Huzursuz Bacak Sendromu

Çok geçmiş olsun bende beyaz kalıp sabun iyi geliyor diye duymuştum

Bende de var. Uyurken oluyor. Uykum bölünüyor uykuya dalamıyorum. Garip bir huzursuzluk uyuşma oluyor. Kolumda ve bacağımda. Çok değişik bir his.

ilacı var.

yazmışlar zaten demir eksikliği ve magnezyum takviyesi de iyi gelir.

bir de benim kişisel tavsiyem yatmadan bacakları duvara dikmek ve esneme yapmak çok küçükken çok yorgunken olurdu bu sebepten o esnemeyi her gece alışkanlık haline getirdiğimden beri yaşamıyorum çok şükür ki.

Peki biri bacaklarınıza oturunca iyi geliyor mu

çay ve kahve tetikliyor...

Hay Allah kahretmesin bilmez miyim. Hamileliğim boyunca sabaha kadar ağlardım sinirimden. Doğurdum yine bitmedi. Lanet bir hastalıktır. Bir gece uyanıp "ben kesicem bacağımı" demiştim ve ertesi gün doktora gittim. İlaçla düzeldi. Allah bir daha yaşatmasın. Ara sıra yokluyor ama kalıcı olmuyor şükür. İlaçsız bir yöntem yok benim bildiğim. Bana o dönem hacamat falan demişlerdi ama ilacı tercih ettim.

Bende var.
Geceleri bazen uyuyamıyorum
Bacaklarımı sürekli hareket ettirme isreği oluyor bende

Bendede siyatik var kalçadan başlayıp tüm bacağa yayılan ağrılarım var yıllardır çare bulamadım ağrı kesicilerle yaşıyorum buna bir çare bulan varsa paylaşırsa çok sevinirim

Bende ara sira soyle birsey oluyor; gece yattigimda durmadan donmek istiyorum. Bacaklarimi kipirdatmak istiyorum. Tarif edemedigim hafif bir rahatsizlik hissi. Acaba bende de mi bu vrahatsizliktan var
muhtemelen öyledir.Bende o şikayetle gittim.İlk başta psikolojik olarak düşündüm.Öyle hissediyorum stresimin yan etkisi sandım.Ama ilerledikçe daha kötü oluyormuş.Şikayetler artıyormuş.emin olmak için gittim doktora hastalıkmış.Bence sizde bir görünün

Antidepresan kullandığım bir yıl boyunca bende olmuştu. İlacı bırakır bırakmaz geçti yıllardır hiç olmadı . Bazı ilaçlar da sebep oluyormuş

Geçmiş olsun.Teşekkür ederim.Deneyeceğimmm

Antidepresan kullandığım bir yıl boyunca bende olmuştu. İlacı bırakır bırakmaz geçti yıllardır hiç olmadı . Bazı ilaçlar da sebep oluyormuş
evet.Mide ilaçları,psikolojik ilaçlar vs çok etkiliyormuş.Sigara,alkol söylemiyorum bile.

Peki biri bacaklarınıza oturunca iyi geliyor mu

Evet. Bizim yatmadan önceki rutinimiz bu
En etkili yöntem bu hatta. Bazen eşim bacaklarıma yatmayınca uykuya dalamıyorum
Ama eşimin bacaklarım üzerinde uykuya dalmaması lazim, bir gece başımıza geldi felç oldum sanmistim

Otururken de ayaklarımı genelde yakınlarımın poposunun altına sokarım, hepsi alışkın direkt pozisyon alıyorlar ben sokuşturunca

Ayy aynı bennn canım annem bende de hep o otururdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…