• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hz. İbrahim (a.s)' in Çocuk Duası

Ssevincli Ssevincli ve Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim arkadaşlarıma okudum Allah kabul etsin inşallah dileklerini gerçekleştirsin 🤲

Ssevincli Ssevincli Ssevincli Ssevincli ve Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim arkadaşlarıma okudum Allah kabul etsin inşallah🌺

Ssevincli Ssevincli ve Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim arkadaslarim ickn okudum❤️ saglikli ve hayirli evlat sahip olmalari dilegiyle🙏

Ssevincli Ssevincli ve Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim adına okudum rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Okudum Allah kabul etsin 🤲

Arkadaslar icin okudum😍

Ssevincli Ssevincli ve Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim arkadaşlarım için okudum .. Rabbim sağlıkla sihhatla evlatlarına kavuştursun inşallah

Ssevincli Ssevincli
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Okudum kızlar rabbim kabul etsin sağlıklı evlatlar nasip etsin ❤

Ssevincli Ssevincli ve Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim rabbim sizlerin ve tüm isteyenlerin kulaklarını hayırlısıyla evlatla doldursun ikinize de 100 er kez okudum Allah kabul etsin insalalh🧿🙏🤰

Ssevincli Ssevincli ve Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim arkadaşlarımız için okudum Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🤲

Ilk iki arkadaşa şimdi okudum rabbim kabul etsin kusura bakmayın yoğun bir gündü yarın yetiştiririm hepsini inşallah 🤗

Ssevincli Ssevincli ve Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ikiniz için de ettim duami. Insallah dilediginiz gibi olur hersey. 💕

Rabbim hepimizin duasını kabul etsinn inşallah kalbinize ağzınıza sağlık🤲🏻❤️ Allah hepinizden razı olsunn🌸

Back