- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Amin inşaallahKalbinin tüm güzellikleri seni bulsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşaallahKalbinin tüm güzellikleri seni bulsun.
Merhba cnm yeni gördm bnde katılmaya calışayım bni altlra yaaizarsn ilerleyeblirsm tefrcye de oldgm grbn var calısırken zor oluyo hberleşrz yne
Kizlar merhaba, yeni konu açamadım burdan fikirlerinizi almak istiyorum ben bankada çalışmaya başlayacağım fakat eğitim tarihiyle ilgili bir türlü haber alamadım bunun için hacet namazı kılmak istiyorum sizce günah mi sonuçta bankada çalışmak haram sizce ne yapmalıyım işe de mecburum kafam çok karışı
Bankada calismak mi haram? Bence bu sayfanin ruhunu bu tarz seylerle bozmayalim..Kizlar merhaba, yeni konu açamadım burdan fikirlerinizi almak istiyorum ben bankada çalışmaya başlayacağım fakat eğitim tarihiyle ilgili bir türlü haber alamadım bunun için hacet namazı kılmak istiyorum sizce günah mi sonuçta bankada çalışmak haram sizce ne yapmalıyım işe de mecburum kafam çok karışık
Ben mi yanlış biliyorum yada yanlış bir söz mü söyledim özür dilerim fakat araştırmalarım sonucu buraya yazdım bu sayfanın ruhunu bozmak tabi ki istemedim sadece fikir danismak istiyorumBankada calismak mi haram? Bence bu sayfanin ruhunu bu tarz seylerle bozmayalim..
merve burcusami Ssevincli Tiniminimavihanim Gizemm0 Magnifiaque
Sizler için okudum kızlar Allah kabul etsin
Allah razı olsun kizlar Allah kabul etsin inşallah
Allah razı olsun canım benimMerhaba,listeye adımı eklemeyin ama ben müsait olduğum sürece sizlere okur bildirim yaparım
Tamamdır canımMerhba cnm yeni gördm bnde katılmaya calışayım bni altlra yaaizarsn ilerleyeblirsm tefrcye de oldgm grbn var calısırken zor oluyo hberleşrz yne
Bankada çalışmak bana göre haram değil. Faiz vs sizle alakalı bir şey değil ki yani.Kizlar merhaba, yeni konu açamadım burdan fikirlerinizi almak istiyorum ben bankada çalışmaya başlayacağım fakat eğitim tarihiyle ilgili bir türlü haber alamadım bunun için hacet namazı kılmak istiyorum sizce günah mi sonuçta bankada çalışmak haram sizce ne yapmalıyım işe de mecburum kafam çok karışık
Allah razı olsunn arkadaşımmm Çokça amiinnmerve burcusami Ssevincli Tiniminimavihanim Gizemm0 Magnifiaque
Sizler için okudum kızlar Allah kabul etsin
çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin duasını kabul etsin bizleri bebek haberiyle müjdelesinmerve
burcusami
Ssevincli
Tiniminimavihanim
Sizler için okudum. Rabbim hayrlsiyla evlat sahibi olmanızı nasip eylesin
Aynı mutlulukları sevinçleri yaşayalım kuzum Allah razı olsunn
Çok teşekkür ederim güzelim benim Amin inşallah rabbim hepimize nasip etsinGizemm0 ve Magnifiaque için okudum. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Tedavileriniz güzel haberlerle sonuçlansın