- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.699
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
merve kuzum okudum senin için Allah kabul etsin sana ve isteyen herkese en kısa zaman da nasip olsun asko
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsunn canımm Rabbim en kısa zamanda güzel haberlerle müjdelesin bizimerve , burcusami Ssevincli Tiniminimavihanim Gizemm0 @Magnifiaque sizler için okudum.Allah kabul etsin
Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla saglıkla nasip etsin inşallahmerve , burcusami Ssevincli Tiniminimavihanim Gizemm0 @Magnifiaque sizler için okudum.Allah kabul etsin
Canim ince dusuncen için cok tesekkur ederiim 11inde transfer icin kontrolum var eger erkene cekilcek olursa transferim soylerim
Allah razı olsun canımArkadaşlar vaktim olduğu için okuyabildiğim kadar okuyorum.
Ballikabak damlacross B Beklenmedikcevap Perfect Match Mehfam Larka ISSIZZ Life light Selinos BankacI26 B bir Pelinciksizler içinde okudum.Allah kabul etsin
Allah kabul etsin inşallahArkadaşlar vaktim olduğu için okuyabildiğim kadar okuyorum.
Ballikabak damlacross B Beklenmedikcevap Perfect Match Mehfam Larka ISSIZZ Life light Selinos BankacI26 B bir Pelinciksizler içinde okudum.Allah kabul etsin
merveEveeet bugün başlıyoruz yarın 18.00 a kadar
Bugün sırada merve ve burcusami var.
(Her kişiye 100 er adet okuyoruz. Okuduğunuz arkadaşları etiketleyip okudum diye belirtelim mutlaka.)
merve
burcusami
Ssevincli (9 mart transfer)
Tiniminimavihanim
Gizemm0
@Magnifiaque
Ballikabak
damlacross
B Beklenmedikcevap
Perfect Match
Mehfam
Larka
ISSIZZ
Life light
Selinos (17 mart transfer)
BankacI26
@Bir Pelincik
@GulYuzlumm
@halleycik
@Mucizemsn
sweetgirlcandy
@SnowHoundd
@Oriana
@Beyza-
@defne-28
NaaNaa
@yildizsavascisi
@Pembe Lotus
rubil
G Gizoludi
@goah
@cukulatam
@Cemrewww
S Sabr-Sukur-Dua
@lacheln
@Hemsirecik
@Ilaymilya
@Zeymuss0103
@Merayyy
@edaecoo
@sedeom
Cok tesekkurler Gonlunuzdekilerin gerceklesmesi dilegiyleArkadaşlar vaktim olduğu için okuyabildiğim kadar okuyorum.
Canim Allah razi olsun rabbim dualarimizi kabul etsinArkadaşlar vaktim olduğu için okuyabildiğim kadar okuyorum.