Hylüronik asit ile göğüs büyütme yaptıran var mı

belinay34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2024
1
0
27
Hylüronik asit ile göğüs dolgusu yaptırmak istiyorum. Çok olumsuz yorum var ama çok yaptıran da var eğer yaptırıp memnun kalan varsa yorum yapabilir mi

yıl olmuş 2024 hala bunu sormanız bile ne yazık ki çok kötü. binlerce insan mağdur oldu bu meme dolgularından. forumdaki mağdur kadınları okuyun. bir kullanıcı neredeyse tüm organlarına dolgunun yayıldığını anlatmıştı

Burada bir kullanıcı vardı, kızcağız ne kadar uğraştı kurtulmak için birden fazla ameliyat olmak zorunda kaldı. İmplant taktırın kısa yoldan

Hylüronik asit ile göğüs dolgusu yaptırmak istiyorum. Çok olumsuz yorum var ama çok yaptıran da var eğer yaptırıp memnun kalan varsa yorum yapabilir mi
Merhaba. Bildiğim kadarıyla sorun yaşayanlar kalıcı ya da yarı kalıcı dolgular( biocalmid, aquafilling, los deline) gibi dolgu maddeleriyle yapılmış dolgulardı. Bunların yanına bile yaklaşmamak gerekiyor kesinlikle. Fakat hyaluronic asit vücut dolgularıyla ilgili Atasehirde bir doktorla görüşmeye gittim. Kendisi bana Hyaluronic asit dolguların yarı kalıcı ve kalıcı dolgulardan çok farklı olduğunu tam tersi bağ dokularını onardığını, dudak dolgusu yüzümüze yaptırdığımız dolguların vücut için olan versiyonu olduğunu ve gerektiğinde rahatlıkla eritilebildiğini söyledi. Çabuk erimesi dezavantajıymış. Fakat ben cesaret edemedim. hyaluronic asit vücut dolguları hakkında bilen yaptıran varsa tecrübelerini paylaşırsa çok çok mutlu olurum 🌸

X