"Hypnotic Poison"

• Konu Sahibi fashion_starrr
bayiliyorum ben, esmer sarisin farketmez herkese yakisiyor cok sexy bir koku ben cok seviyorum sahsen

bu parfüme bayılıyorum yaz kış kullanırım tek vazgeçemeyeceğim parfümlerden biridir

Halk deyimi ile anason kokulu parfüm. Ben david walker dan aldım bir yıldır kullanıyorum kızlar, bu koku gerçekten hayatımda bir dönüm noktası oldu. Çok cezbedici bir kokusu var, gittiğiniz yere kokunuz saçılıyor çok da kalıcı. Bu parfümün özelliği ilk kokladığınızda çok ağır kokması. Yarım saat içinde kokusu açılıyor.bu parfüm hayatım boyunca kullanacağım ilk kalıcı parfüm oldu :)
Yaz için biraz ağır olduğu için bugün yine david walker dan very irresistible diye bir koku aldım, hoşuma gitti güzel bir koku. Başka kullanan var mı_? B-126 diye geçiyor..

güzel kokudur birkaç yıl önce kullandım fakat bir süre sonra gerçekten ağır geliyor ve kesinlikle yaz aylarında kullanılmaması gereken bir parfüm... ayrıca artık 100 kadının 98 i bundan kokuyor kasiyerlerde,işyerlerinde, sokakta,pazarda çarşıda otobüste heryerde duyuyorum... bi bu bi de chanel candy nin doldurması zaten herkesin teninde.

Son düzenleme:
bana da arkadaşım önerdi, geçen gün denedik Sevil Parfümeri'de. hakikaten çok güzel bir koku, ben çok beğendim ama şu an kullandığım miss dior cherie var
hipnotic poison ilerleyen günlerde kullanabileceğim bir parfüm

Ayni raki gibi kokuyo arkadasim kullaniyo bide tum odayi kapliyi icim bayiliyo kokusundan

Poison serisi adı üzerinde çok ağır bi seri. Fakat kış ayları için çekici bi koku-ydu. Çok fazla ayağa düştü buna alternatif kokular bulmak lâzım.

Son düzenleme:
Bence gece yada özel günde kullanılacak yoğun bir parfüm. Ben pure poison kullanıyorum yıllardır,herkesin ortak yorumu çok güzel olduğu.Tavsiye ederim

kızlar ben 4 yıldır la prairie kullanıyorum parfümümü değiştirmeye karar verdim hypnotic poison aldım 3 gün önce sevil parfümeriden ama koku bana hiç yakışmadı 50lik 209 liraya aldım. eğer aranızda kullanan varsa yakınlarda alacaksa uygun fiyata verebilirim sadece 2 kez sıktım kutusunda ve faturasıyla birlikte göndercem. ilgilenen olursa özel mesaj atabilir.

yıllardır hypnotic poison kullanıyorum başka bir parfüm kullanmayı aklımın ucundan bile geçiredim. çok agır kokuyor insanı bayıyor diyen arkadaşlar bütün şişeyi üstlerine boşaltırlarsa tabi insanı bayar, bir kere sıksanız zaten yeterli oluyor gün boyu kalıcılığından dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…