayeti her bir arkadasımızın niyetine 100 defa okuyoruz.
Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşeAllah..
Ssevincli ve duygu arkadaşım için okudum Rabbbim kabul etsin dileğiniz15.02.2022 tarihli listemiz
Duamız:
'RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN'
(Saffat suresi 100. ayet)
Anlamı: Rabbim bize katından salih evlatlar ver.
1- Hayyal / Rüya
2- DantelKiz / Kübra
3- @Ssevincli
4- @Jane Jetgil / Duygu
5- Nefes0858 / Ferda
6- Tiniminimavihanim / Esra
7- @Szrsz
8- @papatyalikizz
9- @L a v i n / Ceren
10- @Mylv48 / Aysun
11- Hali / Elif
12- @ShiningLife / Gamze
13- @Mabellee / Nesibe
14- @Cicsk
15- civciv161616 / Zahide
16- A Arzumsunn
17- @the last chat bender
18- @A R Y A
19- M Mavi Menekse / Öznur
20- Teach_Mavi / Meryem
21- @papatyamveben / Özge
Listemizin tamamlanma tarihi 26.02.2022
LİSTE ŞU AN ALIMLARA KAPALIDIR.
Yukarıdaki ayeti her bir arkadasımızın niyetine 100 defa okuyoruz.
Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşeAllah..