- 18 Mayıs 2011
- 15
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki sen bu işlemi yaptırdın mı yaptırdıysan sonuc alabıldın mı
Arkadaşlar sonunda kurtuldum hayatımın en büyük stresiydi bu amaç tabiki zar değil onun önemli olması değil ama sonradan başıma kakma gibi bir laf olursa dayanamam diye düşündüm
neyse 10 gün önce falan yazmıştım doktoruma sonsuz teşekkür şişli med e de
hadi ya ben ona yaptırmıştım
Ben doktor burcu k. arslana gidip bu müdahaleyi yaptırmıştım kendimde sağlık çalışanıyım hemşireyim, bu müdahaleyi yaptırdıktan sonra kontroller çok önemli,iyileşmenin olup olmadığını takip ediyorlar. eğerki iyileşmede bir sıkıntı görürlerse o zmn ikinci müdahale yapılıor. benim başıma geldi operasyondan 2 gün sonra olmamam gerektiği halde adet oldum bir iki dikişim erken açılmış ondan dolayı doktor hanım orayı düzeltti.. ewlendiğimdede bir sıkıntım olmadı kanamam bi kaç gün devam ettii ..
Doktor korkut bey içinde bilgi isteyen arkadaşım benim arkadaşlarım ona müdahale oldular şişlide yeri orası daha yakın geldiği için şuan herkes evli ve çok mutlular gitmeyi düşünürsen doktorla yüzyüze görüşmen çok daha aydınlatıcı olur senin içinn..
reklam gibi geldiniz bana lütfen kendi reklamınızı yapmayın insanları kandırmayın gerçekten bu konuyu tecrübe edinmiş hastalar yazsın... ayrıca dream'i ben de beklemekteyim hala cvp yazmadı acaba ilk gece kanaması olmadı mı çok merak edyrum
sana aynen katılıyorum.bana da reklam gibi geldi.dream i bekleyenlerden birisi de benim en kısa zamanda haberi gelir umarım.
arkadaslar bende hymenoplastı amelıyatı yaptırdım yaklasık 3 hafta oldu baslangıcta bır problem yoktu ama adet olduktan sonra rahatsızlanmaya basladım. agrı sızı ıgre batar gıbı hısler olustu. Bırde sankı baloncuklar olusuyor o bolgede. dıkısler tutmadımı dıye korkuyormmmmmmmmmm offffffffffffffffff offffffffffffffffffffff