- 2 Aralık 2019
- 586
- 1.127
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.001
Amin inşallah balım Allah razı olsun@Beyza- @defne-28 @NaaNaa @yildizsavascisi @Pembe Lotusrubil G Gizoludi goah kızlar sizler için okudum Rabbim kabul etsin tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin Rukiye sana da sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım
Bugun dayanamadim kan verdim kizlar 68 cikti rabbimin izniyle hamileyimben bu yolda cok cabaladim asla pes etmeyin hepimizin bir zamani var kimine varlgi imtihan kimine yoklugu bizde boyle sinaniyoruz asla umit kesmeyin.. inşallah saglikli ilerler gebeligim sizler icin de cok dua edicem rabbim hepimizin yuzunu guldursun dualariniz icinde Allah hepinizden razi olsun tekrar tekrar
Sukur hem de bin sukuryaaa çok şükürRabbim önce dua arkadaşlarımıza sonra tüm isteyenlere en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla versin, biz hamilelere sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Yaa cok guzellBugun dayanamadim kan verdim kizlar 68 cikti rabbimin izniyle hamileyimben bu yolda cok cabaladim asla pes etmeyin hepimizin bir zamani var kimine varlgi imtihan kimine yoklugu bizde boyle sinaniyoruz asla umit kesmeyin.. inşallah saglikli ilerler gebeligim sizler icin de cok dua edicem rabbim hepimizin yuzunu guldursun dualariniz icinde Allah hepinizden razi olsun tekrar tekrar
Hayırlı olsun canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBugun dayanamadim kan verdim kizlar 68 cikti rabbimin izniyle hamileyimben bu yolda cok cabaladim asla pes etmeyin hepimizin bir zamani var kimine varlgi imtihan kimine yoklugu bizde boyle sinaniyoruz asla umit kesmeyin.. inşallah saglikli ilerler gebeligim sizler icin de cok dua edicem rabbim hepimizin yuzunu guldursun dualariniz icinde Allah hepinizden razi olsun tekrar tekrar
Teşekkür ederim amin inşallah@Pembe Lotus
rubil
goah
G Gizoludi
cukulatam
C Cemreww
S Sabr-Sukur-Dua
lachelnnihan
Kızlar sizler için okudum Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşaAllah( rubil Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah sanada)
Ah tereddüt hali kucağımıza alana kadar sürecek gibi perşembe ilk muayeneye gideceğim günler geçmiyor inşallah her şey yolunda ilerler rabbim sağlıkla tamamına erdirirSukur hem de bin sukuramiin amiin canim tek endisem guzel katlanmasi insallah sorunsuz ilerler, rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin
Amiij amiin insallahh.. sag kasik agrim var bu normal dimi endise etmeden edemiyorumAh tereddüt hali kucağımıza alana kadar sürecek gibi perşembe ilk muayeneye gideceğim günler geçmiyor inşallah her şey yolunda ilerler rabbim sağlıkla tamamına erdirir
Amiin insallahh canim beniim darisi isteyen herkese basinaHayırlı olsun canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnsallah kontrolun de guzel gecerAh tereddüt hali kucağımıza alana kadar sürecek gibi perşembe ilk muayeneye gideceğim günler geçmiyor inşallah her şey yolunda ilerler rabbim sağlıkla tamamına erdirir
Sagol caniim darisi basina insallahhBu
Yaa cok guzell
AminnSukur hem de bin sukuramiin amiin canim tek endisem guzel katlanmasi insallah sorunsuz ilerler, rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin
Amin inşallahMinnosella098 @iremblncglyn @gurbetgulu16 Catlak-kurabiye @eyota @Gelincik78 @Arelarven G Glsgl Merayyy @edaecoo @sedeom @Whiterose89
Arkadaşlar sizler için okudum bir rahatsızlığı olanlar varsa Rabbim şafi ismyle şifa versin inşallah. Hayırlısıysa en hayırlı en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik hayırlı , sağlıklı evlatlar nasip etsin sağlıkla kucaklarınıza , kucaklarımıza almayı nasip etsin buradaki okuduğum tum arkadaslarimiza ve burada olmayan bildigimiz bilmedigimiz herkese anne olabilmeyi rabbim nasip etsin insallah kimselerin kucagi bos kalmasin isteyen herkese nasip etsin inşallah❤
Amiin inşallahh caniim darisi isteyen herkesin başina inşallahhAminn
İnşallah sağ salim kucağına alırsın bizlere de umut oluyor böyle haberler
Bugün sıradacukulatam ve C Cemreww var.
@Merve
@burcusami
@Ssevincli 9 mart transfer
Tiniminimavihanim
@Gizemm0 6 mart aşılama
@Magnifiaque (Merve)
@Ballikabak
damlacross
@ummhan
@Perfect Match (Alev)
@Mehfam
@Mavi askkk
@ISSIZZ
@Bir Pelincik 15 mart tedavi
Selinos 17 mart transfer
@BankacI26
@Life light
H halleycik
@Mucizemsn
@Mavissss1 20 mart transfer
@-SnowFlake
@Oriana
@Beyza-
@defne-28
@NaaNaa
@yildizsavascisi
@Pembe Lotus
rubil
G Gizoludi
goah
cukulatam
C Cemreww
S Sabr-Sukur-Dua
lachelnnihan
Hemsirecik
@Ilaymilya
Zeymuss0103
Minnosella098
@iremblncglyn
@gurbetgulu16
Catlak-kurabiye
@eyota
sweetgirlcandy
@Gelincik78 (Gözde)
@Arelarven
G Glsgl
@Whiterose89
Merayyy
@edaecoo
@sedeom
Yaaa canım hadi inşallah kanda da güzel sonuçlar alırsın. Gözün aydınKizlar sanirim hamileyim ben dualariniz icin Allah sizden razi olsun hepimizin yuzu gulsun inşallahhhmutlulugumu sizinle de paylasmak istedim carsamba gunu kan vericem inşallah orda da pozitif olur ilki 10.dk ikinci foto son hali
Hadi inşallah sıkı sıkı tutunsun bebeğin sanaMerhaba arkadaslar, transfer gunum belli oldu 26 mart cuma günü olacak kismetse. Herkes icin okuyup bitirdim duayi Allah kabul etsin. Sizler de dualarinizi eksik etmeyin Rabbim hepimiz icin hayirli haberler alabilmeyi nasip etsin insallah