"Hypnotic Poison"

bnce çk güzel bi koku arkdslar ve çk klıcı ilk sıkıldığında iğrenç gibi gelio ama gün içinde dağılınca çk hoş bi koku oluo

bence hypnotic poison çok ağır bi koku.uçunca daha güzel oluyo :1closedeyes:

Aşığım ben bu kokuya ama çok pahalı ya :s

en çok kullandığım parfüm kokusu çok güzel bayılıyorum o kokuya etrafımdakilerde aynı sekilde ama sahtesi ile kokusu farklı oluyor. doldurma parfüm alırsanız fark ediyor yerden yere her yerde kokusu farklı gelıyor. bir de size soyle bir sey soylıyım acıktan aldığınız parfümleri sakın gögüs çevrenize sıkmayın kıllanma yapabilir bayanssulusmile :KK70: :lepi:

bu parfumu senelerdır kullanırım cogu kısıde sayemde kullandı ama bu parfum rıkslı bı parfum kullanılıcaksa kesınlıkle orjınalı olmalı imitasyonları cok basıt ve agır kokuyor

Bu Parfüm begenilmezmi hanimlar ya boshayallersmile

Su anda üzerimde var zaten ve mükemmel kokuyorrr sositososito

Katiliyorum, kesinlikle imitasyon olmamali...

:eek:lmaz: :eek:lmaz: :eek:lmaz:

süper bir koku..ama kesinlikle orginal olmalı..açıkları çok kötü...

hpynotic posionsuz bir gün düşünemem bile o koku benim evladım gibi oldu resmen günde üç öğün sıkarım ve hiçte ağır gelmez zaten beyaz tenliyim tam isabet oluyor üstüme sıkınca SÜPERRRRR DıYORUM KIZLARRRRR SÜPERRRR orjinaline zaten para dayanmaz çünkü ben çok sıkanlardanım ama genede memnunum hatta geçenlerde müşterim geldi sen hangi parfümü sıktın bu hpynotic posionmu dedi evet dedim aa bendede orjinali var dedi şişeyi çıkardı ama ben kadının üstünde bir zerre bile alamadım koku yani kadın beni koklaya koklaya bir hal oldu açık parfümlerde gayet başarılı dpdekini kullanıyorum suan gayet memnunum :)

ben de hpye aşık olanlardanım ama ben cemi tavsiye ediorum dpyi ve diğer başka açık parfüm markalarınıda denedim en kalıcısı ve en güzeli kesinlikle cemin diorum.

Dior Hypnotic Poison benimde favori parfum listemde kesinlikle bulunan parfumlerden birtanesi.

Bir parfumcu olarak bu parfumun biraz riskli oldugunu soyliyebilirim. Cunku soylendigi gibi koyu ve agir bir koku(kotu anlamda degil). Herkesin cildine uymayabilir. Bir parfumun kokusu her ciltde baska bir koku olabilir. Ya tenine uyar yada uymaz.

Hypnotic asiri kadinsi bir koku bence hemde cok sexy. Ben cok begeniyorum. Bu kokuyu agir bulanlar dior'un pure poison denesin, oda cok mukemmel bir koku hemde daha az riskli bir parfum.

Ama eger hypnotic sizin cildinize uymussa ozaman super bir parfum diyebilirim :)

arkadaşlar bende 2 senedir hypnotic poison kullanıyorum tenime çok giden bir koku bayılıyorum ama ixoradan kullanıyorum ben memnunum ama dp mi daha iyi ixora mı karar veremedim sizce hangisi daha kalitelidir

en sevmediğim parfüm.rakı ile vanilya karışımı kokuyor resmen. sevilde denemiştim orjinalini.

aynen kesinlikle anason kokuyor buram buram bayılacaktım ilk denediğimde yalnız hakkını yiyemem 4 saat sonra süper bir kokuya dönüştü ama kim beklicek o kadar saati yeni versiyonu eau sensuelle harika yalnız :KK70:

sonunda aldım. sıkıyorum sıkıyorum hiç bişey kokmuyo ya da ben hiç kokusunu alamıyorum şaka gibi

etrafındakilere sor bi canım onlar alır kokusunuda. O kokuyu almamanın imkanı yok.

Thy de bi ara hosteslerin sıkması yasaklanmıştı bu parfumu

çikolata gibi kokuyor bu parfümmm çokoprens gibi :roflol:

X