"Hypnotic Poison"

• Konu Sahibi fashion_starrr
hanımlar gayet seksi bir koku..benimle bütünleşti artık.. :)
ayrıca yasaklansın demenizi kınıyorum..
o zaman hepsi yasaklansın çünkü benim de çiçek kokularından midem bulanıyor...!!!!
böyle saçma düşüncelere sinir oluyorum..
hangi devirde ne yasağı..

Bnde kullanmıştım bi ara güzelmi değilmi karar veremiyorsunuz bazn çok çekici geliyo bazende itici :) daha çok kışın kullanılıcak ağır bir koku onun yerine hipnozu öneririm o daha güzel bnce yada 212 sexyde güzel

hypnotic kimilerinde çok güzel kokuyo kimilerinde kötü benim görüşüm böyle ama galiba herkesin kullanabileceği bi koku değil çok ağır

Hypnotic Poison'u ben de yıllarca ve ısrarla kullandım ,sarışınım.
Sonunda bana yakışmadığını anladımm =(
Oysa okuldan bi arkadasım da kullanıyo poisonı ve esmer.Onaysa inanılmaz yakışıyo bayılıyorumm onda , yani sanırım esmerlere yakışan ,onlarla bütünleşebilen bi koku hypnotic poison...

Ben de bu parfümün ismini okulda duymuştum, herkes çok güzel diyordu ama şişesi 250 TL miş,çok pahalıymış. Ben de doldurmasını aldım. Şişenin üzerinde 'fiesta perfume' yazıyor.Bu doldurma parfüm markasını bilen var mı? Ben de beyaz tenliyim ama bana yakıştı sanki kokusu. İlk başta hiç beğenmemiştim, ama şimdi bayılıyorum. Ama annem evde sıkma,sinek ilacı gibi kokuyo diyo :)

her ne kadar esmer kokusu gibi düşünülse de sarışın hatta çok aaçık tenli olmama rağmen tenime çok yakıştığını bildiğim koku. biliyorum çünkü kullandığım dönemde adını soranlar ve hatta bilenler bile oldu. her kokuyu beğenmeyen sevgilim bile bu kokuyu çok yakıştırdı. özellikle yasemin kokusu ortaya çıktığında muhteşem bir kokuya dönüşüyor

biraz ağır ama güzel kokudur kullandm bende özellikle kışın iyi gidiyor yaz aylarında pek tavsiye etmem kızlar

Bu harikulade şişesi olan parfümü bir türlü sevemeyenlerdenim. Denedim ama olmuyor :'( Hele o taklitleri kapalı ve sıcak ortamlarda kabus gibi. Belki de aşırı sürüldüğnden çoğu insanın tenine gitmiyor.Çalıştığım yerdeki bir kişi de orjinalini kullanıyordu ,bol bol sürüyordu çok sevdiği için Az acı çekmedik Neyseki artık (2 şişeden sonra) kendi de bıktı
Birgün orjinalini ben de denemiştim.İlk bir kaç saniye muhteşem ,buruk kokuları severim zaten.Anasonlu yasemin harika bir fikir.Bu parfümü yaratanların da neyi yakalamak istediklerini anladım çünkü ben de bu tarz parfümleri güzel buluyorum .Yapmak istedikleri şeye iyi başlamışlar ama hamur tutmamış ya da kek oturmuş ,çökmüş gibi geliyor bana.Tam olacakken olmamış gibi.Dedim ya ilk saniye ler muhteşem ,büyüleyici ancak sonradan acı, yanmış, bozulmuş ,güneşte çok beklemiş kimyasal sıvı kokusu alıyorum .Sonra bileğimi her kokladığımda aynı şey oldu .İlk 6-7 saniye haarikaaa , mis derken ıyykkk a dönüşüveriyor.Etraftakiler kullandığında belki orjinal olmadığından o ilk saniyelerdeki hoş kokuyu bile alamıyorum.Daha önce yine yazmıştım' bu kokuyu insanlar ya çok seviyorlar ya da nefret ediyorlar .Arada olanını görmedim' diye.Birçok insanın bu kokuyu çok beğendiğini biliyorum ve tabii ki normal karşılıyorum ancak sevmeyenlerden de haberdar etmek istedim.Onlara da acıyın istedim Bu kokuyu severek kullananlar lütfen taklitlerini almamaya çalışın ya da ne olur daha az sıkın:109:lütfeen =)

aynen yaa bende hypnotic poison ı ya çokk seven gördm ya da ıyy berbat bi koku diyenleri.Ortası yok cidden bide bayanlar gerçekten bir parfümü ne kdr az sıkarsanız,insanlar size yaklaştıkça duyarlarsa çok daha çekici olur.Çok sıkılan parfüm ,yani parfüm banyosu yapan insanlar hafif, temiz kokan insanlara göre daha itici olurlar.Aksine kaçırtabilir bile

Son düzenleme:
ya bu harika bir parfüm, budur yani kimse kullanmasın ben kullanayım sadeceee

ben de övgülere güvenerek aldım ama pişman oldum... zevk meselesi belki de...

Kış mevsimindeki vazgeçilmezlerimdendir.

Gerçekten orjinali alındıysa beğenmeyecek pek az insan vardır.Sevgilimle beraber müptelasıyız bu kokunun.Keşke yazın da kullanılabilse

Insanlik namina tüm bu parfümü kullananlardan rica ediyorum
bari yazin kullanmayin ya
Kabusum oldu artik, kapali alanlarda beni bu parfüme boganlara tekme tokat dalmak istiyorum. :26:

Dior'un nesi kötü ki.
Bayılıyorum bu markaya.

Alıyosan orjinalini alcaksın
Öyle dp ile olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…