Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Bilmiyorum ama ikinci kez dene bence. Çok hoş, yumuşak bi koku, beğenmeyen birinin olacağını düşünmüyorum :/ Teninde güzel durmadı belki de. Cacharel Noa'da şöyle bi durum yaşamıştım; ilk denememde midem bulandı, alkol kokusundan başka hiçbir şey almadım, çok keskin ve iğrenç bi kokuydu. İkinci kez şans verip denedim ve kolumla aşk yaşamaya başladım :KK70: Bir daha deneyin, olmazsa boşverin başka kokulara şans verin :))

Fotoğraf bana ait değil, bi blogtan aldım ama benim şişem ve boyutu da böyle;

qmlw1NO.jpg

Benim denediğim bu değildi.
Şişesi daha uzundu.
Belki de intense olanını denedim ama öyle olsa bile normal olan ve intense arasında fark yokmuş sanırım.
Bir daha şans veririm o zaman.
Tenimle alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü 3 kişi denedik. 3ümüz de beğenmedik. Ben beyaz tenliyim; cildim kuru, yanımdakiler esmer ve buğday tenliydi. Ten rengi ile alaka kurmuyorum ben parfüm konusunda ama belirteyim dedim açıklayıcı olması için.

Benim denediğim bu değildi.
Şişesi daha uzundu.
Belki de intense olanını denedim ama öyle olsa bile normal olan ve intense arasında fark yokmuş sanırım.
Bir daha şans veririm o zaman.
Tenimle alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü 3 kişi denedik. 3ümüz de beğenmedik. Ben beyaz tenliyim; cildim kuru, yanımdakiler esmer ve buğday tenliydi. Ten rengi ile alaka kurmuyorum ben parfüm konusunda ama belirteyim dedim açıklayıcı olması için.

Parfüm konusunda çok bilgili değilim malesef :KK70: Ten konusunda da bir şey söyleyemem ama bu parfümü sarışın bi arkadaşım denedi ve onda ekşi ekşi kokarken, bende mis gibi pudra kokusu geliyordu :KK70: Belki de o gün o arkadaşımın yediğine felan bağlıdır, bilemiyorum :)

Aquolina Pink Sugar hakkında bilgisi olan var mı, nasıl bir kokudur? EDP'si yok ama kalıcı mıdır?

Lancome Tresor midnight rose ve bvlgari jasmin noir. İkisi de güzel ve kalıcı. Hem çok ağır da değiller. Dolce gabbana the one'ı da kış için öneririm. Klas bir parfüm.

Parfüm konusunda çok bilgili değilim malesef :KK70: Ten konusunda da bir şey söyleyemem ama bu parfümü sarışın bi arkadaşım denedi ve onda ekşi ekşi kokarken, bende mis gibi pudra kokusu geliyordu :KK70: Belki de o gün o arkadaşımın yediğine felan bağlıdır, bilemiyorum :)

Aquolina Pink Sugar hakkında bilgisi olan var mı, nasıl bir kokudur? EDP'si yok ama kalıcı mıdır?
Ben kullanıyorum Aquolina Pink Sugar. Kesinlikle çok güzel bi koku. Böyle makyaj malzemesi, pamuk şeker gibi tatlı bir kokusu var ve aşırı kalıcı. Silajı mükemmel. 3 fıstan fazla sıkma çünkü yoğun bi koku. Tavsiye ederim:)

X