Obaa fanteziye gelKız kardeşimin çalıştığı özel hastaneye kadının biri gitmiş kızlık dikimi, vajina estetiği yaptırmış kocasına yıl dönümü hediyesi olarak. Iyi fikirmiş
Kız kardeşimin çalıştığı özel hastaneye kadının biri gitmiş kızlık dikimi, vajina estetiği yaptırmış kocasına yıl dönümü hediyesi olarak. Iyi fikirmiş
Ahahah çok iyi yaKız kardeşimin çalıştığı özel hastaneye kadının biri gitmiş kızlık dikimi, vajina estetiği yaptırmış kocasına yıl dönümü hediyesi olarak. Iyi fikirmiş
Ne kadar korkunç bir şey ya. İnsanımız resmen orasıyla aklını bozmuş durumdaKız kardeşimin çalıştığı özel hastaneye kadının biri gitmiş kızlık dikimi, vajina estetiği yaptırmış kocasına yıl dönümü hediyesi olarak. Iyi fikirmiş
İlişki sırasında bu zar zarar görür ve %80 oranında kanama meydana gelir”.
Niye ya, bence değişik bir şey. Benim yapacağım bir şey değil ama "ilk seferi" tekrarlamak çift için güzel bir şey olabilir.Ne kadar korkunç bir şey ya. İnsanımız resmen orasıyla aklını bozmuş durumda
O diktirsin, bana değişiklik olsun accık da.Niye ya, bence değişik bir şey. Benim yapacağım bir şey değil ama "ilk seferi" tekrarlamak çift için güzel bir şey olabilir.
3 damla kanın kutsiyeti olduğunu sanmıyorum mevzunun. Ha tabii içyüzünü, adamın bakış açısını falan bilemem doğal olarak ama yıldönümünde "ilk seferi" tekrarlama düşüncesi beni rahatsız etmiyor. Nikah tazelemek gibiO diktirsin, bana değişiklik olsun accık da.
La git, sapık sapık şeyler. Nedir bu "bakire bozma" takıntısı. Akan 3 damla kanı kutsama sevdası hep bunlar. Ula millet fantezi ayağına konferansta falan sevişir bizim çapsızların fantezi anlayışı kızlık zarı diktirmek
Yok eskiden birkaç kişinin bu tarz konuşmasına tanık olduğum için öyle dedim. Kendi kulaklarımla duydum yani bu kızoğlankızla birlikte olsun azıcık da geyiğini.3 damla kanın kutsiyeti olduğunu sanmıyorum mevzunun. Ha tabii içyüzünü, adamın bakış açısını falan bilemem doğal olarak ama yıldönümünde "ilk seferi" tekrarlama düşüncesi beni rahatsız etmiyor. Nikah tazelemek gibi
Kızım konferansta sevişmek falan riskli, her yerde güvenlik kamerası var. Sen keyif alırsın, totonu izleyen güvenlik görevlisi de aynı keyfi alır
Aynen sonuna kadar arkalarındayım. Öyle başa böyle tarak.Valla diktirsinler, kandırsınlar adamları. Ben destekliyorum
Öyle zaten. Kendi değerini bir zara indirgemek.bu bana hep kadının kendisini aşağılaması gibi geliyor, yani bunu yapan kadının kendine saygısı var mı yok mu bilemedim
Öyle zaten. Kendi değerini bir zara indirgemek.
Yaptırmak zorunda kalanları bir yere kadar anlıyorum; aile baskısı, sosyal baskı, evleneceği adamın baskısı... Çok ciddi yere varabiliyor bunlar bu ülkede. Ama eğer bunu biliyorsan başından öyle davranırsın, yaptığın eylemin arkasında durma imkanın yoksa o eylemi yapmazsın. Sonunda diktirmek zorunda kalacağını biliyorsan sevişmezsin. Sevişiyorsan da sosyoekonomik olarak kendi başına durabiliyor olman lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?