• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huzursuzum..Görümce...Kv

Merhabalar yine tek derdim bunlar...
Artik biktim ve tavrimi koydum
Hep kendini hakli gören, sürekli beni elesiren, laf sokan, fikir ve hayallerime saygi duymayan bir görümcem var.
Aslinda dahasinida yapiyo kardesini paylasmak istemiyor...beni istemiyor.
Artik ben sıkıldım.
Yaparsam yapayım kötüyüm.
Ben iletişimi kestim
Görüşmüyorum konuşmuyorum
Ama çok huzursuzum
İcimi kemiriyo bu konu.
Eşimle onun yüzünden kötü olmak istemiyorum
Dertleşmeye ihtiyacım var..:
Açıkçası benim düşüncelerim hep şu yönde. Abisini kıskanıyor fakat,gelin adayını daha çok kıskanıyorlar. Bende gelinim. Ne kadar abisini kıskanan bir görümcem de olsa aslında gözlemliyorum sorunun derininde beni kıskanıyor. Giydiğim, yediğim içtiğim, yeri geliyor övülüyorum, saçımı boyasam saçını mı boyadın bende mi yapsam, piercing taktırdım ailesi ile kavga dövüş o da taktırdı.O kadar açık arıyor, o kadar kötü ki anlatamam.Sonra dikkat ediyorum ben bir çok konuda iyiyim. Başarılıyım, becerikliyim dolayısıyla beni kıskandığı için de abisini kıskanıyor.Sizde dikkat edin.Önce mutlaka sizde bir şeyleri kıskanıyordur.Bence abilerden çok sizi, sizin bişeyinizi kıskanıyordur. Ha bir de şu sorun var evin oğlunun evlendiğini kabullenememek. Valla canım Allah yardımcın olsun. Görmezden duymazdan gelmekten başka çaremiz yok.

Ama ben şunu anladım. Böyle yapmak lazimmis. Biz annem ve ben yani kardeslerimin eslerine asla boyle bir sey yapmadik. Evlerinde huzurlu olsunlar istedik. Ama kıymet bilen olmadi. Demek böyle yapmak lazım ki eşleri onlara böyle yapışsın.
Canım herkes aynı olmuyor ki.Nereye gidersek gidelim iyi, kötü insanlar hep varlar. Bazı kv, görümce kötü gelin iyi ya da gelin çok kötü ama kv ve görmce gayet iyi insanlar. Olaylar, yazılanlar ne kadar birbirine yakın da olsa insanlar, kalpler çok kara artık. Allah iyi insanlar ile karşılaştırsın. 🙏🏻

Merak etme eger görüsmemeye devam edersen bı sure sonra takmamaya baslarsın. Ben 1 yıldır görusmuyorm kv görümcyle 😎

Açıkçası benim düşüncelerim hep şu yönde. Abisini kıskanıyor fakat,gelin adayını daha çok kıskanıyorlar. Bende gelinim. Ne kadar abisini kıskanan bir görümcem de olsa aslında gözlemliyorum sorunun derininde beni kıskanıyor. Giydiğim, yediğim içtiğim, yeri geliyor övülüyorum, saçımı boyasam saçını mı boyadın bende mi yapsam, piercing taktırdım ailesi ile kavga dövüş o da taktırdı.O kadar açık arıyor, o kadar kötü ki anlatamam.Sonra dikkat ediyorum ben bir çok konuda iyiyim. Başarılıyım, becerikliyim dolayısıyla beni kıskandığı için de abisini kıskanıyor.Sizde dikkat edin.Önce mutlaka sizde bir şeyleri kıskanıyordur.Bence abilerden çok sizi, sizin bişeyinizi kıskanıyordur. Ha bir de şu sorun var evin oğlunun evlendiğini kabullenememek. Valla canım Allah yardımcın olsun. Görmezden duymazdan gelmekten başka çaremiz yok.
Evet beni kiskandigi bariz ortada
Ama ne yapmam gerekiyor nasil davranmam gerekiyor inanin sasirdim artik
Ben sadece huzur istiyorum

Bencede.
Var mi acaba bu kadar kaynana sorunu yasayan bir ülke bir millet.
Nedir bizimkilerin bu zihniyeti
Ben artik nefret ettim valla. Sağlığımdan olcam neredeyse. Esimle de aram cok açıldı. Görüşmüyorum simdi.bizimkiler asla akıllanmaz canım inan ki

Ben artik nefret ettim valla. Sağlığımdan olcam neredeyse. Esimle de aram cok açıldı. Görüşmüyorum simdi.bizimkiler asla akıllanmaz canım inan ki
Sen kendine ve bebisine dikkat et.
Hamilelikte insan dahada farkli etkileniyor
Takma hic hamileliginin tadini cikar. Bana onuda zehir etmisti

Evet beni kiskandigi bariz ortada
Ama ne yapmam gerekiyor nasil davranmam gerekiyor inanin sasirdim artik
Ben sadece huzur istiyorum
Valla canım ben kabullenmekle başladım işe. Dedim ki bunlar kocamın ailesi. Ben bu adamla evli olduğum müddetçe bunları kabullenmeliyim. Ve İyi de olsalar kötü de olsalar. Ama mesafeliyim. Ben görümcemle ne kadar sohbete girdikçe, sorduklarına ne kadar cevap verdikçe ve ne kadar onu dikkate aldıkça o kadar kendini bir şey sandı ve sürekli iyi gibi yaklaşıp açık aradı Sürekli huzurumu bozdu. İnan böyle tipler yuvan bozulsun hiç üzülmez. O yüzden arana mesafe koy. Eşinle de konuş.

Mesafenden vazgeçme . Vicdanın için rahat olsun yeter gerçekten yuva yıkar bunlar kendileri de bulsun ne diyelim iğrençler

Mesafeyi koydun mu koydun konusmuyor görüşmüyorsun en fazla bayramda hayirli bayramlar der gecersin tadini cikar onlarsiz olan hayatinin, kimseyi takma.

Kıskançlığından yapıyor.Bir yerde okumuştum herkes kötü huylarını törpüleyerek mutlu olabilir ama kıskanç insan hiç bir zaman mutlu olamaz diyordu.görümcenizle değil eşinizle mutlu olmak için evlendiniz.mümkün olduğu kadar az görüşmek iyi gelir size

Back