- 20 Aralık 2020
- 17.068
- 75.561
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.021
Maşallah yaa maşallah geboşlarımız çoğaldı Rabbim sayımızı artırsınKizlar sanirim hamileyim ben dualariniz icin Allah sizden razi olsun hepimizin yuzu gulsun inşallahhhmutlulugumu sizinle de paylasmak istedim carsamba gunu kan vericem inşallah orda da pozitif olur ilki 10.dk ikinci foto son hali
Belirti diye biliyorum ama herkeste farklı sanırım benim de baş ağrısından başka hiç bir şey olmaması tuhaf geliyorAmiij amiin insallahh.. sag kasik agrim var bu normal dimi endise etmeden edemiyorumarada artiyor korkuyorum
Amiin inşallahhh caniimMaşallah yaa maşallah geboşlarımız çoğaldı Rabbim sayımızı artırsıngözün aydın canımm
Amin insallah Allah razi olsunG Gizoludi
goah
cukulatam
C Cemreww
S Sabr-Sukur-Dua
lachelnnihan
Hemsirecik
Ilayumut
Zeymuss0103
Minnosella098
M Manda_Lina
gurbetgulu16
E eyota
sweetgirlcandy
Gelincik78
A Arelarven
G Glsgl
Whiterose89
Merayyy
edaecoo
S sedeom
Herkese okudum listeyi bitirdim
Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah emeklerinizi, emeklerimizi boşa çıkarmasın dualarımızı kabul etsin
Cok amin canım Allah razı olsun gönüllerinizden rabbim herkese nasip etsin insallahG Gizoludi
goah
cukulatam
C Cemreww
S Sabr-Sukur-Dua
lachelnnihan
Hemsirecik
Ilayumut
Zeymuss0103
Minnosella098
M Manda_Lina
gurbetgulu16
E eyota
sweetgirlcandy
Gelincik78
A Arelarven
G Glsgl
Whiterose89
Merayyy
edaecoo
S sedeom
Herkese okudum listeyi bitirdim
Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah emeklerinizi, emeklerimizi boşa çıkarmasın dualarımızı kabul etsin
10 kişiye yakın katılan olmuştu. Ben 10 kişi içinde okudum inşaAllah canımBugün sırada S Sabr-Sukur-Dua velachelnnihan var.
merve
burcusami
Ssevincli 9 mart transfer
Tiniminimavihanim
Gizemm0 6 mart aşılama
Magnifiaque (Merve)
Ballikabak
damlacross
B Beklenmedikcevap
Perfect Match (Alev)
Mehfam
Larka
ISSIZZ
Bir Pelincik 15 mart tedavi
Selinos 17 mart transfer
BankacI26
Life light
H halleycik
Mucizemsn
@Mavissss1 20 mart transfer
GeceMavi-
Oriana
Ecmel-vera
defne-28
NaaNaa
yildizsavascisi
Pembe Lotus
rubil
G Gizoludi
goah
cukulatam
C Cemreww
S Sabr-Sukur-Dua
lachelnnihan
Hemsirecik
Ilayumut
Zeymuss0103
Minnosella098
M Manda_Lina
gurbetgulu16
Catlak-kurabiye
E eyota
sweetgirlcandy
Gelincik78 (Gözde)
A Arelarven
G Glsgl
Whiterose89
Merayyy
edaecoo
S sedeom
Çooook sevindim gözün aydınKizlar sanirim hamileyim ben dualariniz icin Allah sizden razi olsun hepimizin yuzu gulsun inşallahhhmutlulugumu sizinle de paylasmak istedim carsamba gunu kan vericem inşallah orda da pozitif olur ilki 10.dk ikinci foto son hali
Amiin inşallahh canim yarin 4gibi kan vericem bidaha insallah guzel haberler veririm yine endişeli ve heyecanliyim cookÇooook sevindim gözün aydınAllah senden de razı olsun sağlıcakla kucağına al inşaAllah
Hiç endişelenme çok güzel olacak her şeyAmiin inşallahh canim yarin 4gibi kan vericem bidaha insallah guzel haberler veririm yine endişeli ve heyecanliyim cook
İnşallahhhhHiç endişelenme çok güzel olacak her şeyyarın hayırlı haberlerini bekliyoruz❤
Hayırlı olsun canımm saglıkla kucagına almakta nasip olsunKizlar sanirim hamileyim ben dualariniz icin Allah sizden razi olsun hepimizin yuzu gulsun inşallahhhmutlulugumu sizinle de paylasmak istedim carsamba gunu kan vericem inşallah orda da pozitif olur ilki 10.dk ikinci foto son hali
Amiin inşallah canim darisi isteyen herkesin başina inşallahhHayırlı olsun canımm saglıkla kucagına almakta nasip olsun