- 28 Eylül 2020
- 2.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.190
- 108
- Konu Sahibi Mavi Menekse
Her sabah bir tam avokado yedimAvakodo nasıl hangi aralıklarla tükettin canımm![]()
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
![Smiling face with tear :smiling_face_with_tear: 🥲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f972.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her sabah bir tam avokado yedimAvakodo nasıl hangi aralıklarla tükettin canımm![]()
Ay maşallah yaa artık yok birşey yapmıcam dedikçee yapsam diyorumHer sabah bir tam avokado yedimArtık kusasım geliyordu ama hem sağlıklı, hem de yumurtlamaya iyi gelen en iyi besinlerden biri olduğu için kendimi zorluyordum. En çok yediğim ay benim avokadom geldi
Üstelik yumurtama haftasında sadece 2 kez rastgele ilişki olmuştu. Nasip
![]()
Ben de artık tedaviye mi başlasam, aşılama mı denesem derken olduAy maşallah yaa artık yok birşey yapmıcam dedikçee yapsam diyorum![]()
Ahh kuzum tamda öylee bir zamandayım zaten rabbim hayırlısını versiin inşAllahBen de artık tedaviye mi başlasam, aşılama mı denesem derken olduGerçekten neyin vesile olacağı hiç belli olmuyor
![]()
Hadi avokadoları al gelAhh kuzum tamda öylee bir zamandayım zaten rabbim hayırlısını versiin inşAllah![]()
Ay canım benim sağlıkla rabbim kucağına almak nasippp etsin inşallahBen okurum kızlarBu arada ben zorlu süreçlerden sonra, aralıklı oruç yaparak ve avokado
yiyerek hamile kaldım. Yani ben bunların vesile olduğunu düşünüyorum. Bol bol da dua
Öyle bir aklınızda olsun
![]()
Smotti bile yaptım avakadoyu bana yaramadı yaaHadi avokadoları al gel![]()
Ekledim kuzum
Sağol bidenemm@Saliha40
Lna16
Cookiie
Fatmazell
@bir mucizee kızlarım okursanız bakın aklınıza gelen varsa çağırın![]()
Okurum canım
Beni de ekler misiniz rica etsem"Rabb'im! Bana salihlerden bağışla."
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
Rabbi heb li mines salihin.
(Saffat Suresi 100. Ayet)
Anne olabilmek; hayırlı, sağlıklı bir çocuğumuz olması için Hz. İbrahim peygamberimizin ettiği dua ile burada toplanıyoruz.
(Adetli iken ezbere ya da telefondan okuyabiliyormuşuz kızlar dua niyetine olduğu için. "Diyanet İşleri Başkanlığına göre de kadınlar âdet günlerinde veya nifâs (lohusalık) hâllerinde iken dua edebilirler; zikir ve dua anlamı taşıyan âyet-i kerimeleri okuyabilirler. Bunun yanında, kelime-i şehâdet, kelime-i tevhid, istiğfar, salâvat-ı şerife getirebilirler. Tefsir, hadis ve fıkıh eserlerini okuyup inceleyebilirler.")
Her gün 2 arkadaşımıza 100 er adet toplamda 200 adet okumuş olacağız.
Listemiz herkese açıktır.
Listeyi oluşturduktan sonra her gün 16.00 da sırası gelen kişinin adını paylaşacağım. Okuyan arkadaşlar okuduğunu bildirip o kişiyi etiketleyecek.
Sayı sınırlaması yok.
Herhangi bir tedavisi olanlar varsa başta söyleyin listeyi ona göre ayarlayıp üstlere alalım.
![]()
Hayyal
![]()
DantelKiz
@Bir_Mumine
M Mavi Menekse (Öznur)
@Ssevincli
![]()
L a v i n (Ceren)
@Nefes0858
@Hayat su
@Hmdsarot
![]()
ShiningLife (Gamze)
![]()
Papatyamveben-Mavi (Özge)
![]()
Tiniminimavihanim (Esra)
@Szrsz
![]()
Teach_Mavi (Meryem)
![]()
the last chat bender
@E L B A
@in_cim
![]()
papatyalikizz
![]()
MaviSasa234
@yaren3419
@Betulx
@Taze fasulye
![]()
Jane Jetgil (Duygu)
@Btlaydnz23 (Demet)
@Beklenmedikcevap
@Mylv48 (Aysun)
![]()
Hali
Sana da başka bir şey vesile olacak demek ki kuzumSmotti bile yaptım avakadoyu bana yaramadı yaa![]()
Ekliyorum kuzumBeni de ekler misiniz rica etsem![]()
Ah inşallah birtanem inşallahSana da başka bir şey vesile olacak demek ki kuzum![]()
Teşekkür ederimmmEkliyorum kuzum![]()
Beni ekle demiştim kuzu
Ekledim kuzum listedesin senBeni ekle demiştim kuzu