• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hypnotic poison'un açığını kullanan?

Ay bugün izmir kipa boynerde denediğim eski şişeydi agora sephorada denediğim altın rengi olan kapaktı anlayamadım ama koku bana aynı gibi geldi. Bu arada arkadaşım qlife'tan almış hypnotiği, dpden daha çok benzettim ben bi deneyin istiyosanız. :12:

Hypnotic poisonu orjinale en çok benzeyen hangi parfümcüden alabiliriz bilginiz varmı?

canım ben şu an orijinalini kullanıyorum ama kokuyu ilk olarak açıktan almıştım denemek için, bargello'dan. çok iyi yapmışlardı , kalıcılığı da en az orijinali kadar. tavsiye ederim. ama orijinalinden bir tık daha ağır, o yüzden fazla sıkma derim.

canım ben şu an orijinalini kullanıyorum ama kokuyu ilk olarak açıktan almıştım denemek için, bargello'dan. çok iyi yapmışlardı , kalıcılığı da en az orijinali kadar. tavsiye ederim. ama orijinalinden bir tık daha ağır, o yüzden fazla sıkma derim.

ya ben aslında parfüm değiştirmeyi sevmiyorum çekici bi kokum olsun bitane en fazla ikitane olsun:) bendede hypnotic poison sensuelle var orjinal çok begenerek aldım ama çok günlük kullanmaya kıyamıyorum bütün parfümleri denedim birde lady millionu begenmiştim hani koku değişik kullanıcagıma varsa orjınale yakını günlük kullanmaya onu alıyım diyorum bazıları dpde çok güzel demiş bazıları bargelloda pekı ilk sıkıldıgında anason kokuyor açıkları bi süre sonra o koku gidiyormu hep rakı gibimi kokuyor:)

Son düzenleme:
ya ben aslında parfüm değiştirmeyi sevmiyorum çekici bi kokum olsun bitane en fazla ikitane olsun:) bendede hypnotic poison sensuelle var orjinal çok begenerek aldım ama çok günlük kullanmaya kıyamıyorum bütün parfümleri denedim birde lady millionu begenmiştim hani koku değişik kullanıcagıma varsa orjınale yakını günlük kullanmaya onu alıyım diyorum bazıları dpde çok güzel demiş bazıları bargelloda pekı ilk sıkıldıgında anason kokuyor açıkları bi süre sonra o koku gidiyormu hep rakı gibimi kokuyor:)

hypnotic poison eau sensuelle bende de var canım, ona da bayılıyorum :31::12: bargello fazla rakımsı fln kokmuyordu canım, başarılı epey ama dediğim gibi bi tık daha ağır. açığını sıktığımda işten bi arkadaş burası puro kokuyor diye yorum yapmıştı, ama sonradan orijinaline de aynı yorumu yaptı :9::9: bana anason kokuyor gibi gelmemişti öyle bi yorum da almamıştım, sanırım herkesin koku algısı farklı :31: dp'nin hypnotici başarısız diye duydum bu arada.

bu arada şunu da belirteyim açığını kullanırken orijinalinden daha fazla iltifat alıyordum, ne bu diye :9: ne garip di mi :44:

hypnotic poison eau sensuelle bende de var canım, ona da bayılıyorum :31::12: bargello fazla rakımsı fln kokmuyordu canım, başarılı epey ama dediğim gibi bi tık daha ağır. açığını sıktığımda işten bi arkadaş burası puro kokuyor diye yorum yapmıştı, ama sonradan orijinaline de aynı yorumu yaptı :9::9: bana anason kokuyor gibi gelmemişti öyle bi yorum da almamıştım, sanırım herkesin koku algısı farklı :31: dp'nin hypnotici başarısız diye duydum bu arada.

bu arada şunu da belirteyim açığını kullanırken orijinalinden daha fazla iltifat alıyordum, ne bu diye :9: ne garip di mi :44:

ozaman ben bi gidince deniyim orda çok parfüm sıkılınca kokularda karışıyo hafif koku bile keskin gelebiliyo çünkü her parfümü denedim hiçbiri sensuelle gibi beni etkilemedi bu yılın çekici kokularına kadar baktım onlarda aşırı ağır hiç çekici gelmedi bana her listede addict var ama aşırı agır bişey aslında ilginç yanı:)

ben seneler önce dp den kullanmıştım. sadece 1 fıs sıktığımda bile okul koridorları benim parfümümden kokardı :54: ama diğer arkadaşların yorumlarını okudum rakı gibi demişler. çok doğru... eğer orjinalini almak istemeyenler için dp iyidir. ama artık herkes onu kullandığı için çok sıradanlaştı. artık o kokuyu duymak bile istemiyorum parfümden soğuttular adamı yahu!!!:26:

canım bende A-101'de sansironun kalem parfümlerine bakıyodum k-64 hypnotic'miş çok güzeldi gerçi orjinalini bilmiyorum ama çok hoşuma gitti benim :1:

kızlar ben 4 yıldır la prairie kullanıyorum parfümümü değiştirmeye karar verdim hypnotic poison aldım 3 gün önce sevil parfümeriden ama koku bana hiç yakışmadı :( 50lik 209 liraya aldım. eğer aranızda kullanan varsa yakınlarda alacaksa uygun fiyata verebilirim sadece 2 kez sıktım kutusunda ve faturasıyla birlikte göndercem. ilgilenen olursa özel mesaj atabilir.

arkadaşlar açıklarına nasıl daha kalıcı diyebiliyorsunuz anlamıyorum, açıkları kalıcı olsa neden gerçeğini üretsin bu insanlar?
dpden aldığım resmen rakı gibi kokuyordu rezalet sakın açık almayın, çoğu parfümde dp içeriği tutturabiliyor ama bunu hypnotic poison da yapamıyor

Back