- 17 Eylül 2010
- 263
- 6
elegungör canım üzülme heleki intiharı hiç düşünme..bak benim nişanlımın yaşadığımız semt teki hemen hemen tüm kızlarla bi geçmişi var...şimdi soruyorum onlar gelip geçiciydi diyor, sinir oluyorum...işte erkeklerin mantalitesi böyle, bi kız biriyle birlikte olduktan sonra bunu öğrenen erkekler onu artık kullanmak için potansiyel biri olrak görüyorlar,halbuki her bayan çok duygusaldır...erkekler gibi oldu bitti deyiparkasını dönemez bi bayan...o kişiyle bir bedeni paylaşmıştır çünkü ne kadar vurdum duymaz olursa olsun için için kanar üzülür, ama erkekler bunu anlayamayacak kadar uçkur düşkünüdür...çok sinirlendim şimdi((...bir sürü kızla gez toz onu bunu yap sonrada onlar zaten öylesine kızlardı de çık işin içinden... bu adamlara hiç bişey için değmez aslındada, işin içinde aileme karşı mahçup olmak var içini ferah tut...şişli med konusunda uzman bi merkez...ben de karar verdim şişlimed e yaptıracağım.
ben snein için hep dua ediyorum...şimdi sana ne kadarda üzülme desemde elinde değil biliyorum...ama bak bi çok kişi geçici yöntemi yaptırıyor. doktorlarda o konuda uzmanlarki misina gibi bişeyle dokuyu tutturuyorlar...kanar mutlaka ve bence sorunsuz atlatırsın. kimbilir akın bey e daha nasıl durumlar gelmiştir.. doktoruna güven bence canım...Dualarım seninle...
ben snein için hep dua ediyorum...şimdi sana ne kadarda üzülme desemde elinde değil biliyorum...ama bak bi çok kişi geçici yöntemi yaptırıyor. doktorlarda o konuda uzmanlarki misina gibi bişeyle dokuyu tutturuyorlar...kanar mutlaka ve bence sorunsuz atlatırsın. kimbilir akın bey e daha nasıl durumlar gelmiştir.. doktoruna güven bence canım...Dualarım seninle...