• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huzursuz Bacak Sendromu

Hay Allah kahretmesin bilmez miyim. Hamileliğim boyunca sabaha kadar ağlardım sinirimden. Doğurdum yine bitmedi. Lanet bir hastalıktır. Bir gece uyanıp "ben kesicem bacağımı" demiştim ve ertesi gün doktora gittim. İlaçla düzeldi. Allah bir daha yaşatmasın. Ara sıra yokluyor ama kalıcı olmuyor şükür. İlaçsız bir yöntem yok benim bildiğim. Bana o dönem hacamat falan demişlerdi ama ilacı tercih ettim.
Merhaba hangi ilacı kullandınız acaba

yıllardır çektiğim sıkıntı gecelerim kabus gibi...Sürekli sağa sola dönme,kalkıp oturup geri yatma,yastığın yerini değiştirip bi otarafa bir bu tarafa yatma sürekli bacakları oynatma isteği ve sabaha kadar tepinmeyle geçen tarifi zor hisler yaşatan en sonunda sabaha karşı yorgunluktan nasıl uykuya daldığımı bilemediğim bu durumda belden aşağıyı kesip atmak istiyorum şu anda bile huzurlu değilim.

yıllardır çektiğim sıkıntı gecelerim kabus gibi...Sürekli sağa sola dönme,kalkıp oturup geri yatma,yastığın yerini değiştirip bi otarafa bir bu tarafa yatma sürekli bacakları oynatma isteği ve sabaha kadar tepinmeyle geçen tarifi zor hisler yaşatan en sonunda sabaha karşı yorgunluktan nasıl uykuya daldığımı bilemediğim bu durumda belden aşağıyı kesip atmak istiyorum şu anda bile huzurlu değilim.
Eşim de aynı sizin gibiydi hacamat yaptırdı ayrıca her gün bir tatlı kaşığı çörek otu yedi bir aydır çok Rahat çok şükür

Back