- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Mavi Menekse
-
Canım isimlerini söyleyenleri ekliyorum tabii kiBirşey söylemek istiyorum. Nick yerine isim soyisim olsa daha iyi olmaz mı? Niyet önemli ama kimi dualar da bile annem baba ismi bile söyleniyor daha güçlü tesir etsin diye
Benimkini Esra öncel diye günceller misinizCanım isimlerini söyleyenleri ekliyorum tabii ki
Ama söylemeyenlere yapacak birşey yok herkesin kendi kararı
Tabi ki canım bazı arkadaslarımız tek günde listeyi bitiriyorBu arada istediğim kadar okuyabilir miyim ?
Tamamdır o zaman :)Tabi ki canım bazı arkadaslarımız tek günde listeyi bitiriyor
Lİstemiz bu şekilde kızlar okuyamayacagım diyen varsa söylesin şimdiden çıkaralım.
İsmini ekletmek olursa da ekleriz.
Her aksam 21.00'da okundu listesi paylasacağım.
Bugun ki arkadaslarımızOmrumu 7 ve madamseker
1-Omrumu 7
2-madamseker
3- M MaviMabellee /Nesibe
4-civciv161616 /Zahide
5-the last chat bender
6-MaviSasa234
7-Teach_Mavi /Meryem
8-poncikbirgelincik
9- @DantelKiz /Kübra
10-Tiniminimavihanim /Esra
11- @Hayyal /Rüya
12- @papatyalikizz
13- @Hali /Elif
14- @A R Y A
15- @ShiningLife /Gamze
16-Papatyamveben-Mavi /Özge
17- @L a v i n /Ceren
18- @Jane Jetgil /Duygu
19- @pembe_gozluk
20--Arwen-
21- @Huzurlu Masum
22- @Hogwartss
23- @madammor
24- @LorenaEce
25-geceyagmuru
26- M Mavi Menekse /Öznur
Lİstemiz bu şekilde kızlar okuyamayacagım diyen varsa söylesin şimdiden çıkaralım.
1-Omrumu 7
2-madamseker
4-civciv161616 /Zahide
5-the last chat bender
6-MaviSasa234
7-Teach_Mavi /Meryem
8-poncikbirgelincik
9- @DantelKiz /Kübra
11- @Hayyal /Rüya
12- @papatyalikizz
13- @Hali /Elif
14- @A R Y A
15- @ShiningLife /Gamze
17- @L a v i n /Ceren
18- @Jane Jetgil /Duygu
19- @pembe_gozluk
20--Arwen-
21- @Huzurlu Masum
22- @Hogwartss
23- @madammor
24- @LorenaEce
25-geceyagmuru
1-Omrumu 7
2-madamseker
4-civciv161616 /Zahide
5-the last chat bender
6-MaviSasa234
7-Teach_Mavi /Meryem
8-poncikbirgelincik
9- @DantelKiz /Kübra
11- @Hayyal /Rüya
12- @papatyalikizz
13- @Hali /Elif
14- @A R Y A
15- @ShiningLife /Gamze
17- @L a v i n /Ceren
18- @Jane Jetgil /Duygu
19- @pembe_gozluk
20--Arwen-
21- @Huzurlu Masum
22- @Hogwartss
23- @madammor
24- @LorenaEce
25-geceyagmuru
Kuzum benim bat 20-21 mart, şöyle 12-13ü gibi ovülasyonum biter büyük ihtimal yani 15 mart gibi bana sıra gelebilirse çok çok sevinirim elimizden geleni yapıp duamızı edip adeti beklerim diye düşündüm, ama tedavi aşılama falan olan arkadaşlar varsa sorun değil sıramı alabilirKızlar listeye sıralamadan önce sorayım one gelmek isteyen var mı yakınlarda tedavisi vs olan önce okunmak isteyen?
Omrumu 7 madamseker @Jane Jetgil @DantelKiz civciv161616 the last chat bender Teach_Mavi poncikbirgelincik Tiniminimavihanim @Hayyal @papatyalikizz @Hali @A R Y A @ShiningLife @L a v i n Papatyamveben-Mavi M MaviMabellee @pembe_gozluk -Arwen- @Huzurlu Masum @Hogwartss @madammor @LorenaEce MaviSasa234 geceyagmuru
Şunu da sorayım önceki listede adı olanların adlarını ekleyeceğim yine. İsimlerini ekletmek isteyenler dönüş yapsınlar onları da ekleyelim.
Aa çok iyi olur o zaman benim için kuzum sona alabilirsin benikuzum hergun 2 kişiye okuyacagız 26 kişiyiz su an listenin bitim tarihini 14 Marta ayarlayacagım o gune kadar bu listeyi bitirmiş olacağız
Kusıra bakmayın ben şimdi gördüm eğer sıralama yapılmadıysa benim bu cumartesi test günüm yumurta takibi yaptırıyorum beni öne alabilirseniz çok memnun olurumKızlar listeye sıralamadan önce sorayım one gelmek isteyen var mı yakınlarda tedavisi vs olan önce okunmak isteyen?
Omrumu 7 madamseker @Jane Jetgil @DantelKiz civciv161616 the last chat bender Teach_Mavi poncikbirgelincik Tiniminimavihanim @Hayyal @papatyalikizz @Hali @A R Y A @ShiningLife @L a v i n Papatyamveben-Mavi M MaviMabellee @pembe_gozluk -Arwen- @Huzurlu Masum @Hogwartss @madammor @LorenaEce MaviSasa234 geceyagmuru
Şunu da sorayım önceki listede adı olanların adlarını ekleyeceğim yine. İsimlerini ekletmek isteyenler dönüş yapsınlar onları da ekleyelim.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla burdaki tüm kardeşlerimin güzel haberlerini alırız şu mübarek günlerdeTeach_Mavi Meryem ve poncikbirgelincik adına okudum. Rabbim sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah en kısa zamanda. M Mavi Menekse yarın devam ederiz insallah
01.03.2022 tarihli listemiz
Duamız:
'RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN'
(Saffat suresi 100. ayet)
Anlamı: Rabbim bize katından salih evlatlar ver.
1-Omrumu 7
2-madamseker
4-civciv161616 /Zahide
5-the last chat bender
6-MaviSasa234
7-Teach_Mavi /Meryem
8-poncikbirgelincik
9- @DantelKiz /Kübra
11- @Hayyal /Rüya
12- @papatyalikizz
13- @Hali /Elif
14- @A R Y A
15- @ShiningLife /Gamze
17- @L a v i n /Ceren
18- @Jane Jetgil /Duygu
19- @pembe_gozluk
20--Arwen-
21- @Huzurlu Masum
22- @Hogwartss
23- @madammor
24- @LorenaEce
25-geceyagmuru
Listemizin tamamlanma tarihi 15.02.2022
LİSTE ŞU AN ALIMLARA KAPALIDIR.
Yukarıdaki ayeti her bir arkadasımızın niyetine 100 defa okuyoruz.
Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşeAllah..
Evet kuzum okuyabilirsinHepsini birden okuyup bitirebiliyoruz değil mi?
Evet kuzum regl iken okunabilir bi sıkıntı yokAa çok iyi olur o zaman benim için kuzum sona alabilirsin beniduayı eklemen de çok iyi olmuş, şu an reglim sorun olmaz dimi okumam?
10. Sıradasın canım tam cumartesiye geliyorKusıra bakmayın ben şimdi gördüm eğer sıralama yapılmadıysa benim bu cumartesi test günüm yumurta takibi yaptırıyorum beni öne alabilirseniz çok memnun olurum
Tamam canım çok teşekkür ederimEvet kuzum regl iken okunabilir bi sıkıntı yok20. Sıradasın zaten 10 gün sonraya geliyor
10. Sıradasın canım tam cumartesiye geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?