- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Mavi Menekse
-
Benim 4 mart cuma transferim var.. Öncelşk beklentim sadece o gün içinKızlar listeye sıralamadan önce sorayım one gelmek isteyen var mı yakınlarda tedavisi vs olan önce okunmak isteyen?
Omrumu 7 madamseker Jane Jetgil DantelKiz civciv161616 the last chat bender Teach_Mavi poncikbirgelincik Tiniminimavihanim Hayyal papatyalikizz Hali A R Y A ShiningLife L a v i n Papatyamveben-Mavi M MaviMabellee P pembe_gozluk -Arwen- A Arzumsunn Cookiie Madammor E c e MaviSasa234 geceyagmuru
Şunu da sorayım önceki listede adı olanların adlarını ekleyeceğim yine. İsimlerini ekletmek isteyenler dönüş yapsınlar onları da ekleyelim.
Kuzum liste ne zman başlıcak ben 8 marta denk gelmek isterm herkes için uygunsa herkes okey derse kimsenin sırasını almayımKızlar listeye sıralamadan önce sorayım one gelmek isteyen var mı yakınlarda tedavisi vs olan önce okunmak isteyen?
Omrumu 7 madamseker Jane Jetgil DantelKiz civciv161616 the last chat bender Teach_Mavi poncikbirgelincik Tiniminimavihanim Hayyal papatyalikizz Hali A R Y A ShiningLife L a v i n Papatyamveben-Mavi M MaviMabellee P pembe_gozluk -Arwen- A Arzumsunn Cookiie Madammor E c e MaviSasa234 geceyagmuru
Şunu da sorayım önceki listede adı olanların adlarını ekleyeceğim yine. İsimlerini ekletmek isteyenler dönüş yapsınlar onları da ekleyelim.
Bu aksam baslıyoruz kuzumKuzum liste ne zman başlıcak ben 8 marta denk gelmek isterm herkes için uygunsa herkes okey derse kimsenin sırasını almayımdoktor kontrolum varda o gün o yüzden
Evet kuzum soruyorum hepinize seni önlere dogru alırızBenim 4 mart cuma transferim var.. Öncelşk beklentim sadece o gün içinarkadaşların hakkına da girmek istemiyorum. Önceliği olanlara göre sonraya atılsamda olur nasılsa 4 günde tutunuyor.. Hergün bir şans
Eğer tarih ayarlanıyorsa ben 21 Mart’ta olmak isterim, ayrıntılı testim var o günKızlar listeye sıralamadan önce sorayım one gelmek isteyen var mı yakınlarda tedavisi vs olan önce okunmak isteyen?
kuzum hergun 2 kişiye okuyacagız 26 kişiyiz su an listenin bitim tarihini 14 Marta ayarlayacagım o gune kadar bu listeyi bitirmiş olacağızEğer tarih ayarlanıyorsa ben 21 Mart’ta olmak isterim, ayrıntılı testim var o günKi o tarihte daha önemli işi olan varsa, benim için birkaç gün öncesi de olur.
Ben 11 marta muane günü alcam ozamana denk gelebilirisem sevinirim yoksa onemli değil :)kuzum hergun 2 kişiye okuyacagız 26 kişiyiz su an listenin bitim tarihini 14 Marta ayarlayacagım o gune kadar bu listeyi bitirmiş olacağız
Bugünkü arkadaşlarıma okudum Allah kabul etsinLİstemiz bu şekilde kızlar okuyamayacagım diyen varsa söylesin şimdiden çıkaralım.
İsmini ekletmek olursa da ekleriz.
Her aksam 21.00'da okundu listesi paylasacağım.
Bugun ki arkadaslarımızOmrumu 7 ve madamseker
1-Omrumu 7
2-madamseker
3- M MaviMabellee /Nesibe
4-civciv161616 /Zahide
5-the last chat bender
6-MaviSasa234
7-Teach_Mavi /Meryem
8-poncikbirgelincik
9-DantelKiz /Kübra
10-Tiniminimavihanim /Esra
11-Hayyal /Rüya
12-papatyalikizz
13-Hali /Elif
14-A R Y A
15-ShiningLife /Gamze
16-Papatyamveben-Mavi /Özge
17-L a v i n /Ceren
18-Jane Jetgil /Duygu
19- P pembe_gozluk
20--Arwen-
21- A Arzumsunn
22-Cookiie
23-Madammor
24-E c e
25-geceyagmuru
26- M Mavi Menekse /Öznur
Bugünkü arkadaşa okudum Allah kabul etsinLİstemiz bu şekilde kızlar okuyamayacagım diyen varsa söylesin şimdiden çıkaralım.
1-Omrumu 7
2-madamseker
4-civciv161616 /Zahide
5-the last chat bender
6-MaviSasa234
7-Teach_Mavi /Meryem
8-poncikbirgelincik
9-DantelKiz /Kübra
11-Hayyal /Rüya
12-papatyalikizz
13-Hali /Elif
14-A R Y A
15-ShiningLife /Gamze
17-L a v i n /Ceren
18-Jane Jetgil /Duygu
19- P pembe_gozluk
20--Arwen-
21- A Arzumsunn
22-Cookiie
23-Madammor
24-E c e
25-geceyagmuru
Benimki bu birkaç gün içinde olsa çok iyi olur canımmKızlar listeye sıralamadan önce sorayım one gelmek isteyen var mı yakınlarda tedavisi vs olan önce okunmak isteyen?
Kuzum listeyi olusturdum ama kızlardan biri kabul ederse seninle yer değiştirebilirizBenimki bu birkaç gün içinde olsa çok iyi olur canımm
Yeni gördüm listeyi tamam canım sorun değil. Zaten 7.güne denk geliyor, öyle de olur sorun yokKuzum listeyi olusturdum ama kızlardan biri kabul ederse seninle yer değiştirebiliriz
Lİstemiz bu şekilde kızlar okuyamayacagım diyen varsa söylesin şimdiden çıkaralım.
1-Omrumu 7
2-madamseker
4-civciv161616 /Zahide
5-the last chat bender
6-MaviSasa234
7-Teach_Mavi /Meryem
8-poncikbirgelincik
9-DantelKiz /Kübra
11-Hayyal /Rüya
12-papatyalikizz
13-Hali /Elif
14-A R Y A
15-ShiningLife /Gamze
17-L a v i n /Ceren
18-Jane Jetgil /Duygu
19- P pembe_gozluk
20--Arwen-
21- A Arzumsunn
22-Cookiie
23-Madammor
24-E c e
25-geceyagmuru
Bugunku arkadaşlarıma okudum Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallahLİstemiz bu şekilde kızlar okuyamayacagım diyen varsa söylesin şimdiden çıkaralım.
1-Omrumu 7
2-madamseker
4-civciv161616 /Zahide
5-the last chat bender
6-MaviSasa234
7-Teach_Mavi /Meryem
8-poncikbirgelincik
9-DantelKiz /Kübra
11-Hayyal /Rüya
12-papatyalikizz
13-Hali /Elif
14-A R Y A
15-ShiningLife /Gamze
17-L a v i n /Ceren
18-Jane Jetgil /Duygu
19- P pembe_gozluk
20--Arwen-
21- A Arzumsunn
22-Cookiie
23-Madammor
24-E c e
25-geceyagmuru
M MaviMabellee veLİstemiz bu şekilde kızlar okuyamayacagım diyen varsa söylesin şimdiden çıkaralım.
1-Omrumu 7
2-madamseker
4-civciv161616 /Zahide
5-the last chat bender
6-MaviSasa234
7-Teach_Mavi /Meryem
8-poncikbirgelincik
9-DantelKiz /Kübra
11-Hayyal /Rüya
12-papatyalikizz
13-Hali /Elif
14-A R Y A
15-ShiningLife /Gamze
17-L a v i n /Ceren
18-Jane Jetgil /Duygu
19- P pembe_gozluk
20--Arwen-
21- A Arzumsunn
22-Cookiie
23-Madammor
24-E c e
25-geceyagmuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?