Hahaha hayır bende çıkmıyor.Diktir diktir nereye kadar, bir kere yaptir tam yaptir .Bu reklam Tr de cikiyor mu, umarim cikmiyordur hayattan sogutuyor insani.
Hahaha hayır bende çıkmıyor.
Yaptir anam, ben de yaptiracam zaten..Vallahi az kaldı, ikna olup ben gidip operasyon yaptıracağım
Şaka bir yana zaten şu forumda tartışılabilecek insanlar belli, @marilyn monroe da,Saraylim da A atlantistengelenkadin da onlardan.
saraylım hakikaten elli mi yaşın?Yaptir anam, ben de yaptiracam zaten..Iki cocuklu sen bakire olaraktan.. Daha yasi elli, evde mi kaldi sanki.. Bak, sarkisi bile var.. Her topal saticinin bir kor alicisi vardir illa ki..
Eh.. son uc senedir oyle..saraylım hakikaten elli mi yaşın?
Bu doktor birde fisto, dantel, nakışlı diksinFatih Dagdelen in estetik reklami.
Slogan bu;
Ucten besten kacma hayatim. Kumas degil ki bu. Kestir diktir nereye kadar . Eee ne demisler, bir kere yaptir tam yaptir.
Kız kardeşimin çalıştığı özel hastaneye kadının biri gitmiş kızlık dikimi, vajina estetiği yaptırmış kocasına yıl dönümü hediyesi olarak. Iyi fikirmiş
bunu duymuştum, bazı çiftler ilk geceki hazzı bir daha alamadıklarından bunu tercih ediyorlarmış.
ayy ınsanlar cıldırmıs
ben zardan kurtulmak ıcın amelıyat oldum hem zar cıkartma hem genısletme amelıyatıdogum yapmıs gıbı 5 dıkısle cıktım
o gunlerı esımde bende hatırlamak bıle ıstemıyoruz
Ne kadar korkunç bir şey ya. İnsanımız resmen orasıyla aklını bozmuş durumda