- 19 Nisan 2019
- 1.445
- 1.318
- 48
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacaklarda karıncalanma hissi.ağrı ve tarif edemediğim şekilde bacaklarımda huzursuzluk var.Devamlı bacaklarımı hareket ettirmek istiyorum.Millet oturunca bacaklarının ağrısı geçer.Ben oturunca yatınca bacaklarım ağrıyor. Ayyyyy aynisi bendede var (
Peki biri bacaklarınıza oturunca iyi geliyor muBende var. Yaşadığım bu skntıyı tarif etmekte çok zorlaniyordum, meğerse bir hastalikmis:)
Ilaci yok malesef. Çok ileri düzeyde olanlara verilen bazı ilaçlar var ancak onlar da parkinson ilaçları
Bazı önlemler geliştirdim
Yalınayak taşa basmıyorum . Tetikliyor
Magnezyum ve demir takviyesi alıyorum
Geceleri ayak altımda yorgan dahil bulundurmuyorum. Ayaklarımın rahatını bozacak hiçbir fazlalık tutmuyorum
Çok kötü olduğumda koltukta yatıyorum ayaklarımi minderlerin arasına sıkıştırmak rahatlatıyor
Regl döneminde çok artıyor benim skntim. O zaman da tek yaptığım yine skştırmak
Su içmeyi azalttgımda skntim artıyor bu yüzden günde 3 litre su tüketmeye calisiyorum
çay ve kahve tetikliyor...Bugün doktora gittim.Bende huzursuz bacak sendromu diye bir rahatsızlık varmış.Hayatımda ilk defa duymuş olduğum bir şey kendisi.Yaşayan bilen kendileriyle daha önce tanışan var mıdır?Nasıl iyileşebilirim?Tedavisi var mı ilaç dışında?
Şekerinize baktırdınızmi hiç genelde diyabet hastalarında çok olur ayak yanmasıBenimde ayak tabanlarim yaniyor devamli sebebi ne acaba
muhtemelen öyledir.Bende o şikayetle gittim.İlk başta psikolojik olarak düşündüm.Öyle hissediyorum stresimin yan etkisi sandım.Ama ilerledikçe daha kötü oluyormuş.Şikayetler artıyormuş.emin olmak için gittim doktora hastalıkmış.Bence sizde bir görününBende ara sira soyle birsey oluyor; gece yattigimda durmadan donmek istiyorum. Bacaklarimi kipirdatmak istiyorum. Tarif edemedigim hafif bir rahatsizlik hissi. Acaba bende de mi bu vrahatsizliktan var
Şeker de sıkıntı yok dedi.Streste tetikliyormuş.Devamlı hareketsiz kalmak falan etkiler dedi.Spor,yürüyüş falan gerekliymiş.Şekerinize baktırdınızmi hiç genelde diyabet hastalarında çok olur ayak yanması
çok geçmiş olsun.İnşallah çare bulunur.Bendede siyatik var kalçadan başlayıp tüm bacağa yayılan ağrılarım var yıllardır çare bulamadım ağrı kesicilerle yaşıyorum buna bir çare bulan varsa paylaşırsa çok sevinirim
Geçmiş olsun.Teşekkür ederim.DeneyeceğimmmBende var. Yaşadığım bu skntıyı tarif etmekte çok zorlaniyordum, meğerse bir hastalikmis:)
Ilaci yok malesef. Çok ileri düzeyde olanlara verilen bazı ilaçlar var ancak onlar da parkinson ilaçları
Bazı önlemler geliştirdim
Yalınayak taşa basmıyorum . Tetikliyor
Magnezyum ve demir takviyesi alıyorum
Geceleri ayak altımda yorgan dahil bulundurmuyorum. Ayaklarımın rahatını bozacak hiçbir fazlalık tutmuyorum
Çok kötü olduğumda koltukta yatıyorum ayaklarımi minderlerin arasına sıkıştırmak rahatlatıyor
Regl döneminde çok artıyor benim skntim. O zaman da tek yaptığım yine skştırmak
Su içmeyi azalttgımda skntim artıyor bu yüzden günde 3 litre su tüketmeye calisiyorum
evet.Mide ilaçları,psikolojik ilaçlar vs çok etkiliyormuş.Sigara,alkol söylemiyorum bile.Antidepresan kullandığım bir yıl boyunca bende olmuştu. İlacı bırakır bırakmaz geçti yıllardır hiç olmadı . Bazı ilaçlar da sebep oluyormuş
Bende duydum.Bu gece deneyeceğimÇok geçmiş olsun bende beyaz kalıp sabun iyi geliyor diye duymuştum
Peki biri bacaklarınıza oturunca iyi geliyor mu
Ayy aynı bennn canım annem bende de hep o otururduEvet. Bizim yatmadan önceki rutinimiz bu
En etkili yöntem bu hatta. Bazen eşim bacaklarıma yatmayınca uykuya dalamıyorum
Ama eşimin bacaklarım üzerinde uykuya dalmaması lazim, bir gece başımıza geldi felç oldum sanmistim
Otururken de ayaklarımı genelde yakınlarımın poposunun altına sokarım, hepsi alışkın direkt pozisyon alıyorlar ben sokuşturunca
Şeker yokŞekerinize baktırdınızmi hiç genelde diyabet hastalarında çok olur ayak yanması