sen hangsine karar verdn alyel bnde konyadayım ...senin fikrin ne bu konuda .. hakan cepniyi bliyorum bnde sdce
işim gereği ben başka bir ildeyim ben burda olmayı düşünüyorum canım.rabbim kolaylık versin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen hangsine karar verdn alyel bnde konyadayım ...senin fikrin ne bu konuda .. hakan cepniyi bliyorum bnde sdce
üyeliğimi nasıl iptal olur kızlar kadınlar kulübünden mail almak istemiyorum.yardım
kullanmadgnın bi mailini ver cnm ...hc acmazsın oraya gelir mailler
arkadaşlar ben araştırdım geçici yöntemle olucam ilişkiden 2 gün önce diktiricem geçici yöntemle ameliyat olan arkadaşlar varmıdır bu yöntemde nelere dikkat edilmesi gerekiyor birde daha önceden ilişkiye girmiş olduğum anlaşılırmı kimileri daraltma ameliyatından bahsediyor
canım sen benim dediğim doktorlar ile bi görüş ve kafana koydun ise bence uzatma ilişkini.ankarada ebru hanım ile görüşhızlı tren ile hemen halledersin. canım o bayan olunca bana çok güven veriyor ama ben antep te bi doktor buldum onu düşünüyorum.
önclelikle bu konuyada yer verdiğiniz için çok tşk ederim. bende diktirmek istiyorum. cgdm01 arkadaşım tşk ederim bu topiği önerdi. ben ankarada yaşıyorum. burdada fiyat aşağı yukarı aynıdır. ama şu en gerçekten fiyat öenmli değil, yapıldığı zaman gerçekten kanam oluyor mu ve doktor sert tepki verir ayıplar kınar diye de açıkcası utanıyorum.
ben kalıcı yöntem yaptırmak istiyorum canım benim.. birde doktor bayan olsunnn ( yani bu işi yapıyorsun sonra dktor seçimi yapıyorsun diyenler var ama ne yapayım yaniii olmuooo
bnde bu işlemi yaptrmak istiyorum ama henüz kızlık zarımda bi yırtıklık vrmı onuda bilmiyorum muaneye gtcem cesaret edemiyorum ve haziranın ilk haftasıda düğünüm varr açkcası neyapıcam bilmiyorum hergün bu psikolojyle yasıyorum kalıcı yöntem düğüne 2,3 ay kala basarılı sonuç veriyomu kızlarr
Kızlar kendimi yazmadan alamıyorum
tıp fakültesine gidip görüştün mü cnm?tıp fakültesine gidip yüzyüze görüşecem yazarım buraya