nası surtunmekmiş o. sanki agac dalı da cıkıntısı batacakMerhabalar. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ve zar yırtıldı ikimizinde istemediği bir şeydi. Bana destek oluyor ama çok pişman olduğundan maddi manevi yanında olurum ama daha elini bile tutmam dedi çok üzüldü ilişki kötüye gidiyor yani ve ben cok seviyorum ne yapmaliyim sizce
Nereye sürtündüğünü yazmamış. Demek ki vajinanın içinde sürtündüSürtünme yoluyla ilişki yaşarken zar nasıl yırtıldı, garip. Sizin bu konuyu yeni üyelikle ikinci kez açmanız daha garip
Valla alev aldı buralar artık yeterBıkmadılar sürtünmektenbozulduysa bozuldu. Bize mi bozuldu te allam ya
Bozulduğuna siz değil de bir kadın doğum uzmanı karar verse? Bazen sadece zedelenmiş ama yırtılmamış olabilir.Merhabalar. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ve zar yırtıldı ikimizinde istemediği bir şeydi. Bana destek oluyor ama çok pişman olduğundan maddi manevi yanında olurum ama daha elini bile tutmam dedi çok üzüldü ilişki kötüye gidiyor yani ve ben cok seviyorum ne yapmaliyim sizce
Nereye sürttüyse artık...Merhabalar. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ve zar yırtıldı ikimizinde istemediği bir şeydi. Bana destek oluyor ama çok pişman olduğundan maddi manevi yanında olurum ama daha elini bile tutmam dedi çok üzüldü ilişki kötüye gidiyor yani ve ben cok seviyorum ne yapmaliyim sizce