- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Tesekkurler Bugun kim icin duaTamamdır ekliyorum sizi de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkurler Bugun kim icin duaTamamdır ekliyorum sizi de
Hemen okuyorumKızlar listeye ekleme var Whiterose89 arkadaşımız bitirenler haberiniz olsun
merve
burcusami
Ssevincli 9 mart transfer
Tiniminimavihanim
Gizemm0 6 mart aşılama
Magnifiaque (Merve)
Ballikabak
damlacross
B Beklenmedikcevap
Perfect Match (Alev)
Mehfam
Larka
ISSIZZ
Bir Pelincik 15 mart tedavi
Selinos 17 mart transfer
BankacI26
Life light
H halleycik
Mucizemsn
@Mavissss1 20 mart transfer
GeceMavi-
Oriana
Ecmel-vera
defne-28
NaaNaa
yildizsavascisi
Pembe Lotus
rubil
G Gizoludi
goah
cukulatam
C Cemreww
S Sabr-Sukur-Dua
lachelnnihan
Hemsirecik
Ilayumut
Zeymuss0103
Minnosella098
M Manda_Lina
gurbetgulu16
Catlak-kurabiye
E eyota
sweetgirlcandy
Gelincik78
A Arelarven
G Glsgl
Whiterose89
Merayyy
edaecoo
S sedeom
Allah razi olsun Rabbim hepimize hayirli saglikli salih saliha evlatlar nasip etsin tez vakitte insallah ben bastan mi baslayip dua yapacagim?:)Kızlar listeye ekleme var Whiterose89 arkadaşımız bitirenler haberiniz olsun
merve
burcusami
Tiniminimavihanim
Gizemm0 6 mart aşılama
Magnifiaque (Merve)
Ballikabak
damlacross
B Beklenmedikcevap
Perfect Match (Alev)
Mehfam
Larka
ISSIZZ
Selinos 17 mart transfer
BankacI26
Life light
H halleycik
Mucizemsn
GeceMavi-
Oriana
Ecmel-vera
defne-28
NaaNaa
yildizsavascisi
Pembe Lotus
rubil
G Gizoludi
goah
cukulatam
C Cemreww
S Sabr-Sukur-Dua
lachelnnihan
Hemsirecik
Ilayumut
Zeymuss0103
Minnosella098
M Manda_Lina
gurbetgulu16
Catlak-kurabiye
E eyota
sweetgirlcandy
Gelincik78
A Arelarven
G Glsgl
Whiterose89
Merayyy
edaecoo
S sedeom
Bugün değil de en baştan başlarsanız daha iyi olur. Biraz önce paylaştığım listemiz o. Ya da konunun ilk mesajında da var bakabilirsiniz ordanTesekkurler Bugun kim icin dua
Tamam cnm bastan basliyorum insallah 100er tane her arkdsmzaBugün değil de en baştan başlarsanız daha iyi olur. Biraz önce paylaştığım listemiz o. Ya da konunun ilk mesajında da var bakabilirsiniz ordan
Evveeet 100 er tane zaten çok hızlı ilerliyor yetişirsin hemenTamam cnm bastan basliyorum insallah 100er tane her arkdsmza
Okuduklarimi etiketliyimmi bittindiye?cnm.bu arada bu ay tup bebek tedavisindeym transfer gunum pztsi belli olcak insallah hayirli haberler hepimiz icinBugün değil de en baştan başlarsanız daha iyi olur. Biraz önce paylaştığım listemiz o. Ya da konunun ilk mesajında da var bakabilirsiniz ordan
Hadi inşallah güzel sonuçlansın tedavin. Transfer günün belirlensin öne alırız seni canım evet okuduklarını etiketlersen güzel olurOkuduklarimi etiketliyimmi bittindiye?cnm.bu arada bu ay tup bebek tedavisindeym transfer gunum pztsi belli olcak insallah hayirli haberler hepimiz icin
O iş tamamsweetgirlcandy müsait olunca bnm adımn yanına da gözde yazar msn
Amin canim insallah biraz ilerlynce yaprm insallah etiket tek tek yapmim basldimHadi inşallah güzel sonuçlansın tedavin. Transfer günün belirlensin öne alırız seni canım evet okuduklarını etiketlersen güzel olur
Life light H halleycik Mucizemsn @Mavissss1 GeceMavi- Oriana Ecmel-vera defne-28 NaaNaa yildizsavascisi adiniza okudum kizlar rabbim en kisa zamanda hepimze saglikli hayirli evlatlat nasip etsin inşallahhhBugün sırada NaaNaa ve yildizsavascisi var.
merve
burcusami
Tiniminimavihanim
Gizemm0 6 mart aşılama
Magnifiaque (Merve)
Ballikabak
damlacross
B Beklenmedikcevap
Perfect Match (Alev)
Mehfam
Larka
ISSIZZ
Selinos 17 mart transfer
BankacI26
Life light
H halleycik
Mucizemsn
GeceMavi-
Oriana
Ecmel-vera
defne-28
NaaNaa
yildizsavascisi
Pembe Lotus
rubil
G Gizoludi
goah
cukulatam
C Cemreww
S Sabr-Sukur-Dua
lachelnnihan
Hemsirecik
Ilayumut
Zeymuss0103
Minnosella098
M Manda_Lina
gurbetgulu16
Catlak-kurabiye
E eyota
sweetgirlcandy
Gelincik78
A Arelarven
G Glsgl
Merayyy
edaecoo
S sedeom
Whiterose89 senin için okudum.Allah gönlünün muradını versin."Rabb'im! Bana salihlerden bağışla."Anne olabilmek; hayırlı, sağlıklı bir çocuğumuz olması için Hz. İbrahim peygamberimizin ettiği dua ile burada toplanıyoruz hatunlaaaar
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
Rabbi heb li mines salihin.
(Saffat Suresi 100. Ayet)
(Adetli iken ezbere ya da telefondan okuyabiliyormuşuz kızlar dua niyetine olduğu için. "Diyanet İşleri Başkanlığına göre de kadınlar âdet günlerinde veya nifâs (lohusalık) hâllerinde iken dua edebilirler; zikir ve dua anlamı taşıyan âyet-i kerimeleri okuyabilirler. Bunun yanında, kelime-i şehâdet, kelime-i tevhid, istiğfar, salâvat-ı şerife getirebilirler. Tefsir, hadis ve fıkıh eserlerini okuyup inceleyebilirler.")
Her gün 2 arkadaşımıza 100 er adet toplamda 200 adet okumuş olacağız.
Listemiz herkese açıktır.
Listeyi oluşturduktan sonra her gün 18.00 da sırası gelen kişinin adını paylaşacağım. Okuyan arkadaşlar okuduğunu bildirip o kişiyi etiketleyecek.
Sayı sınırlaması yok.
Herhangi bir tedavisi olanlar varsa başta söyleyin listeyi ona göre ayarlayıp üstlere alalım.
Başlama Tarihi 07.03.2021 18.00
merve
burcusami
Ssevincli (9 Mart Transfer)
Tiniminimavihanim
Gizemm0 (6 Mart Aşılama)
Magnifiaque (Merve)
Ballikabak
damlacross
B Beklenmedikcevap
Perfect Match (Alev)
Mehfam
Larka
ISSIZZ
Bir Pelincik (15 Mart Tedavi)
Selinos (17 Mart Transfer)
BankacI26
Life light
H halleycik
Mucizemsn
@Mavissss1 (20 Mart Transfer)
GeceMavi-
Oriana
Ecmel-vera
defne-28
NaaNaa
yildizsavascisi
Pembe Lotus
rubil
G Gizoludi
goah
cukulatam
C Cemreww
S Sabr-Sukur-Dua
lachelnnihan
Hemsirecik
Ilayumut
Zeymuss0103
Minnosella098
M Manda_Lina
gurbetgulu16
Catlak-kurabiye
E eyota
sweetgirlcandy
Gelincik78 (Gözde)
A Arelarven
G Glsgl
Whiterose89
Merayyy
edaecoo
S sedeom
Bende okuyorum hemenKızlar listeye ekleme var Whiterose89 arkadaşımız bitirenler haberiniz olsun
merve
burcusami
Tiniminimavihanim
Gizemm0 6 mart aşılama
Magnifiaque (Merve)
Ballikabak
damlacross
B Beklenmedikcevap
Perfect Match (Alev)
Mehfam
Larka
ISSIZZ
Selinos 17 mart transfer
BankacI26
Life light
H halleycik
Mucizemsn
GeceMavi-
Oriana
Ecmel-vera
defne-28
NaaNaa
yildizsavascisi
Pembe Lotus
rubil
G Gizoludi
goah
cukulatam
C Cemreww
S Sabr-Sukur-Dua
lachelnnihan
Hemsirecik
Ilayumut
Zeymuss0103
Minnosella098
M Manda_Lina
gurbetgulu16
Catlak-kurabiye
E eyota
sweetgirlcandy
Gelincik78
A Arelarven
G Glsgl
Whiterose89
Merayyy
edaecoo
S sedeom
Allah razi olsun canim insallah Rabbim gonlundekini nasip etsinWhiterose89 senin için okudum.Allah gönlünün muradını versin.
sweetgirlcandy arkadaşım liste bitmeden lütfen listeye yeni arkadaşları dahil etmemeni rica edeceğim.Listeyi not alıp bitirdikten sonra yırtmıştım ve tek tek kime okuyup okumadığım kontrol etmeye de vaktim olmuyor.
Liste herkese açık ve sayı sınırlaması yok dedim başta. Yetişebilecek herkesi listeye eklemek isterim. Birbirimize duamız geçsin. Yukarda takip bırak yazısının yanında 3 nokta var ona basıp kimler kimler yazdıya basın kendi isminize bastığınızda mesajlarınız çıkıyor. Kimlere okuduğunuzu görürsünüz. Vaktiniz yoksa ben etiketlerim siziWhiterose89 senin için okudum.Allah gönlünün muradını versin.
sweetgirlcandy arkadaşım liste bitmeden lütfen listeye yeni arkadaşları dahil etmemeni rica edeceğim.Listeyi not alıp bitirdikten sonra yırtmıştım ve tek tek kime okuyup okumadığım kontrol etmeye de vaktim olmuyor.