- 19 Temmuz 2010
- 650
- 45
hırsızı uğursuzu katili cinsel istismarcıyı dolandırıcıyıda kınamayalım belli mi olur ya bizde öyle olursak biz olmazsak çocuğumuz öyle olur değil mi
allah lafının geçtiği yerde en fazla burası ne kadar ironik
süper
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hırsızı uğursuzu katili cinsel istismarcıyı dolandırıcıyıda kınamayalım belli mi olur ya bizde öyle olursak biz olmazsak çocuğumuz öyle olur değil mi
allah lafının geçtiği yerde en fazla burası ne kadar ironik
Mutluluklar dilerim.. Detaylı bilgi verirsen sevinirim,Akın bey ne dedi tam olarak,ben de ona yaptırdım da henüz düğün olmadı.
Ailen daha az şey yapardı yaptığının arkasında dursaydın diğer kızlara da örnek olsun burayı okuyan elin adamı değil aileniz size sahip çıkar ha aileniz karşıysa da yaşamayın...
bence kendin yaşama bu kafayla insanları yargılama hakkını nerden alıyosunuz bu hakkı Türkiye Cumhuriyetinin hakimleri alamazken siz nerden alıyosunuz ?????**[/QUOT bukonuda tek hakim allah cc bize sadece cenabı hakkın hidayeti üzerınıze olsun demek düşer
[/QUOT bukonuda tek hakim allah cc bize sadece cenabı hakkın hidayeti üzerınıze olsun demek düşer
Doktorun adresini tlfn numarasını verseniz bana lütfen ((
telefon numarası 0212 241 30 10,sekreteri çıkıyo tele ondan randevu alabilirsin,adresi de Levent te dedeoğlu polikliniği internetten yaz çıkar zaten,görüşürsen ya da gidersen bilgilendirirsen sevinirim,ne diyo merak ediyorum.
Allah affetsin canım insallah bundan sonra çok mutlu olursun ama malesef hep yarım olacak mutluluklarimiZ...Gözyaşları binlerce kez ellerimi rabbime açıyorum tövbe için ama yüzüm yok Kuzenimle konuşuyorum tek destekcim erkek birde kuzenim ondan Allah razı olsun beni tuttu düşme dedi hata yaptın ama ders oldu sana dedi kızmadı kötü davranmadı .. Yüzüm yokki kuzenım ya hem de erkek çok zor onun için ama napsın ki aynı kanız abim gibi Kızsa nolacak ki o da öyle diyor. Evleneceksin inşallah sevdiğin adamla diyor sorunsuz olacak diyor Ona inanıyorum derin nefes alıyorum rahatlıyorum.. Gözyaşlarım süzülüyor siliyor elleriyle kuzen ben kötü bir insanım hayvan bile bunu yapmaz diyorum sarılıyor öyle deme Rabbim bizi tüm yarattıklarından üstün kılmış öyle deme diyor. Sonra ben yine gülüyorum hem gülüyor hm ağlıyorum birazda olsa rahatlıyorum... Bunun tarifi yok burda ahkam kesmeyin aarkadaşlar bunu bizden başkası anlayamaz. Yapmayın be acımasız olmayın bizim sınavımız bu... Ölüme çare yok şu dünyada burada olan herkes pişman zaman geri dönmez ki... Hepimiz el açıyoruz tövvbe yarabbim tövbe diyoruz binlerce kez ölene kadar tövvbe yarabbim ... O yüzden bizi Rabbimiz yargılayacak siz ypmayın arkadaşlar.... Bu bizim beynimizi kemiriyor birde siz yapmayın.. Sonumuz hayır olsun inşallah..
Altını çizerek soyluyorum boyle bı problemim yok cok sukur lakin yasayan insanlarıda kınamadım efendımızın hadısı serıfını hatırlatırım kınamadın seyle muhatap olmadıkca olmessın dıyor bu 1. 2... İse şudur nacizane fikrim katılmayabilirsiniz demekki bu kandılarak evlenen erkeklerde vaktinde birilerini kandırmışlar yada kınamışlar bu olay başlarına geldıgıne ve ömür boyu cok onemli bi olay kendilerinden gizlendıgıne gore ( yanılıyormuyum)
Merhaba kızlar, bende 4 ay öncesinde bakırköyde burcu hanıma bu işlemi yaptırmıştım. 1,5/2 ay sonrasında kontrole gittiğimde masaya oturduğumda çok heyecanlıydım , iyileşmemesinden korkmuştum. ama doktor hanım muayene edipte sorunsuz olduğunu söyleyince çok mutlu oldum ve rahatladım. önemli olan doktor hanımın dediklerini yapmak bende öyle yaptım. 15 gün önce evlendim ve bir sıkıntı yaşamadım şuan ççookk mutluyum. Umarım benim gibi durumda olanlar için de aynı durumu sorunsuz bir şekilde geçirirsiniz.
böylegüzel haberler alınca içim rahatlıyor sağolun kızlar geri dönüş yaptığınız için canım sen son kontrole gittim mi gittiysen düğünden kaç gün önce selamlar........bizlerede dua et bizde çok sıkıntı içindeyiz sende yaşadın biliyorum o sıkıntıları
beni son kontrole şikayetin , akıntın falan olursa gel onun haricinde gelmene gerek yok dedi doktor hanım bende gitmedim . işallah bu durumda olan herkez sıkıntısız sorunsuz halleder bu durumu , yaşamayan bilemez çünkü :S
Merhaba kızlar, bende 4 ay öncesinde bakırköyde burcu hanıma bu işlemi yaptırmıştım. 1,5/2 ay sonrasında kontrole gittiğimde masaya oturduğumda çok heyecanlıydım , iyileşmemesinden korkmuştum. ama doktor hanım muayene edipte sorunsuz olduğunu söyleyince çok mutlu oldum ve rahatladım. önemli olan doktor hanımın dediklerini yapmak bende öyle yaptım. 15 gün önce evlendim ve bir sıkıntı yaşamadım şuan ççookk mutluyum. Umarım benim gibi durumda olanlar için de aynı durumu sorunsuz bir şekilde geçirirsiniz.
doktor hanım sana ne demişti ki neler yaptın ilk bir ay nasılbaktın kendine birde özel olacak ama ilk gece neler yapıp neler yapmaman konusunda birşeyler dedi mi