- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.699
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Haydi bismillah merve asko iyi gelsin inşallah sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merve ve burcusami için okudum rabbim kabul etsin sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ikisinede ❤
Merve ve burcusami arkadaşlarımıza 100 100 okudum kızlar inşallah rabbim hayirli hamilelik haberlerini de almamızı nasip eder
Haydi bismillah merve asko iyi gelsin inşallah sana
Benide ekleyebilirmisiniz geç değilseEveeet bugün başlıyoruz yarın 18.00 a kadar
Bugün sırada merve ve burcusami var.
(Her kişiye 100 er adet okuyoruz. Okuduğunuz arkadaşları etiketleyip okudum diye belirtelim mutlaka.)
merve
burcusami
Ssevincli (9 mart transfer)
Tiniminimavihanim
Gizemm0
Magnifiaque
Ballikabak
@damlacross
B Beklenmedikcevap
Perfect Match
@_Reyyan
@Mavi askkk
@ISSIZZ
@Life light
Selinos (17 mart transfer)
BankacI26
@Bir Pelincik
@GulYuzlumm
@halleycik
@Mucizemsn
sweetgirlcandy
@SnowHoundd
@Oriana
@Beyza-
@defne-28
NaaNaa
@yildizsavascisi
@Pembe Lotus
@rukiyets
@Gizoludi
goah
@cukulatam
@Cemrewww
@Sabr-Sukur-Dua
@lacheln
@Hemsirecik
@Ilaymilya
Zeymuss0103
@Merayyy
@edaecoo
@sedeom
bende varım canım
Tamamdır hemen ekliyorum listeyebende varım canım
Tabi ki ekliyorum listeye hemen. Bugün başladık iki arkadaşı paylaştım 100 er adet okuyoruz herkese. Her gün 18.00 da sırası geleni paylaşacağım. Okuduktan sonra okunan kişileri etiketleyip okuduğunuzu belirtin mutlaka. Konunun ilk mesajında da okunacak kişiler sırasıyla yazıyor. Önden giderseniz ordan bakabilirsiniz sıranın kimde olduğunuBenide ekleyebilirmisiniz geç değilse
Tamamdır çok teşekkür ediyorum yalnız nasıl etiketliycem arkadaşı bilmiyorum tarif edermsinizTabi ki ekliyorum listeye hemen. Bugün başladık iki arkadaşı paylaştım 100 er adet okuyoruz herkese. Her gün 18.00 da sırası geleni paylaşacağım. Okuduktan sonra okunan kişileri etiketleyip okuduğunuzu belirtin mutlaka. Konunun ilk mesajında da okunacak kişiler sırasıyla yazıyor. Önden giderseniz ordan bakabilirsiniz sıranın kimde olduğunu
He bu arada merve ve burcusami icin okudummerve , burcusami Ssevincli Tiniminimavihanim Gizemm0 Magnifiaque sizler için okudum.Allah kabul etsin
Sevgili sweetgirlcandy nicklerimizin yanina isimlerimizi de yazsak olur mu ki?Eveeet bugün başlıyoruz yarın 18.00 a kadar
Bugün sırada merve ve burcusami var.
(Her kişiye 100 er adet okuyoruz. Okuduğunuz arkadaşları etiketleyip okudum diye belirtelim mutlaka.)
merve
burcusami
Ssevincli (9 mart transfer)
Tiniminimavihanim
Gizemm0
Magnifiaque
Ballikabak
@damlacross
B Beklenmedikcevap
Perfect Match
@_Reyyan
@Mavi askkk
@ISSIZZ
@Life light
Selinos (17 mart transfer)
BankacI26
@Bir Pelincik
@GulYuzlumm
@halleycik
@Mucizemsn
sweetgirlcandy
@SnowHoundd
@Oriana
@Beyza-
@defne-28
NaaNaa
@yildizsavascisi
@Pembe Lotus
@rukiyets
@Gizoludi
goah
@cukulatam
@Cemrewww
@Sabr-Sukur-Dua
@lacheln
@Hemsirecik
@Ilaymilya
Zeymuss0103
@Merayyy
@edaecoo
@sedeom
Çok teşekkür ederimmerve , burcusami Ssevincli Tiniminimavihanim Gizemm0 Magnifiaque sizler için okudum.Allah kabul etsin