kızlar ben bugün bulundugum sehırde op.dr kadın dogumcuya muayeneye gıttım.bana bakıre oldgumu söyledı ..hatta bekaret raporu verdı.ıstedıgınle istediğin zaman evlenebılırsın dedi.ben de acıklama yaptım ılk doktorum bakıresın kızlıgın elastık dedı dedım.ardından bır dokora daha gıttım 2 yırtıgın sonra bır doktora daha gıttım oda 3 yırtıgın var dedı dedım.vajınan genıs ve kızlıgın elastık dedi. Bu da senın allah tarafından yapın .buna yapacak hıc bır sey yok rahat ol .dedım kı hocam evlendıgımde doktora gıdersem gotururse esım kanamam olmazsa eğer yıne bu sıızn dedıgınızı derler degıl mı dedım.kesınlıkle evet dedı.bu ıslemı yapan doktorlar var ıstersen yonlendırebılırım ama yok kı kızım senın hıc bır seyın yok zar ve rahım yapın yuzunden dedı.ben aglamaya basladım anneme sarıldı doktor en begendıgım annelık ornegını sergıledınız dedı.para amacıyla sana boyle soylemıs her ıkı doktor gıttıgın ılk doktorda benım dedıgımı demiş dedi.dıgerlerının dedıklerıde ustelık tutarsız dedı bırı 2 bırı 3 demıs işte bunlar bu operasyonu yapan doktorlar dedı.sırf para kazanmak ıcın.sana bunu dıyen doktora sormak lazım acaba senın neyını dıkecek dedı.ıstedıgınlee korkmadan evlenebılırsın dedi.kanaman olabılırde olmayabılırde .tamamen karsı tarafın penıs boyuyla alakalı durum dedı.cunku rahmın cok geniş dedi.işte böyla arkadaslar kıme ınanacagımı sasırdım sevınsem mı uzulsem mı anlamadım:s